temiz yapanda var yapmayanda var. kişiye göre değişiyor ben perşembe günü aldım. cam halı balkon avizeler banyo mutfak kornişleri bile sildi. sabah 8 de geldi akşam 22 de gitti normal 70 tl ye geliyor ama öyle çok yorulduki hak geçti diye 120 tl verdim çok bu para almam dedi ama nefe alamıyordu giderken öyle üzüldümki 2 ay önce bir tanesini aldım 4 aylık bebeğim var kadını boğazlayacaktım neyse dedim ya. sen bana yardım etmeyecek misin diye sordu. söylene söylene iş yaptı 9 da geldi 5 te gitti o da 70 tl ye gidiyordu. tam güün alan bile gelen bayan bir günde bütün işi yapamaz yetiştiği kadar ama her meslekte olduğu gibi çalışkanıda var işi sallayanıda...
Konu "Faydalı Bilgiler"başlığına taşınmıştır.
Ben yurt disindayim
burda tam bi bas belasi bu temizlikci bayanlar
fransizlar geliyor temizlige bizimki gibi temizlik anlayislari yok
dip kose bucak bilmiyorlar benim yaptigim gunluk temizligi yapti 3 saatte bitirdi
bir dahaki gelisinde utu yaptirip camlari sildirdim bende
saatine 15 € ile 17 € arasi ucret aliyorlar
hamileyken 2,3 kez cagirdim
ama bi daha tovbe ettim .. kendi isimi kendim goruyorum ..
yazin turkiyede (konyada) kayinvalidemin evi ici bi bayan cagirdim
yasi 45 mis .. sabah 7 de baslayip aksam 7 de bitirdi benimde yardimimla
inanin utandim kendimden gencligimden
ev kucuk 4 oda 100 metre kare
eli o kadar cabuktiki dip kose bucak yapti aksama kadar
ve ucretide anlasirken 60 demistik (normalde oyle gidiyormus)
bayan cikarken 150 verdim
cunku yaptigi ise cok daha fazlasini haketti
bu ucret olayi sehirden sehire degisiyor sanirim ..
temiz yapanda var yapmayanda var. kişiye göre değişiyor ben perşembe günü aldım. cam halı balkon avizeler banyo mutfak kornişleri bile sildi. sabah 8 de geldi akşam 22 de gitti normal 70 tl ye geliyor ama öyle çok yorulduki hak geçti diye 120 tl verdim çok bu para almam dedi ama nefe alamıyordu giderken öyle üzüldümki 2 ay önce bir tanesini aldım 4 aylık bebeğim var kadını boğazlayacaktım neyse dedim ya. sen bana yardım etmeyecek misin diye sordu. söylene söylene iş yaptı 9 da geldi 5 te gitti o da 70 tl ye gidiyordu. tam güün alan bile gelen bayan bir günde bütün işi yapamaz yetiştiği kadar ama her meslekte olduğu gibi çalışkanıda var işi sallayanıda...
tatlım bana acil olarak o kadının numarasını yada tavsiye edebileceğin birileri varsa onların numaralarını özelden atarmısın...Ben yurt disindayim
burda tam bi bas belasi bu temizlikci bayanlar
fransizlar geliyor temizlige bizimki gibi temizlik anlayislari yok
dip kose bucak bilmiyorlar benim yaptigim gunluk temizligi yapti 3 saatte bitirdi
bir dahaki gelisinde utu yaptirip camlari sildirdim bende
saatine 15 ile 17 arasi ucret aliyorlar
hamileyken 2,3 kez cagirdim
ama bi daha tovbe ettim .. kendi isimi kendim goruyorum ..
yazin turkiyede (konyada) kayinvalidemin evi ici bi bayan cagirdim
yasi 45 mis .. sabah 7 de baslayip aksam 7 de bitirdi benimde yardimimla
inanin utandim kendimden gencligimden
ev kucuk 4 oda 100 metre kare
eli o kadar cabuktiki dip kose bucak yapti aksama kadar
ve ucretide anlasirken 60 demistik (normalde oyle gidiyormus)
bayan cikarken 150 verdim
cunku yaptigi ise cok daha fazlasini haketti
bu ucret olayi sehirden sehire degisiyor sanirim ..
Hem saat saat 22 de ayrılacak sizden hemde avizeler dahil olmak üzere ayrıntı gerektiren iş yapacak hemde 70 tl isteyecek yardımcı bayan; hangi şehirdesiniz acaba ?
Nefes alamaz tabii çok çalışmış.
valla bahsettiğin kadın hangi şehirdeydi tatlm konyadaysa bana özelden numarasını yazarmısın şu günlerde iyi ve dürüst çalışacak bir yardımcıya öyle ihtiyacım varki sana bol bol dua ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?