• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eve gelen temizlikçi kadınlar genel olarak ne iş görüyorlar

ben doğuda küçük bir ilçede görev yapıyorum burda temizlikçi bayan bulmak o kadar zorki,
2 kere çağırdım ama yalvar yakar, bir naz yapıyorlar ki görmelisiniz,
dedim sabah 8de burda ol kadın 9 da geldi,ertesi günde 9 buçukta geldi akşamda 6da bıraktı gitti.
mecbur çektim onun nazını 100 tl verdim,haftada 1 gün ütüye gel 100 tl veririm dedim yok dedi şok oldum.
yazın tayinimiz çıkacak sabrediyorum, şu an mutfak çok kirlendi ama inat ettim çağırmıyorum,
inşallah gittiğim yerde iyi bir bayan bulurum.

merhab canım inşşalh iyi birini bulursun bende ankarda iş arıyorum gitiğim bir kaç kişi var memnunlar boş olan günlerimi doldurmak istiyorum kimi bulamaz kimide kıymet bilmes nasip yardımcı aryanlar ban burdan yada özelden ulaşırlarsa sevnirim

Merhaba, Istanbul Anadolu Yakasi Kartal da metro duragina yurume mesafesinde oturuyorum. Hafta ici (5 gun) yarim gun, tercihen ogleden sonra ev islerini yapacak yardimci guvenilir bir bayan ariyorum. Evim 2+1, ilgilenenler benimle irtibata gecebilirler.

Sen ne istersen onu yapar yer silme, süpürme, toz alma, cam kapı silme vs......

Arkadaşlar 2+1 evim için temizliğe yardımcı bayana ihtiyacım var.

Yeni evliyim ve çalışıyorum her ay 1 kere olmak üzere;

Camlar silinecek (2 salon, 1 y.odası, 1 oturma odası camı)
Yerler süpürülüp, silinecek.
Toz alınacak
Koltuk ve Halılar silinecek
Mutfak dolapları ve buzdolabı temizlenecek.
Banyo WC temizlenecek

Yapılacak işler bunlar. Anadolu yakası-Maltepe çevresinde çalıştığınız güvendiğiniz kişiler varsa tavsiyelere açığım.

1 yl gecmis ama hala devam ediomusjnz acaba?

Son düzenleme:
Arkadaşlar 2+1 evim için temizliğe yardımcı bayana ihtiyacım var.

Yeni evliyim ve çalışıyorum her ay 1 kere olmak üzere;

Camlar silinecek (2 salon, 1 y.odası, 1 oturma odası camı)
Yerler süpürülüp, silinecek.
Toz alınacak
Koltuk ve Halılar silinecek
Mutfak dolapları ve buzdolabı temizlenecek.
Banyo WC temizlenecek

Yapılacak işler bunlar. Anadolu yakası-Maltepe çevresinde çalıştığınız güvendiğiniz kişiler varsa tavsiyelere açığım.

Geçen gün gazetede okudum bir şirket bu işlere bakıyor daha uygun ücretle hem de memnuniyet fazlaydı.Biri lazım gibi birşey bakın bi:40:

Back