evet ya çok merak ediyorum ..kaça anlaşıyosunuz yarım günmü ,tam günmü,yada ayda birmi alıyorsunuz..genel olarak ne gibi iş görürler..yaptıkları işten memnunmusunuz..ben şuana kadar hiç almadm,çok şükür kendi işimi kendim görebiliyordum..ama şuan biraz rahatsızım almayı düşünüyorum eve oyüzden size bir danışayım dedim nasıl memnunmusunuz temiz yapıyorlarmı işlerini tavsiye edermisiniz
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
eve gelen temizlikçi kadınlar genel olarak ne iş görüyorlar
- Konu Sahibi sfii
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- gündelikçi temizlikçi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Şekerim her işi yaptırabilirsin yerleri silme, süpürme, toz, cam silme, duvar silme, banyonu da temizletebilirsin ama hem kadın temizlemek istemeyebilir hemde bana sorarsan etik olmaz. ( bu kadar işi bir günde yapması zor tabi). En az 90na geliyorlar diye biliyorum ben. Annemde duvarları sildirmek için tanıdığımız bir ablayla konuşacaktı vakit kalırsa ve yağmur yağmazsa camlarıda sildirmek istiyor sanırım 100 liraya anlaşacaklar, bu konularda benimde tam bilgim yok canım..
- 30 Aralık 2009
- 4.277
- 16.491
- 733
temiz yapanda var yapmayanda var. kişiye göre değişiyor ben perşembe günü aldım. cam halı balkon avizeler banyo mutfak kornişleri bile sildi. sabah 8 de geldi akşam 22 de gitti normal 70 tl ye geliyor ama öyle çok yorulduki hak geçti diye 120 tl verdim çok bu para almam dedi ama nefe alamıyordu giderken öyle üzüldümki 2 ay önce bir tanesini aldım 4 aylık bebeğim var kadını boğazlayacaktım neyse dedim ya. sen bana yardım etmeyecek misin diye sordu. söylene söylene iş yaptı 9 da geldi 5 te gitti o da 70 tl ye gidiyordu. tam güün alan bile gelen bayan bir günde bütün işi yapamaz yetiştiği kadar ama her meslekte olduğu gibi çalışkanıda var işi sallayanıda...
güncel temizlik, silme, süpürme, toz alma, camları silme, kapıları silme, mutfak dolapları silme... bunlar için 2 gün geliyor bana... 150 veriyorum... ayda bir...çok soğuk kış günlerinde cam sildirmiyorum...
5 ayda bir de tüllerde yıkanıp asılıyor artı olarak..
yaz ve kıs döngüsünde de artı olarak duvar silme işi oluyor... o zaman da 200 veriyorum...
5 ayda bir de tüllerde yıkanıp asılıyor artı olarak..
yaz ve kıs döngüsünde de artı olarak duvar silme işi oluyor... o zaman da 200 veriyorum...
öncelikle işin bitme süresi vs. tamamen gelen kadının el çabukluğu ve becerikliliğine bağlı. seçeceğin kişiyi biraz orta yaşlı seçmeni tavsiye ederim, tecrübeli olsun. bazıları haftada 1 gün gündelik olarak gidiyor, akşamında parasını alıyor, bu da en az 85-90 tl şeklinde. genelde sabah 9 akşam 5 süresince çalışılır. aynı gün içinde her şey yaptırılmaz tabi, sen de yardım edersen 1 günde bile evin bütün işleri biter. diyelim ki bir gün genel temizliğe aldın, başka bir gün de yarım gün olarak ütü veya cam silme için alabilirsin, o zaman da paranın yarısını verirsin.
- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.585
- 798
temiz yapanda var yapmayanda var. kişiye göre değişiyor ben perşembe günü aldım. cam halı balkon avizeler banyo mutfak kornişleri bile sildi. sabah 8 de geldi akşam 22 de gitti normal 70 tl ye geliyor ama öyle çok yorulduki hak geçti diye 120 tl verdim çok bu para almam dedi ama nefe alamıyordu giderken öyle üzüldümki 2 ay önce bir tanesini aldım 4 aylık bebeğim var kadını boğazlayacaktım neyse dedim ya. sen bana yardım etmeyecek misin diye sordu. söylene söylene iş yaptı 9 da geldi 5 te gitti o da 70 tl ye gidiyordu. tam güün alan bile gelen bayan bir günde bütün işi yapamaz yetiştiği kadar ama her meslekte olduğu gibi çalışkanıda var işi sallayanıda...
Hem saat saat 22 de ayrılacak sizden hemde avizeler dahil olmak üzere ayrıntı gerektiren iş yapacak hemde 70 tl isteyecek yardımcı bayan; hangi şehirdesiniz acaba ?
Nefes alamaz tabii çok çalışmış.
Ben yurt disindayim
burda tam bi bas belasi bu temizlikci bayanlar
fransizlar geliyor temizlige bizimki gibi temizlik anlayislari yok
dip kose bucak bilmiyorlar benim yaptigim gunluk temizligi yapti 3 saatte bitirdi
bir dahaki gelisinde utu yaptirip camlari sildirdim bende
saatine 15 € ile 17 € arasi ucret aliyorlar
hamileyken 2,3 kez cagirdim
ama bi daha tovbe ettim .. kendi isimi kendim goruyorum ..
yazin turkiyede (konyada) kayinvalidemin evi ici bi bayan cagirdim
yasi 45 mis .. sabah 7 de baslayip aksam 7 de bitirdi benimde yardimimla
inanin utandim kendimden gencligimden
ev kucuk 4 oda 100 metre kare
eli o kadar cabuktiki dip kose bucak yapti aksama kadar
ve ucretide anlasirken 60 demistik (normalde oyle gidiyormus)
bayan cikarken 150 verdim
cunku yaptigi ise cok daha fazlasini haketti
bu ucret olayi sehirden sehire degisiyor sanirim ..
dip kose bucak bilmiyorlar benim yaptigim gunluk temizligi yapti 3 saatte bitirdi
Konu "Faydalı Bilgiler"başlığına taşınmıştır.
faydalı bilgiler hangi bölümde
Ben yurt disindayim
iyi yapmışınız 150 vermekle
burdada 80 tl ye geliyorlar sabah 9 akşam 5 en son gelen kadın iki koltuk takımımı sildi salon ve oturma odasının halısını sildi camları silidi banyo ve tuvaleti inceden temizledi bide kocaman ikitane balkonum var onları yıkadı. eli baya hızlıydı memnunda kaldım.. fazla vermediğime üzüldüm ama yanımda başka para yoktu bir dahaki gleişine daha çok vericem.
valla bahsettiğin kadın hangi şehirdeydi tatlm konyadaysa bana özelden numarasını yazarmısın şu günlerde iyi ve dürüst çalışacak bir yardımcıya öyle ihtiyacım varki sana bol bol dua ederim :)
tatlım bana acil olarak o kadının numarasını yada tavsiye edebileceğin birileri varsa onların numaralarını özelden atarmısın...Ben yurt disindayim
saatine 15 ile 17 arasi ucret aliyorlar
kafama göre bir kadın bulamadım konyada gerçekten iş yapacak bir kadına hasret kaldım hangi arkadaşıma sorsam onlar benden de muzdarip herkes şikayetçi...o yüzden senin içinde bir sakıncası yoksa özelden cevaplarmısın
merhaba bayanlar
ben ankarda 6 yıla aşkın bu işi yapıyorum haftada 2 günüm dolu elim hıslıdır işimde titizimdir işimi özenle yaparım gittiğim insanlarda memnunler linktede gitiğim insanlar var memnunlar saolsunlar eğer ankarad eli k-hı<lı savsaklamadan işini yapan yardımcı arıyosanız bana burdan yada özelden cvp yasarsanız seinirim tam gün 100 tldir
ben ankarda 6 yıla aşkın bu işi yapıyorum haftada 2 günüm dolu elim hıslıdır işimde titizimdir işimi özenle yaparım gittiğim insanlarda memnunler linktede gitiğim insanlar var memnunlar saolsunlar eğer ankarad eli k-hı<lı savsaklamadan işini yapan yardımcı arıyosanız bana burdan yada özelden cvp yasarsanız seinirim tam gün 100 tldir
ben doğuda küçük bir ilçede görev yapıyorum burda temizlikçi bayan bulmak o kadar zorki,
2 kere çağırdım ama yalvar yakar, bir naz yapıyorlar ki görmelisiniz,
dedim sabah 8de burda ol kadın 9 da geldi,ertesi günde 9 buçukta geldi akşamda 6da bıraktı gitti.
mecbur çektim onun nazını 100 tl verdim,haftada 1 gün ütüye gel 100 tl veririm dedim yok dedi şok oldum.
yazın tayinimiz çıkacak sabrediyorum, şu an mutfak çok kirlendi ama inat ettim çağırmıyorum,
inşallah gittiğim yerde iyi bir bayan bulurum.
2 kere çağırdım ama yalvar yakar, bir naz yapıyorlar ki görmelisiniz,
dedim sabah 8de burda ol kadın 9 da geldi,ertesi günde 9 buçukta geldi akşamda 6da bıraktı gitti.
mecbur çektim onun nazını 100 tl verdim,haftada 1 gün ütüye gel 100 tl veririm dedim yok dedi şok oldum.
yazın tayinimiz çıkacak sabrediyorum, şu an mutfak çok kirlendi ama inat ettim çağırmıyorum,
inşallah gittiğim yerde iyi bir bayan bulurum.
- 30 Aralık 2009
- 4.277
- 16.491
- 733
Hem saat saat 22 de ayrılacak sizden hemde avizeler dahil olmak üzere ayrıntı gerektiren iş yapacak hemde 70 tl isteyecek yardımcı bayan; hangi şehirdesiniz acaba ?
Nefes alamaz tabii çok çalışmış.
keşke yazdıklarımı dikkatli okuyup öyle cevap verseydin.
Son düzenleme:
- 30 Aralık 2009
- 4.277
- 16.491
- 733
valla bahsettiğin kadın hangi şehirdeydi tatlm konyadaysa bana özelden numarasını yazarmısın şu günlerde iyi ve dürüst çalışacak bir yardımcıya öyle ihtiyacım varki sana bol bol dua ederim :)
evet Konya da bayan çok ta memnun alan herkes numarasını gönderiyim sana.