• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EVE GELEN ERKEK MİSAFİRE SÖZLÜM TEpKİ GÖSTERDİ

dsds12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2016
60
18
3
33
Kızlar merhabalar
İşin içinden çıkamadım ve burada açmak istedim konuyu
Babamın arkadaşının oğlu bizde kalıyor 15 gündür. Babası gürcistana taşındı çocuğun istanbulda okulu var burada kalmak istedi. Ev tutup gidicek bizden ama nişanlım bu durumdan çok rahatsız. Devamlı kavga ediyoruz bana tepkini koy diyo ben zaten öyle demese bile anneme ve babama evde rahat edemediğimi ayaklarımı uxatamadığımı söyledim. Çocuk 20 yaşında.
Ben 25 nişanlım 26 yalında. Duş falan alamıyorum doğru düzgün.
Çocukta değil kazık kadar herif yani akıl etmesilaxım 3 tane kız olan eve gelmemeyi ne yapmam lazım kızlar nolur yardım edin

yani siz kendiniz rahatsız oluyosanız ailenize söylebilirsiniz ama sözlünüzün bu durum yüzünden sizinle kavga etmesi çok saçma. sanki siz aldınız eve veya başbaşa kalıyosunuz. çocuk da zaten gidecekmiş. kavga edecek bi durum yok ortada.

Misafir yani sonucta ne yapabilirsiniz ki. Mecbur kalmasa gelmezdi zaten. Ev tutunca gidecek diyorsunuz. Eger cocugun size yada ailenize karsi saygisizligi yoksa bos yere dert etmeyin. Sözlünüzde abartmis durumu.

yani siz kendiniz rahatsız oluyosanız ailenize söylebilirsiniz ama sözlünüzün bu durum yüzünden sizinle kavga etmesi çok saçma. sanki siz aldınız eve veya başbaşa kalıyosunuz. çocuk da zaten gidecekmiş. kavga edecek bi durum yok ortada.
Hakkikaten ya görende derki başbaşayız

Annen halinden anlamadiysa nisanlin sürekli size gelsin
Onun derdi aslında babamın rahat olması yani eve erkek misafir davet edebiliyo olması. Mecbur diye bişey yok kalacak yer bulunur ama 3 tane bekar kız var evde. Millet 20 yaşında dükkan işletiyo o kadar mı bişey gelmez elinden yani

• Beğen
Reactions: KV_
Bence haklı dış kapının mandalı yani ne işi var sizde bende olsam istemezdim nisanlnn evinde komşu kızının kaldgini dusunsenize

Ananın babanın yaşadığı eve gelen misafire sözlün ağzını bile açamaz?

Şöyle durumlarda kalkıp "sen beni de ailemi de ne sanıyorsun?" diyemiyor musunuz?

Kalmasını istemezsiniz, doğal. Ben de istemem ama dışarıdan birine düşmez bunun lafı.
Canım dışardan biri dediğin hayatımı paylaştığım insan. Ben söz hakkı buluyorum ama katışamaz. Söylenebilir

Sözlünün, babanın misafirine karışmaya hakkı yok diye düşünüyorum. Koskoca adam misafir ağırlarken sözlünden izin alacak değil. Size bu kadar müdahil olmasına izin vermeyin derim.

Siz rahatsız olursunuz o ayrı. Babanıza durumu anlatırsınız gerekli olan kararı o verir. Zaten h.sonu gidecekmiş.

Bence haklı dış kapının mandalı yani ne işi var sizde bende olsam istemezdim nisanlnn evinde komşu kızının kaldgini dusunsenize
Aynen bende istemem kendimi yerine koyuyorum haklı. Ben nerden bilicem sapıkmı ne geçiyo kafasından yada başka huylarımı var bu devirden amcan yapıyo yapcağını

Nişanlının evine 20 yaşında üniversiteli kız gelse sen ne dersin merak ettim.

Tabi her durumda cocukta sizde kalmaktan çok memnun değşldir. İmkanlar dahilinde olan bi şey bu

2 gün kalmış gitmesine o kadar sabrettin 2 günde sabret.

Aynen bende istemem kendimi yerine koyuyorum haklı. Ben nerden bilicem sapıkmı ne geçiyo kafasından yada başka huylarımı var bu devirden amcan yapıyo yapcağını
Kaldiki kardesnle yakinlasmis bence sizde kalması çok saçma baban bu konuda suçlu malesef nisanlnda haklı seninde rahatsız olduğun belli neyseki hafta sonu gidicekms bikac gün idare ediceksnz artk

Annen ve baban bu yanlışı nasıl yaptı.. gitsin bi otelde pansiyonda bir yerde kalsın canım.. çocuk hic düşünmüyor bu evde 3 kız bar falan diyorsun ammaa asıl ebeveynleriniz nasıl düşünmüyor ?

Back