Ben almak zorundayım ve bugün tekrar anladım ki gerçekten küçümsenmeyecek bir iş ev işi. Sadece camları silip derinden silip süpürdüm ve vücut bu tempoya asla alışkın olmadıgı ıcın muhtemelen et kesiği olmuş olurum yarın

hergün aynı düzeni tutturmak zor olsa gerek. Gelen kadının kendi düzeni vardı. Ne zaman cam silinecek ne zaman mutfak dolapları inecek kendi ayarlıyordu kendi eviymiş gibi. Bana kalan da belki çay çerez bulaşığını makineye tıkmak.. Omg benim acil birini bulmam lazım çünkü evin kalan kısımları resmen ağlıyor

bir ara çamaşır odasındaki ütü dağcığıyla gözgöze geldik ve ben hızla uzaklaştım

yok yani hem haftanın 6 günü sabah 9 akşam 10 çalışıp da eve gelip 3 cocukla ılgılenıp ev ısını yapmam mumkun degıl.

allah bu konuda tum emekcı kadınların yardımcısı olsun resmen bugün dondum sogukta cam sılerken durduk yere basıma ıs actım dıyemeyecegım az daha temızlemesem camları arıtamayacakmısım

evım daha önce hıc bu kadar temızlıksız kalmamıstı resmen hazıranın sonundan berıdır camlar sılınmedı-silinemedi. Ee bakıcı zaten bızımle kalıyor pandemi başladıgından beridir o evden bırı, ama dısardan kımseyı guvenıp alamam. Ben haftada bire razıyım böyle çok batıyor ev