Merhaba herkese, ben de eylül ayında İstanbul'da tek başıma eve çıkmayı düşünüyorum ama neresinde ev tutmalıyım bilemiyorum. Kriterlerim şunlar:
Avrupa yakasında olacak,
Nezih ve aile ortamında olacak,
Etrafında çarşı, kahvehane, internet kafe vb. olmayacak
Eğri büğrü apartmanların arasına sıkışmış değil, ferah olacak,
Bütçem çok kısıtlı değil, kirasını belli bir yere kadar ödeyebilirim.
Üniversiteyi bu sene bitirdim, yüksek lisanstan kabul edildim. Lisans okurken 3 sene 3 kişilik yurtta, 2 sene de tek kişilik yurtta kaldım (üniversitemin kendi yurdu). Tek kişilik yurt harika ötesiydi benim için ama lisans eğitimim bitince yurttan mecburen çıktım.
Kesinlikle başka insanlarla bir arada yaşayamıyorum, temizlik konusunda hastalık derecesinde titizim. Gürültü ve ışığa dayanamıyorum. İnsanların kendi özgürlüklerini yaşarken başkalarının özgürlüklerini kısıtlamasına katlanamıyorum.
Benimle eve çıkmak isteyen arkadaşlarım var ama onları malesef reddedeceğim, sevdiğim arkadaşlarımla ev geçimi yüzünden sorunlar yaşamak istemiyorum.
Korktuğum tek şey ortamın güvenli olup olmaması. Hadi biri tek başıma kaldığımı anlar beni takip ederse?
Yemek-temizlik yapmak hiç sorun değil benim için. 1+1 evde gül gibi geçinirim diyorum ama..
Var mı böyle bir tecrübesi olan? Güvenlik için nelere dikkat etmek gerekir? Nasıl bir yerden ev tutmalıyım?