evden yazarak para kazanmak

usuyenprenses

Her insan, yapmadığı tüm iyiliklerden suçludur.
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2014
5.369
4.009
373
arkadaşlar hepimiz evden iş arıyoruz bu iş öyle çok para vermiyor ama çok yazdıkça çok paralar kazanıyorsunuz.
makale yazarak para kazanıyorum ben.
İşte evde ya da başka yerde olmanız önemli değil önemli olan bir bilgisayar ve yazabilme yeteneği.
en önemli konu özgün yazmanız. Kopya olmamalı.

Neresi için yazdığını öğrenebilir miyim, birde hangi konuda yazacağını onlar mı belirliyor?
Biraz daha bilgi verir misin?
Teşekkür ederim...

Neresi için yazdığını öğrenebilir miyim, birde hangi konuda yazacağını onlar mı belirliyor?
Biraz daha bilgi verir misin?
Teşekkür ederim...
Konuları ben size vereceğim yazdığım makalelerden örnek de gönderirim isteyene ona göre yazabilirsiniz.

Konuları ben size vereceğim yazdığım makalelerden örnek de gönderirim isteyene ona göre yazabilirsiniz.
Aylik cebinize ne kadar bir ucret giriyor ben yazabilirim imla kurallarina da dikkat ederim ama bazi soru isaretleri var odeme hangi yollarla yapılıyor mesela vb. Yardımcı olur musunuz?

ORİFLAME ÜCRETSİZ ÜYE OLARAK İSTEDİĞİNİZ ÜRÜNLERİ %30 İNDİRİMLİ ALABİLİRSİNİZ
KATALOG FİYATINDAN ÜRÜN SATARAK PARA KAZANABİLİRSİNİZ :) EVİNİZDE CAYINIZI KAHVENİZİ İÇEREK KOLAYCA CALISABILIRSINIZ :) KENDİNİZE EKİP KURARAK AYDA 300-2500 TL KAZANIP EVİNİZE DESTEK OLABİLİRSİNİZ :)

Onu denedim canım ama herkesin ortak cevabı Avon olsaydı alırdık...

AVON İSRAİLE ÇALIŞIYO VE PARFÜMLERİ KİMYASAL DOLU NAMAZA ENGEL KOKULARINDA ALKOL VAR .. ÜRÜNLER UCUZ DİYE AVONU TERCİH EDİYOLAR AMA CİLT BAKIM URUNLERİ UCUZ ALINMAZ :)

Canım sen mi yardımcı oluyorsun iş konusunda? Ben y.lisanstayım makale konusunda iyi olacağımı düşünüyorum ama nereden nasıl başlanıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…