- 25 Nisan 2018
- 4.276
- 8.307
- 158
- Konu Sahibi mrvaaburhan
Örgü toka çanta falan yapmayı biliyorsanız onlar ilgi görüyor baya dışarda çevrenizde varsa çok iyi olur veya bebek battaniyesi gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebekle imkansız...Evden çağrı merkezi personeli olabilirsiniz, ilanlara bakın.
Pasta kek kurabiye için ağız tadı şart değil. Mutfak tartısı, ölçü kapları, ve gramı gramına aynı tarifleri kullanırsınız. Makaron kurabiye mesela hem malzemesi az hem de renkli renkli çok cazibeli. Kore Japon kanallarına bir göz gezdirin envai çeşit kurabiye yapıyorlar. Yani şekil görüntü açısından çeşitliler, yoksa kurabiye dediğin aşağı yukarı aynı malzeme. Ben sosyal medya kullanmıyorum emin değilim ama galiba ilgi çekmek istiyorsanız değişik ve süslü şeyler yapmanız gerekiyor.Evet onu düşündüm bir tanıdığım yapıyor ama kendime güvenemedim sonuçta yemek herkesin ağzının tadı bir değil
Çok teşekkür ederim bunu araştırıp belkide yapmaya başlarım kek kurabiye gibi şeyleri çok yaparım herkes beğenir geneldePasta kek kurabiye için ağız tadı şart değil. Mutfak tartısı, ölçü kapları, ve gramı gramına aynı tarifleri kullanırsınız. Makaron kurabiye mesela hem malzemesi az hem de renkli renkli çok cazibeli. Kore Japon kanallarına bir göz gezdirin envai çeşit kurabiye yapıyorlar. Yani şekil görüntü açısından çeşitliler, yoksa kurabiye dediğin aşağı yukarı aynı malzeme. Ben sosyal medya kullanmıyorum emin değilim ama galiba ilgi çekmek istiyorsanız değişik ve süslü şeyler yapmanız gerekiyor.
Kimseyi kırmadan açıklama yapmak istedim herkes geleceğini görebilse keşke kimse yalnıs yapmazdıKonu sahibi, kimseye ne borcu olduğunun çocuğu niye yaptığınızın açıklamasını yapmak zorunda değilsiniz ya.
Kadın evden ne gibi bir iş yaparım diye fikir almak için yazmış. Fikir vermek yerine gelip burada hesap sorar gibi yargılamak ne alaka, şaka mısınız???
Eliniz lezzetliyse börek, mantı vs gibi şeyler yapıp satabilirsiniz.Başta yakın çevreden başlarsınız beğenilirse zamanla tavsiye edilirsiniz, satışınız artar.Şuan ilk aklıma bu geldi, Allah kolaylık versin.
Eşim buna sıcak bakmadı zaten bebek seni yoruyor dedi evde çalışmaya da sıcak bakmıyor aslında da ben bi şekilde ikna ederimHaftada 1-2 gün temizliğe gidin ya da yaşlı bakın. İzin veren olur çocukla. Yarım yün yevmiye burada 1500-2000 tl en azından akmasa bile damlar
Evet yapabilirim bunları araştırıcam teşekkür ederimPoğaça yapabiliyorsanız size yakın bir pastaneyle anlaşabilirsiniz.
Bir arkadaş yapıyordu bunu ev poğaçası olduğu için alan oluyordu. Hatta her gün tepsiyle gönderiyordu
Bilgisayar bilgin nasıl canım? Bilgisayardan anlıyorsan yapabileceğin bazı işler olabilir. E-ticaret işi yapan bazı yerler evden müşteri mesajları siparişlerin girilmesi gibi işleri yapacak kişiler arayabiliyor. Ofis masrafları çok geldiği için uzaktan çalıştırıyorlar. Ben bir dönem yaptım. Günde 3-4 tur kontrol ediyordum. Gece bile baksam oluyordu yani.Herkese merhaba evliyim birde küçük bebeğim var çok borcumuz var eşim tek başına savaşıyor ay sonunu zor getiriyoruz bende ona destek olmak istiyorum bebeği biyere bırakıp gidip çalışamam çok küçük bide güvenmiyorum kimseye evden yapabileceğim iş önerisi olan var mı az çok demem herseyi yapmaya çalışırım
memurlar çocuklarını dört aylık bırakıp çalışıyor7 aylık kendine kendine oynuyor yüreticnde zaman geçiriyor paketleme işini yapabilirim çünkü bebeğim öyle sürekli kucak isteyen bi bebek değil
Ne alakası var memurlar ona göre kazanıyor. Bu hanım bir yere girse asgari ücret üstü alabilir mi? Kazandığını kreşe bakıcıya verecek direk o zaman. Memurun da ücretsiz izinleri var ayrıca kullanmaya çalışıyorlar çoğunu. Kimse istemez küçük bebeğini bırakmaz.memurlar çocuklarını dört aylık bırakıp çalışıyor
ama tabi sizin hem pastanız durmalı hem karnınız doymalı
Malzemesi az diye bunu önerdim. Badem unu, pudra şekeri, yumurta beyazı ve gıda boyası gerekiyor sadece. Ve dolgu kreması. Tarifi bizim yerli kanallarda var ama değişik şekiller fikirler görmek isterseniz Japon ve Koreliler çok şirin temalar kutulama paketlemeler yapıyor. Ararken Japanese Korean cute macarons yazarsanız bir sürü fikir edinirsiniz.Çok teşekkür ederim bunu araştırıp belkide yapmaya başlarım kek kurabiye gibi şeyleri çok yaparım herkes beğenir genelde
Ne demeye çalışıyorsun ? Şuan tv de gördüklerim yetiyor kimseye güvenip bebeğimi bırakamıyorum diyorum ki şunu da belirttim eşim gidip biyerde çalışmama sıcak bakmıyormemurlar çocuklarını dört aylık bırakıp çalışıyor
ama tabi sizin hem pastanız durmalı hem karnınız doymalı
Belki bir süre annenizde kalıp çalışıp para birikimi yapabilirsinizEvet malesef keşke yakın olsa
Çok teşekkür ederimMalzemesi az diye bunu önerdim. Badem unu, pudra şekeri, yumurta beyazı ve gıda boyası gerekiyor sadece. Ve dolgu kreması. Tarifi bizim yerli kanallarda var ama değişik şekiller fikirler görmek isterseniz Japon ve Koreliler çok şirin temalar kutulama paketlemeler yapıyor. Ararken Japanese Korean cute macarons yazarsanız bir sürü fikir edinirsiniz.
Umarım işler sizin için kısa zamanda yoluna girer.