evden yapabileceğim iş önerisi olan var mı ?

mrvaaburhan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2025
14
4
1
25
Herkese merhaba evliyim birde küçük bebeğim var çok borcumuz var eşim tek başına savaşıyor ay sonunu zor getiriyoruz bende ona destek olmak istiyorum bebeği biyere bırakıp gidip çalışamam çok küçük bide güvenmiyorum kimseye evden yapabileceğim iş önerisi olan var mı az çok demem herseyi yapmaya çalışırım

Borcun sebebi ne ? Galiba ona göre davranırdım.

Onun farkındayım ama aklıma başka bir iş imkanı gelmedi. Paketleme işleri güvenilir olmuyor. Evden başka bir iş fırsatı bilmiyorum.
Evet paketleme işi sıkıntıymış. Yani ufak bebekle evde yapılacak pek bir iş yok açıkçası. Bakan biri olmadığı sürece anne, kayınvalide gibi mümkün değil bence.

Eliniz yatkınsa el işleri öğrenip yapabilirsiniz iğne oyası örgü vs

Yemek yapıp instagramda satabilirsin sarma börek

Yani demiyim diyorum ama bebeği yaparken bunları düşünmeniz gerekmiyor muydu?
Bebeğimiz olmadan önce borç çok azdı sonra eşimin işyeri battı var borçlar kaldı tabi ozaman çocuk doğmuştu. Bunun bilincinde bir insanım başından beri bu sıkıntı olsaydı bebek için daha geç davranıp çalışırdım

Benim bir arkadaşım hamileyken belediyenin pastacılık kursuna katıldı, doğum yaptıktan sonra da sosyal medyadan hesap açıp yaptığı pastaları koydu, kısa bir sürede müşteriler ulaştı. Şu an pasta satışı yaparak ev ekonomisine katkıda bulunuyor.

Üzüldüm. Ticarette ne olacağı bazen belli olmuyor. Yani pek bebekle iş imkanı yok gibi. Annen uzakta mı yaşıyor ?

Evet paketleme işi sıkıntıymış. Yani ufak bebekle evde yapılacak pek bir iş yok açıkçası. Bakan biri olmadığı sürece anne, kayınvalide gibi mümkün değil bence.
7 aylık kendine kendine oynuyor yüreticnde zaman geçiriyor paketleme işini yapabilirim çünkü bebeğim öyle sürekli kucak isteyen bi bebek değil

Belediyelerin meslek edindirme kursları oluyor ama programları bilmiyorum. Bulunduğunuz yerin kurslarına bakabilirsiniz. Belki oradan öğrenip yapabileceğiniz bir şey çıkar.
Bizim bir tanıdığımız da kendi evinde çocuk bakıyor, o da bebekli zor oluyor ama yapacak bir şey yok

Son düzenleme:
Pastacılık yapabilirsin dekor kişiye özel youtubedan bile açıp dekor yapmayı öprenebiilirsin ben beneğime ay pastaları yaptım. Gıda boyası al pasta malzemesi bitti. El becerin varsa şnstagramda baya iş yaparsın

Konu sahibi, kimseye ne borcu olduğunun çocuğu niye yaptığınızın açıklamasını yapmak zorunda değilsiniz ya.
Kadın evden ne gibi bir iş yaparım diye fikir almak için yazmış. Fikir vermek yerine gelip burada hesap sorar gibi yargılamak ne alaka, şaka mısınız???

Eliniz lezzetliyse börek, mantı vs gibi şeyler yapıp satabilirsiniz.Başta yakın çevreden başlarsınız beğenilirse zamanla tavsiye edilirsiniz, satışınız artar.Şuan ilk aklıma bu geldi, Allah kolaylık versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…