- 16 Ocak 2025
- 14
- 4
- 1
- 25
- Konu Sahibi mrvaaburhan
-
Bebekle ?Evden çağrı merkezi personeli olabilirsiniz, ilanlara bakın.
Borcun sebebi ne ? Galiba ona göre davranırdım.Herkese merhaba evliyim birde küçük bebeğim var çok borcumuz var eşim tek başına savaşıyor ay sonunu zor getiriyoruz bende ona destek olmak istiyorum bebeği biyere bırakıp gidip çalışamam çok küçük bide güvenmiyorum kimseye evden yapabileceğim iş önerisi olan var mı az çok demem herseyi yapmaya çalışırım
Onun farkındayım ama aklıma başka bir iş imkanı gelmedi. Paketleme işleri güvenilir olmuyor. Evden başka bir iş fırsatı bilmiyorum.Bebekle ?
Evet paketleme işi sıkıntıymış. Yani ufak bebekle evde yapılacak pek bir iş yok açıkçası. Bakan biri olmadığı sürece anne, kayınvalide gibi mümkün değil bence.Onun farkındayım ama aklıma başka bir iş imkanı gelmedi. Paketleme işleri güvenilir olmuyor. Evden başka bir iş fırsatı bilmiyorum.
Bebeğimiz olmadan önce borç çok azdı sonra eşimin işyeri battı var borçlar kaldı tabi ozaman çocuk doğmuştu. Bunun bilincinde bir insanım başından beri bu sıkıntı olsaydı bebek için daha geç davranıp çalışırdımYani demiyim diyorum ama bebeği yaparken bunları düşünmeniz gerekmiyor muydu?
İşyeri battı eşimin üstüne borçlar kaldıBorç ne borcu
Evet onu düşündüm bir tanıdığım yapıyor ama kendime güvenemedim sonuçta yemek herkesin ağzının tadı bir değilYemek yapıp instagramda satabilirsin sarma börek
Üzüldüm. Ticarette ne olacağı bazen belli olmuyor. Yani pek bebekle iş imkanı yok gibi. Annen uzakta mı yaşıyor ?Bebeğimiz olmadan önce borç çok azdı sonra eşimin işyeri battı var borçlar kaldı tabi ozaman çocuk doğmuştu. Bunun bilincinde bir insanım başından beri bu sıkıntı olsaydı bebek için daha geç davranıp çalışırdım
7 aylık kendine kendine oynuyor yüreticnde zaman geçiriyor paketleme işini yapabilirim çünkü bebeğim öyle sürekli kucak isteyen bi bebek değilEvet paketleme işi sıkıntıymış. Yani ufak bebekle evde yapılacak pek bir iş yok açıkçası. Bakan biri olmadığı sürece anne, kayınvalide gibi mümkün değil bence.
Evet malesef keşke yakın olsaÜzüldüm. Ticarette ne olacağı bazen belli olmuyor. Yani pek bebekle iş imkanı yok gibi. Annen uzakta mı yaşıyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?