evden kaçmak ?

İyi de zaten evden kaçacaksınız ya
Anne tarafınıza kaçın işte kocaya kaçmak yerine
Kaçtıktan sonra ne fark eder bilip bilmemeleri?
Konu sahibinin su verdiği cevapları okudukça sinirleniyorum

Dedesigilin kötü insanlar olduğunu artık asla düşünmüyorum
Kız evlenmek istiyor ve bunun 17 yaşında yapilmasinin hiç bir açıklaması+haklı tarafı yok, farkında o da...

O yüzden dizeliyor yalanları.

Birilerine tü kaka derse işkence çekiyor imajı çizerrse Ha evlen o zaman diye onay alacak çünkü bizden AKLİNCA giggles

Ay Allah aşkına bir de 4 yıl demişsin sevgilimin yanlışı yok demişsin. Senin 13 yaşında ağzın süt kokarken yanlışı doğruyu nasıl algılayasın.
13 yasında cocukla sevgılı olan sapık akrabası kım acaba ben asıl onu merak edıyorum

var fakat bu durumdayken inan okul okusam da okumasamda aynı
Hiç aynı değil. Şimdiki sıkıntıdan kaçıp başka birine sığınıyorsun. Herkes evlenmeden çok iyi zaten yanlışını görse nikah masasına oturmaz ama o kadar ayrılan var neden sence? Senin de başına gelirse arkanda ailen yok eğitimin yok mesleğin yok ne yapacaksın? Kadın programlarındaki kocasından kaçıp instagramdan bir kaç aylık tanıdığı adamlara kaçanlar da tam da böyle konumda ailesiz,eğitimsiz ve mesleksiz. Herkes kendi seçimini yaşar.

Burada ailesinden eziyet gören birçok kişi yazıyor.
Kabloyla kırbaçlananlar, sırtına ütü basılanlar, bıçaklananlar...

Daha kaçtım iyi ki yapmışım diyen görmedik.
E tamam da ne yapayım dersen.

Kız üniversiteye hazırlanacakmış rahat çalışmak istiyor birkaç ay bizde kalsın gözümüzün önünde olsun diye anne tarafı dedeyle konuşsun.

Üvey zaten bu teklife göbek atar, kafası rahat edecek çünkü.

Sen de lise diplomanı cebine at.
17 yaşına gelmişsin tamam notlar berbat diyelim yine de at. Mezun olsan yeter.

Sonra o diplomayı almak için bir milyon sınava giriliyor o zaman şimdiki bilgilerin de aklında olmayacak. Ömür boyu pişman olursun ezilirsin.

Diyelim ki üniversitede düzgün yeri kazanamadın, en kötüyü varsayalım. Hemen bir manikür pedikür gibi yere çırak diye gir, o bileğine altın bileziği tak. Lise diploman olmazsa pek çok kapı kapanıyor, onu mutlaka al.

İşte o noktadan sonra dede verdi vermedi farketmez.
Anne desteğini de arkana alırsınız, ikiniz çalışıp geçinirsiniz. Tek asgari ücret yetmez ama ikisi sizi kurtarır.

Sahte kimlikle ancak polis kapına gelir. Deden bulamaz ama polis bulur. Sevgilin hapse girerse seni evden bir adım dışarı çıkarmazlar cehennemi yaşarsın. SAKIN.

Kaç kız, seneye buralar belki boş kalacak. Kaç ki çıksın çerezlik kaoslar, kaoslar. Böyle böyle öğreneceksin hayatı, bari erkenden basla.

fakat sahte kimlik çıkarmam gerek 1 yıl için onu yapabilir miyim bilmiyorum

evet 17yim ama dedem öyle biri değil vermesi imkansız
Resmi Evrakta (Belgede) Sahtecilik Suçu Cezası
Resmi belgede sahtecilik suçu, resmi bir belgenin sahte olarak düzenlenmesi, başkalarını aldatacak şekilde değiştirilmesi veya kullanılması şeklindeki suçun basit haliyle işlenirse sanığa verilecek ceza 2 yıldan 5 yıla kadar hapis cezasıdır (TCK md. 204/1)

Bu başınıza gelecek kanunu bir yaptırım, bir de güvendiğinizi sandığınız biriyle henüz 17 yaşındayken sahte kimlik düzenleyerek evlenmeniz halinde eş ve eş ailesinden göreceğiniz fenalıklar var ki, sahte kimlik çıkardığınıza pişman ettirir türden.

Konu silmek de yasaktır ayrıca.

şuan algılayabiliyecek yaştayım
Algilayabilecek yastaysan, hayatini kurtarmanin yolunun elin adamindan degil, okumaktan gectigini algila. Bi baltaya sap olmanin, meslek sahibi olmanin, kendi hayatin uzerinde soz sahibi olmanin önemini algila. 3 gun sonra bu adam sana yallah derse, (ki eminim bana asla oyle bisey demez, biz birbirimizi cok seviyosun kafasindasin) gidecek 3. kapin var mi? Yoksa omur boyu bu adam ne dese yapmak zorundasin. Aşk bi gün biter, Kimse bâki, kimse garantör degil senden başka.

Cok uzuldum konu sahibine.. yavrum o kadar kucuksun ki daha.. yorarlar yipratirlar seni..

Kaç küçüğüm... Müge Anlı bulur seni. Sen esirgemeye o da cezaevine bi bakip gelirsiniz kimliksiz. Kimlige ihtiyac olmuyor oralarda.

Canım, senin daha büyümediğin "Sahte kimlik çıkarsam" lafından belli oluyor İllegal yollarla yapılan işlemleri ak sakallı, yüzü nurlu dedeler yapmiyor. Bulaşacagın kişileri, bunun kanundaki cezasını düşün biraz. Hem öyle insanları bulmakta ayrıca bir enteresan. Şahsım adına ben bulamam

Tecrübesizsin ama akıllı bir kızsın reşit olana kadar sabret evdekilere yağmurdan kaçarken doluya tutulma sakin eğitim durumun ne önce eğitimini ilerlet sonra kendine iş bul ki evden de uzaklaşmış olursun bir nebze ilegal hiçbir şeye bulasma sakin sevgilin hiç yanlış yapmadı diye yapmayacagi anlamına gelmiyor sen kendini düşünmek zorundasın olursa sevgilin kaçtıktan sonra değişti sonra ki planın ne ? İleriyi öngörmek zordur ama buradaki büyüklerin sana tavsiye veriyorsa kulak arkası etme doğruluk paylarını düşün velhasıl kelam sabır çok güzel bir nimettir meyvesi de çok tatlı olur insaAllah

Ah kuzum ah. Bir erkeği hiç bir zaman kaçış ya da kurtuluş olarak görme. Gittiğinden bir süre sonra pişman olacaksın büyük ihtimalle. Sık dişini okulunu bitir, meslek edin bir işe gir kendi hayatını kur. Kaçmak saçma bir eyle belki bu eylemden dolayı ileride seni değersiz görüp başına kakacak daha kötü olacak. Evinde dur kuzum gitme bir yere

Sizden bu denli nefret eden dede ve eşi ile birlikte mecburen yaşıyorsanız, gitmenize sevinirler ve sahte kimliğe, hattı kırmaya gerek kalmaz diye düşünüyorum. Ve konunun yalan olduğunu görüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…