- 17 Ocak 2020
- 28.070
- 1
- 40.764
- 548
Konu sahibinin su verdiği cevapları okudukça sinirleniyorumİyi de zaten evden kaçacaksınız ya
Anne tarafınıza kaçın işte kocaya kaçmak yerine
Kaçtıktan sonra ne fark eder bilip bilmemeleri?
13 yasında cocukla sevgılı olan sapık akrabası kım acaba ben asıl onu merak edıyorumAy Allah aşkına bir de 4 yıl demişsin sevgilimin yanlışı yok demişsin. Senin 13 yaşında ağzın süt kokarken yanlışı doğruyu nasıl algılayasın.
Bide akraba mıymış13 yasında cocukla sevgılı olan sapık akrabası kım acaba ben asıl onu merak edıyorum
Surada sana kacma diyenlerin hicbiri algilayabilecek yasta degil, bir akilli sensin dimi. Kac da dunya kac bucakmis gor.şuan algılayabiliyecek yaştayım
ya onun ailesi ve benim anne tarafım zaten bize arka çıkıyor benim baba tarafımla anne tarafım görüşmüyor eğer onunla gidersem anneannemlerin yanında olucaz
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hiç aynı değil. Şimdiki sıkıntıdan kaçıp başka birine sığınıyorsun. Herkes evlenmeden çok iyi zaten yanlışını görse nikah masasına oturmaz ama o kadar ayrılan var neden sence? Senin de başına gelirse arkanda ailen yok eğitimin yok mesleğin yok ne yapacaksın? Kadın programlarındaki kocasından kaçıp instagramdan bir kaç aylık tanıdığı adamlara kaçanlar da tam da böyle konumda ailesiz,eğitimsiz ve mesleksiz. Herkes kendi seçimini yaşar.var fakat bu durumdayken inan okul okusam da okumasamda aynı
fakat sahte kimlik çıkarmam gerek 1 yıl için onu yapabilir miyim bilmiyorum
Resmi Evrakta (Belgede) Sahtecilik Suçu Cezasıevet 17yim ama dedem öyle biri değil vermesi imkansız
Algilayabilecek yastaysan, hayatini kurtarmanin yolunun elin adamindan degil, okumaktan gectigini algila. Bi baltaya sap olmanin, meslek sahibi olmanin, kendi hayatin uzerinde soz sahibi olmanin önemini algila. 3 gun sonra bu adam sana yallah derse, (ki eminim bana asla oyle bisey demez, biz birbirimizi cok seviyosun kafasindasin) gidecek 3. kapin var mi? Yoksa omur boyu bu adam ne dese yapmak zorundasin. Aşk bi gün biter, Kimse bâki, kimse garantör degil senden başka.şuan algılayabiliyecek yaştayım
Tecrübesizsin ama akıllı bir kızsın reşit olana kadar sabret evdekilere yağmurdan kaçarken doluya tutulma sakin eğitim durumun ne önce eğitimini ilerlet sonra kendine iş bul ki evden de uzaklaşmış olursun bir nebze ilegal hiçbir şeye bulasma sakin sevgilin hiç yanlış yapmadı diye yapmayacagi anlamına gelmiyor sen kendini düşünmek zorundasın olursa sevgilin kaçtıktan sonra değişti sonra ki planın ne ? İleriyi öngörmek zordur ama buradaki büyüklerin sana tavsiye veriyorsa kulak arkası etme doğruluk paylarını düşün velhasıl kelam sabır çok güzel bir nimettir meyvesi de çok tatlı olur insaAllahannem ve babam yok dedemlerle yaşıyorum küçüklüğümden beri ve bana yaşatmadıkları şey kalmadı tabi zaman geçtikçe seviyeler artıyor babaannem üvey ve her gün illaki kavga ederizama bu kavgalar öyle basit kavgalar değil bıçaklamaya çalışmak vb. dedemler hiçbir zaman arkamda durmadı çünkü eşi onun herşeyi :) benim 4 yıllık bir ilişkim var ve sevgilimin bana karşı bu zamana kadar tek bir yanlışı bile olmadı. şu sıralar olaylar git gide büyüyor ve 1 yıldır evden kaçma taraftarındaydık ama sabretmeyi seçmiştim fakat artık olmuyor ne yapsamda işler iyice karıştı. sevdiğim çocuk benim ailem oldu onunla gideceğimiz yerde beni bulmaları imkansız fakat sahte kimlik çıkarmam gerek 1 yıl için onu yapabilir miyim bilmiyorum ve hattımı kırıp telefonu resetlersem telefonu kullanmaya devam edebilir miyim bu konuda yardıma ihtiyacım var.
Ah kuzum ah. Bir erkeği hiç bir zaman kaçış ya da kurtuluş olarak görme. Gittiğinden bir süre sonra pişman olacaksın büyük ihtimalle. Sık dişini okulunu bitir, meslek edin bir işe gir kendi hayatını kur. Kaçmak saçma bir eyle belki bu eylemden dolayı ileride seni değersiz görüp başına kakacak daha kötü olacak. Evinde dur kuzum gitme bir yereannem ve babam yok dedemlerle yaşıyorum küçüklüğümden beri ve bana yaşatmadıkları şey kalmadı tabi zaman geçtikçe seviyeler artıyor babaannem üvey ve her gün illaki kavga ederizama bu kavgalar öyle basit kavgalar değil bıçaklamaya çalışmak vb. dedemler hiçbir zaman arkamda durmadı çünkü eşi onun herşeyi :) benim 4 yıllık bir ilişkim var ve sevgilimin bana karşı bu zamana kadar tek bir yanlışı bile olmadı. şu sıralar olaylar git gide büyüyor ve 1 yıldır evden kaçma taraftarındaydık ama sabretmeyi seçmiştim fakat artık olmuyor ne yapsamda işler iyice karıştı. sevdiğim çocuk benim ailem oldu onunla gideceğimiz yerde beni bulmaları imkansız fakat sahte kimlik çıkarmam gerek 1 yıl için onu yapabilir miyim bilmiyorum ve hattımı kırıp telefonu resetlersem telefonu kullanmaya devam edebilir miyim bu konuda yardıma ihtiyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?