annem ve babam yok dedemlerle yaşıyorum küçüklüğümden beri ve bana yaşatmadıkları şey kalmadı tabi zaman geçtikçe seviyeler artıyor babaannem üvey ve her gün illaki kavga ederizama bu kavgalar öyle basit kavgalar değil bıçaklamaya çalışmak vb. dedemler hiçbir zaman arkamda durmadı çünkü eşi onun herşeyi :) benim 4 yıllık bir ilişkim var ve sevgilimin bana karşı bu zamana kadar tek bir yanlışı bile olmadı. şu sıralar olaylar git gide büyüyor ve 1 yıldır evden kaçma taraftarındaydık ama sabretmeyi seçmiştim fakat artık olmuyor ne yapsamda işler iyice karıştı. sevdiğim çocuk benim ailem oldu onunla gideceğimiz yerde beni bulmaları imkansız fakat sahte kimlik çıkarmam gerek 1 yıl için onu yapabilir miyim bilmiyorum ve hattımı kırıp telefonu resetlersem telefonu kullanmaya devam edebilir miyim bu konuda yardıma ihtiyacım var.
Kaç yaşındasınız?annem ve babam yok dedemlerle yaşıyorum küçüklüğümden beri ve bana yaşatmadıkları şey kalmadı tabi zaman geçtikçe seviyeler artıyor babaannem üvey ve her gün illaki kavga ederizama bu kavgalar öyle basit kavgalar değil bıçaklamaya çalışmak vb. dedemler hiçbir zaman arkamda durmadı çünkü eşi onun herşeyi :) benim 4 yıllık bir ilişkim var ve sevgilimin bana karşı bu zamana kadar tek bir yanlışı bile olmadı. şu sıralar olaylar git gide büyüyor ve 1 yıldır evden kaçma taraftarındaydık ama sabretmeyi seçmiştim fakat artık olmuyor ne yapsamda işler iyice karıştı. sevdiğim çocuk benim ailem oldu onunla gideceğimiz yerde beni bulmaları imkansız fakat sahte kimlik çıkarmam gerek 1 yıl için onu yapabilir miyim bilmiyorum ve hattımı kırıp telefonu resetlersem telefonu kullanmaya devam edebilir miyim bu konuda yardıma ihtiyacım var.
evet 17yim ama dedem öyle biri değil vermesi imkansız17 yaşında mısın?
yağmurdan kaçarken doluya tutulacak yaş yani.
sevdiğin çocuk gelip neden istemiyor seni dedenden? söz nişan derken reşit olursun zaten.
17Kaç yaşındasınız?
Senin okulun yok mu?evet 17yim ama dedem öyle biri değil vermesi imkansız
var fakat bu durumdayken inan okul okusam da okumasamda aynıSenin okulun yok mu?
Okul durumun nasıl canım üniversite olmadımı sahte kimlik işi hayatını mahvedersin
evet 17yim ama dedem öyle biri değil vermesi imkansız
şuan algılayabiliyecek yaştayımAy Allah aşkına bir de 4 yıl demişsin sevgilimin yanlışı yok demişsin. Senin 13 yaşında ağzın süt kokarken yanlışı doğruyu nasıl algılayasın.
Çok pişman olursun yapma evlenmek kaçmak çözüm değil bi mesleğin işin olsun o yönde kurtarmaya bak kendini evlilik öyle kolay bişey değil 26-27 yaş en uygunu değilki sen 17 diyorsunvar fakat bu durumdayken inan okul okusam da okumasamda aynı
O zaman git polise bana eziyet ediyorlar de devlet korumasında yetiştirme yurdunda kalmak istediğini söyle. Şu yaşında bebekken sevdiğini zannettiğin adamla üstelik kaçarak evlenerek hayatını dedenin evindekinden de felaket hale getirirsin.var fakat bu durumdayken inan okul okusam da okumasamda aynı
Hııı belli!şuan algılayabiliyecek yaştayım
ya onun ailesi ve benim anne tarafım zaten bize arka çıkıyor benim baba tarafımla anne tarafım görüşmüyor eğer onunla gidersem anneannemlerin yanında olucazokul?
o evden kurtulmak için seni kaçırmak isteyecek kadar bile sana değer vermeyen birinden medet umacağına kendi hayatını kursan?
dedenin elinden kurtulup işsiz güçsüz ne yapacaksınız sevgilinle gittiğiniz yerde?
hayır 17 yas hala cok kucukşuan algılayabiliyecek yaştayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?