- 1 Ekim 2016
- 43
- 17
- 3
Çok iyi geçti ilk görüşme belirttim mi hatırlamıyorum ama eskiye dayalı ahbaplik söz konusu ve aynı mahallede büyüdük küçükluklerimiz bilinir . Ayrılık neden yaşandı şöyle soyliyeyim ablam,haller, teyzemler, ananemler gibi genelliyecek olursam 'hadi ne zaman artık ?' , 'Daha gelmediler mi ? ' ,' ne zaman olacakmış? Çünkü bir kere gösterdiler kendilerini devamını bekliyordu yakinlarim artık bu sorular çevre etkenleri yıldırdı beni patlama noktam oldu sanırım dayanamıyorum olucaksa olsun olmayacaksa gelmeyecekseniz soyleyin hasta olmak kimse istemez sağlık bu allahtan tabiki ama benimde bir tane babam bir tane annem var onlarda insan içine cikiyorlar sizin bu rahatliginiz yuzunuzden onları daha fazla zor duruma sokamam insanlarin kolu bacağı kopuyor şehir dışına yine gidiyor hayırlı bir iş için niyetlenmediyseniz zaten olmaz niyet önemli gibi bayaa cikistim 2 3 ay gibi uzak kaldım rahatlamak düşünmek adına ve sonrasında annemle paylastim böyle bir şey yaptım ben ,sizi üzmek istemiyorum biliyorum uzamasindan yana sikayetcisiniz ayrildigimi soyledim diye belirttim. Sonrasinda da annemle uzunca sohbet ettik 26 yıldır evlidirler .Pek elle tutulur birseyler anlatmamissin. Ailelerin ilk görüsmesi nasil gecti mesela? Veya niye ayrilik yasandi? Ayriliginizdan ailelerin haberi varmiydi ?