• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evden kaçmak ?

ya onun ailesi ve benim anne tarafım zaten bize arka çıkıyor benim baba tarafımla anne tarafım görüşmüyor eğer onunla gidersem anneannemlerin yanında olucaz
bu kız resmen akıl tutulması yasıyor

ya onun ailesi ve benim anne tarafım zaten bize arka çıkıyor benim baba tarafımla anne tarafım görüşmüyor eğer onunla gidersem anneannemlerin yanında olucaz
Anne tarafında maaşallah hayatını mahvetmek isterken arkandalar da dedenin evinde eziyet görürken neredeler?

Alın beni buradan de git annanenle yaşa evlenmeden o zaman.

Sakin ama sakın böyle bişi yapma. Sabretmeyi secmissin sabret sana destek vericek sevdiğinde varmış madem ne bu acele evlilk öyle toz pembe değil hayal ettiğin gibi yurumez
Yarın öbür gün hep başına kakilcak ve sevdiğin ve ailesi tarafından ezilceksin ailen arkanda olmadığı için buna emin ol
Hat değişir kimlikte vs ama bunlar çok daha yorucu emin ol.ve başına bişi geldiğinde kimsen olmicak

Yaşadıklarıni sen bilirsin elbet kolay demiyorum ama geleceğini yakma derim. Hadi saklandın ettin kimse bulamadı seni
Yada buldular izini falan sonrası ne olcak o sevdiğim dediign ailem dedigin adam arkanda durucakmi Durmaz yüzde yüz durmaz neden dersen 17 yaşındasın direk hapse giricek çünkü yasalar gereği. Sen riza izin verilse de bu böyle olcak
Ve sen o cezaevindeyken ...

Ne kadar bekleyeceksin ve o beklicek orda. Günler dışarıda ki gibi laylaylom değl emin ol
Senin yüzünden sicili kirlencek ve hep önüne cikcak böyle biseyi göze alabilcek mi ?

En kötü şey sahipsiz kalmak emin ol
Sen kaçarsan ezilen ve ezilmeye mahkum olcaksin asla zavallai ailesinden çekmiş biz gün yüzü gösterelim demez üstüne basa basa ezer !!!! Söylediklerimi sakın hafife alma ve diğer yazılanları da sakın ablacım sakin orda ne çekersen çek
Kendi kanın biri sonuçta ama elalemden çektiğin kanser eder seni ömrünü yer

Çocuk olduğun için yalanları düşünmeden atıyorsun 😅
Yavrucum evladım minik kuşum madem annenler arkandaysa git evlenme kaçma anneannenlerle annenle yaşa

Niye çaren yokmuş gibi kaciyorsun, işte arkanda birileri varmış ya

senınle sen 13 yasındayken gorusmeye baslayan o sapık kım kuzenın mı ? annem tarafı dıyorsun
annen yok anne tarafın yok bıze gelır gelınımız olursan bızle yasarsın bu sıkıntıyı cekmezsın falan mı dıyorlar

Sakin ama sakın böyle bişi yapma. Sabretmeyi secmissin sabret sana destek vericek sevdiğinde varmış madem ne bu acele evlilk öyle toz pembe değil hayal ettiğin gibi yurumez
Yarın öbür gün hep başıma kakilcak ve sevdiğin ve ailesi tarafından ezilceksin ailen arkanda olmadığı için buna emin ol
Hat değişir kimlikte vs ama bunlar çok daha yorucu emin ol.

Yaşadıklarıni sen bilirsin elbet kolay demiyorum ama geleceğini yakma derim. Hadi saklandın ettin kimse bulamadı seni
Yada buldular izini falan sonrası ne olcak o sevdiğim dediign ailem dedigin adam arkanda durucakmi Durmaz yüzde yüz durmaz neden dersen 17 yaşındasın direk hapse giricek çünkü yasalar gereği. Sen riza izin verilse de bu böyle olcak
Ve sen o cezaevindeyken ...

Ne kadar bekleyeceksin ve o beklicek orda. Günler Bursalı gibi laylaylom değl emin ol
Senin yüzünden sicili kirlencek ve hep önüne cikcak böyle biseyi göze alabilcek mi ?

En kötü şey sahipsiz kalmak emin ol
Sen kaçarsan ezilen ve ezilmeye mahkum olcaksin asla zavallai ailesinden çekmiş biz gün yüzü gösterelim demez üstüne basa basa ezer !!!! Söylediklerimi sakın hafife alma ve diğer yazılanları da sakın ablacım sakin orda ne çekersen çek
Kendi kanın biri sonuçta ama elalemden çektiğin kanser eder seni ömrünü yer
haklısın

Üstelik anne tarafın vs diyosunda tanıdıklar çok daha eziici gelinsen hele buna emin ol acisalar sevseler ananen falan böyle durumda alırlar seni ordan okuturlar meslek sahibi ol okuyabildigin kadar. Cnm hayat çok zor evlencem ansnnemle yasicam falan hikaye anne tarafı akraba falan da aynı gelinsen bitmiştir evlat diye goremezler !!! Görmezler hep gelin modunda dolaşıtirirlae

Lütfen vazgeç oku okuyamadinn mi çalış bakaalm o çok sevdiğin böyle beklermi sonrasında gelsin istesin bu kadar basit evlenmek bedava değil birikimin olsun. Bisiler biriktirin eşyaları falan hani ama öncelik desteğin olsun elinde koca parasına bakma hep ya da bekleme bı kendin düzenini kur

Back