- Konu Sahibi Merifettah
-
Eşinden sen vazgeçeceksin ailesine hediye paketi yapıp vereceksin.Bekleme su adami akli daha kıt göremiyor musun?Özlemek normal ama senin burnunu sürtmelerine daha fazla hirpalamalarina izin verme.Sen vazgeç lütfen duy beniMerhaba, nasıl başlayacağımı bilemiyorum, ama sayfanızda konularınsürekli okuyorum ve birbirinize destek olmanız benim hoşuma gitti, bana destek olun ve yardım edin, 14 aylık evliyim eşim ile yaklaşık 4 senelik Bi geçmişimiz var eşim benden 6 yaş küçük ama ben küçük durduğum için görüntü olarak hiç sorun yaşamadık, ben evin tek kızıyım o da tek oğlu, eşim aslen Doğulu ve onlarda hep iç içe olmak var ve ben yapısal olarak mesafeli biriyim ama eşimin ailesine geldiklerinde hep hürmet saygı gösterdim, eşimin ailesi benden hep fazlasını bekledi bunu da sürekli eşime söylediler, eşimde gelip hep bana sen ailemi sevmiyorsun istemiyorsun ailemi küçük görüyorsun dedi, öyle bişey yoktu ama sürekli bana bu baskıyı yapınca psikolojik olarak geri çekildim, tartışmalarımız başladı, görümce sürekli eşimi aramaları sürekli yanımda seni çok özledim çok seviyorum mesajları atmaları, fesat a hareketleri beni kızdırıyordu, eşim her tartışmamızı gidip ailesine anlatıyordu, bir gün sonrası ya annesi ya babası ya ablası beni arayıp yada eve gelip sen neden böyle diyorsun diyorlardı, hep beni yargılıyorlar, eşime yalvardım anlatma dedim anlattı, ben aileme hiç bir şey anlatmıyorum, sonra onlar ailemi aradı gelin kızınızı alın diye, nitekim babam da gelip beni aldı, çok özlüyorum çok mutsuzum, arada daha yaşanan söylenen çok şey var, uzun olur diye yazamıyorum, yardım edin destek olun akıl verin, 1 hafta oldu ve hiç ses seda yok,
Saygisiz bir aile.. pasif bir koca der susarimMerhaba, nasıl başlayacağımı bilemiyorum, ama sayfanızda konularınsürekli okuyorum ve birbirinize destek olmanız benim hoşuma gitti, bana destek olun ve yardım edin, 14 aylık evliyim eşim ile yaklaşık 4 senelik Bi geçmişimiz var eşim benden 6 yaş küçük ama ben küçük durduğum için görüntü olarak hiç sorun yaşamadık, ben evin tek kızıyım o da tek oğlu, eşim aslen Doğulu ve onlarda hep iç içe olmak var ve ben yapısal olarak mesafeli biriyim ama eşimin ailesine geldiklerinde hep hürmet saygı gösterdim, eşimin ailesi benden hep fazlasını bekledi bunu da sürekli eşime söylediler, eşimde gelip hep bana sen ailemi sevmiyorsun istemiyorsun ailemi küçük görüyorsun dedi, öyle bişey yoktu ama sürekli bana bu baskıyı yapınca psikolojik olarak geri çekildim, tartışmalarımız başladı, görümce sürekli eşimi aramaları sürekli yanımda seni çok özledim çok seviyorum mesajları atmaları, fesat a hareketleri beni kızdırıyordu, eşim her tartışmamızı gidip ailesine anlatıyordu, bir gün sonrası ya annesi ya babası ya ablası beni arayıp yada eve gelip sen neden böyle diyorsun diyorlardı, hep beni yargılıyorlar, eşime yalvardım anlatma dedim anlattı, ben aileme hiç bir şey anlatmıyorum, sonra onlar ailemi aradı gelin kızınızı alın diye, nitekim babam da gelip beni aldı, çok özlüyorum çok mutsuzum, arada daha yaşanan söylenen çok şey var, uzun olur diye yazamıyorum, yardım edin destek olun akıl verin, 1 hafta oldu ve hiç ses seda yok,
Katiliyorum..Çok özür dilerim beyni kıt bir koca ve aile daha. Arkadasım olsan sana dik durup, hiç takmaman için yalvara bilirim. Eşimden ayrıldım, tam da Böle ailem de ailem, seveceksin, cagıracaksın, onu yapacaksın, bunu edeceksin. Sonunda da hadi defol git. Kendi ve ailesinden Rabbim kurtardığı için bin şükür. Dısarıdan bak Bi olaya karısıyla olan kavgasını ailesine anlatan, yetmiyomus GB ailesini kızın üstüne salan, kızın babasını arayıp gelip kızınızı alın diyen bir adamm bir koca olabilir mi. Yok işte olamaz olmamalı bunun doğusu, batısı yok. Bırak düşünmeyi, üzülmeyi, özlemeyi lütfen.
Ağir gelmis.demekk senin gbi birkizi kaldiramadilarÇok haklısınız bir başkası bana anlatsa bende böyle söylerim, ama neden bu kadar üzülüyorum ve özlüyorum, yapılanları kabul edemiyorum, çok güzel bir işim var bakımlı biriyim çirkin değilim, her girdiğim ortamda sevilirim, saygın bir ailem var, bunu kabullenemiyorum, zoruma gidiyor
yok maalesef
Biliyorum söylemesi kolay ama düzelmez ya kabulleneceksin ya da vazgeçeceksin. Eşin değişmeden geri dönme ki gittiğine değsin. Bu sözümü unutma. Annem ve birçok arkadaşım bu durumu yaşadı mesaj atabilirsin bana..Merhaba, nasıl başlayacağımı bilemiyorum, ama sayfanızda konularınsürekli okuyorum ve birbirinize destek olmanız benim hoşuma gitti, bana destek olun ve yardım edin, 14 aylık evliyim eşim ile yaklaşık 4 senelik Bi geçmişimiz var eşim benden 6 yaş küçük ama ben küçük durduğum için görüntü olarak hiç sorun yaşamadık, ben evin tek kızıyım o da tek oğlu, eşim aslen Doğulu ve onlarda hep iç içe olmak var ve ben yapısal olarak mesafeli biriyim ama eşimin ailesine geldiklerinde hep hürmet saygı gösterdim, eşimin ailesi benden hep fazlasını bekledi bunu da sürekli eşime söylediler, eşimde gelip hep bana sen ailemi sevmiyorsun istemiyorsun ailemi küçük görüyorsun dedi, öyle bişey yoktu ama sürekli bana bu baskıyı yapınca psikolojik olarak geri çekildim, tartışmalarımız başladı, görümce sürekli eşimi aramaları sürekli yanımda seni çok özledim çok seviyorum mesajları atmaları, fesat a hareketleri beni kızdırıyordu, eşim her tartışmamızı gidip ailesine anlatıyordu, bir gün sonrası ya annesi ya babası ya ablası beni arayıp yada eve gelip sen neden böyle diyorsun diyorlardı, hep beni yargılıyorlar, eşime yalvardım anlatma dedim anlattı, ben aileme hiç bir şey anlatmıyorum, sonra onlar ailemi aradı gelin kızınızı alın diye, nitekim babam da gelip beni aldı, çok özlüyorum çok mutsuzum, arada daha yaşanan söylenen çok şey var, uzun olur diye yazamıyorum, yardım edin destek olun akıl verin, 1 hafta oldu ve hiç ses seda yok,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?