Evden istemeyerek ayrıldım ve herşeyi özlüyorum

Merifettah

Çok tatlı :)
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2016
886
1.437
113
Kocaeli
Merhaba, nasıl başlayacağımı bilemiyorum, ama sayfanızda konularınsürekli okuyorum ve birbirinize destek olmanız benim hoşuma gitti, bana destek olun ve yardım edin, 14 aylık evliyim eşim ile yaklaşık 4 senelik Bi geçmişimiz var eşim benden 6 yaş küçük ama ben küçük durduğum için görüntü olarak hiç sorun yaşamadık, ben evin tek kızıyım o da tek oğlu, eşim aslen Doğulu ve onlarda hep iç içe olmak var ve ben yapısal olarak mesafeli biriyim ama eşimin ailesine geldiklerinde hep hürmet saygı gösterdim, eşimin ailesi benden hep fazlasını bekledi bunu da sürekli eşime söylediler, eşimde gelip hep bana sen ailemi sevmiyorsun istemiyorsun ailemi küçük görüyorsun dedi, öyle bişey yoktu ama sürekli bana bu baskıyı yapınca psikolojik olarak geri çekildim, tartışmalarımız başladı, görümce sürekli eşimi aramaları sürekli yanımda seni çok özledim çok seviyorum mesajları atmaları, fesat a hareketleri beni kızdırıyordu, eşim her tartışmamızı gidip ailesine anlatıyordu, bir gün sonrası ya annesi ya babası ya ablası beni arayıp yada eve gelip sen neden böyle diyorsun diyorlardı, hep beni yargılıyorlar, eşime yalvardım anlatma dedim anlattı, ben aileme hiç bir şey anlatmıyorum, sonra onlar ailemi aradı gelin kızınızı alın diye, nitekim babam da gelip beni aldı, çok özlüyorum çok mutsuzum, arada daha yaşanan söylenen çok şey var, uzun olur diye yazamıyorum, yardım edin destek olun akıl verin, 1 hafta oldu ve hiç ses seda yok,
Şimdi şöyle ilk bu olay olduğunda ailemi aradıklarında eşimi covid den yatırdılar, bende eşi temaslı diye 14 gün ev karantina sı verildi, evde olmadığım süre için cezai işlem uygulayacaklarını söylediler, o sıra işteydim eve gittim, 2 saat sonra bir polis bir sağlık çalışanı gelip benden imza aldılar, hergün kontrol edicez dediler, evde o sıra kalmak zorundaydım, babam da mecbur olduğu için bişey diyemedi ama 14. Gün burda olacaksın dedi, daha sonra eşim hastanede düşündüm hatalarımı gördüm dedi beni ikna etti, bende babamı ettim ama eşimi silmişti asla onu ve ailesini görmek istemiyorum dedi, 1 ay geçti geçmedi, aynı sorunlar başladı, eşimle tartıştık tekrar, dedim git o zaman aç boşanma davası, ama ben sana hiç bir şey vermem dedi, bu konuşmalar dönünce, bende artık dayanamadım o işteyken babamı aradım gel beni al dedim ve ben çıktım,

Son düzenleme:
Yaşadıkların çok zor anlıyorum ama istenmedipin bi yere dönmek, özlemekte ne bileyim yani. Sen şimdi geri dönünce akıllandı geldi deyip eskisinden daha fazla şey bekleyecekler senden. Ve yine yapamayıp tekrar yollayacaklar ya da kendin tekrar geleceksin, bu sefer iş yalama olacak. Hem kendi gururun hem de ailenin gururu için yapma, unutmaya çalış. Resmen istemiyolar seni bunu düşün ve kendine engel ol.

Sen çekip gitmemişsin ki bu kadar saçmalığa rağmen yine onlar göndermiş seni, şimdi neden arasınlar?
Kaldı ki arasalar ne olur, senin ve babanın o evden çıkışını nasıl unutacaksın?

Sana böyle birşey yaşatabilen bir adamdan kurtulduğun için sevinmelisin, ama nerdeyse ne olur geleyim diyeceksin.

Lütfen kendine gel, kendinin ve ailenin değerini bil. Bak o çapulcunun ailesi ne kadar kıymetlı onun gözünde, sen de haketmeyenlere haketmediği şeyler yaşatma, en başta kendine.

Eşinden sen vazgeçeceksin ailesine hediye paketi yapıp vereceksin.Bekleme su adami akli daha kıt göremiyor musun?Özlemek normal ama senin burnunu sürtmelerine daha fazla hirpalamalarina izin verme.Sen vazgeç lütfen duy beni

Saygisiz bir aile.. pasif bir koca der susarim
At gbi giden it gbi geri doner geri donseler bile isteme tekrar bunlari baban ile evden cikisini nasil unutabilirsin.affetttin diyelim ailenin bu duruma dustugunu unutamazsin birak surtulsunsunler dogulular demissin doguluyum bnde esimde dogulu 2 yillik evliyim boyle bir durum yasamadim aksine esim ailesini 2 planda tutar hep biz aramizda hal edrz durumlari ve gitmek istersem zaten bn giderim kimsenin demesine gerek yoktur kimin haddine.bekle dua et hersey olacagina varir inanki cook.sey yazmak istedim bu kadr kafii seni uzmek istemem.

Çok özür dilerim beyni kıt bir koca ve aile daha. Arkadasım olsan sana dik durup, hiç takmaman için yalvara bilirim. Eşimden ayrıldım, tam da Böle ailem de ailem, seveceksin, cagıracaksın, onu yapacaksın, bunu edeceksin. Sonunda da hadi defol git. Kendi ve ailesinden Rabbim kurtardığı için bin şükür. Dısarıdan bak Bi olaya karısıyla olan kavgasını ailesine anlatan, yetmiyomus GB ailesini kızın üstüne salan, kızın babasını arayıp gelip kızınızı alın diyen bir adamm bir koca olabilir mi. Yok işte olamaz olmamalı bunun doğusu, batısı yok. Bırak düşünmeyi, üzülmeyi, özlemeyi lütfen.

Çok haklısınız bir başkası bana anlatsa bende böyle söylerim, ama neden bu kadar üzülüyorum ve özlüyorum, yapılanları kabul edemiyorum, çok güzel bir işim var bakımlı biriyim çirkin değilim, her girdiğim ortamda sevilirim, saygın bir ailem var, bunu kabullenemiyorum, zoruma gidiyor

Katiliyorum..

Kurtulduğun için kına yakıp ortaya mum dikip çiftetelli oynaman gerekiyor

farkında mısın bilmiyorum ama hayatın kurtulmuş....

Biraz daha bekle şimdi alışkanlıkların yüzünden böyle hissediyorsun birkaç ay içinde kendinde iyi ki diyeceksin

Ağir gelmis.demekk senin gbi birkizi kaldiramadilar
Özlemi anliyorum daha yeni evlisiniz guzel gunler bu aylar ama surekli kavga tartisma ile gecmis sanirim ama sana birsey soyliym mi belki esin senj ozlemis olabilir ama aile baskisi diye birsey var hele gorumce ve kaynana baskisi adami mahfedr kocanda kafayi onlarin eline vermis naptigini.bilmiyor heralde. Yazik..

Sizlere nasıl teşekkür etsem az gelir, kendimi çok yalnız hissediyordum, ailemin evine gelmek çok üzdü, abim ve babamın durumu çok iyi Allaha şükür, sana ev tutalım eşya bak, yerleştir kendi hayatını yaşa diyorlar, ama ben hala bir tarafım bişey bekliyor gibi, kendimi de suçluyorum, bana karşı iyiydi ama ailesi arada dengeyi kurmadı, en son annesi eşinin sana iyi davranmasını istiyorsan bizimle iyi olacaksın dedi, hiç ezdirmedim kendimi, saygı çerçevesinde cevabımı verdim, o zaman hiç sevmesin dedim, o yokken tüm eşyalarımı kıyafet olarak topladım çıktım, düğünde takılan bileziklerimi de almış saklamış, vermem diyor, abim boşver biz 20 30 bin liralık insanlar değiliz, aç anlaşmalı boşanma 1-2 ayda bitir, 1-2 sene mahkemelerde uğraşma diyor, ama yüreğim çok tuhaf... Ve önemli bişey, 14 aydır korunmuyorduk hamile kalamadım, şimdi 2 gün geçikti buda çok canımı sıkıyor, bu sürede böyle bişey olmamalıydı

Biliyorum söylemesi kolay ama düzelmez ya kabulleneceksin ya da vazgeçeceksin. Eşin değişmeden geri dönme ki gittiğine değsin. Bu sözümü unutma. Annem ve birçok arkadaşım bu durumu yaşadı mesaj atabilirsin bana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…