Evden gitmeyen görümce :(

uzktan akıl vermek bize kolay ama madem ona göre bu kadar samimisiniz sende'' kocamla planım var anlarsın'' de utanmayı bırak bazen bööle şeyleri koy belki o utanır sanırım bekar devamlı sizdeyse

İnanırım, yüzsüzlük sınırını geçip arsızlık yolunda emin adımlarla ilerleyen o kadar insan tanıdım ki.. Ve sizin de dediğiniz gibi, her zaman kötü niyetten kaynaklanmıyor bu, ama sonuç değişmiyor.

Ben evinize sürekli kardeşi için geldiğini düşünmüştüm ama derdi sizinle vakit geçirmek galiba. Çok garip, kazık kadar kadının başka hiç mi bir arkadaşı, çevresi yok da sürekli size musallat oluyor ki? Okadar mı yalnız da birileriyle vakit geçireceğim derken yaptığı ayıbı gözü görmüyor?

Durumunuz gerçekten zor, ne yapabilirsiniz bilmiyorum ama ben olsam yapabileceklerimi az çok tahmin edebiliyorum. Eşimle bunu asla konuşmazdım, ama "ablan benim için değil, senin için de geliyor" mesajı verirdim. O kadına da her gün her gün misafir ağırlamaya meraklı olmadığımı, o kadar boş bir hayatım olmadığı mesajını verirdim. Gerekirse verdiğiniz örnekteki gibi yapıp eve geç gider, gidince de fazla oturmaz, "yorgunum" deyip müsade ister yatardım. Bunları yaşamak da can sıkıcı ama afedersiniz eşşek değilse anlar bi zahmet. Eşiniz de bir süre sonra ablası ile tek başına ilgilenmekten eminim sıkılır, bir şekilde yoluna girer her şey.

Ama siz her akşam o kadını çok hatırlı misafir gibi ağırlarsanız inanın hiçbir şey değişmez.

Eşinizle aranızı asla bozmayın..Size tavsiye edebileceğim tek şey bu..Erkekler fazla sorunu kaldıramıyormuş malesef;evliliğinizn ykıılmasına bile sebep olabilir..Keşke daha önce burayı tanısaymışım;çok beceriksizlikler yapmışım..
Siiz anlıyorum ;sıkıcı ;buna benzer şeyler ben de yaşadım..Onu misafir olarak görmeyin;ev işi yıkın;belki etkisi olur sık gelmemesine;etkisi olmasa bile işlerin bir kısmını yaptırmış olursunuz.Ondan rahatsız olmamayı deneyin.Yanında uzanın;mümkün olduğu kadar eşinizle rahat olun;arada sarılın..Çok dik çıkışlar yapmayın bence;kötü gelin olursunuz;eşinizi tatlılıkla kendinize bağlamaktan başka yolu yok..

Eşiniz yeterki sizinle olsun;varsın ablası yanında hediyesi olsun:)Gülün geçin..Sonradan ağlayacağınıza.

Son düzenleme:
ne sinir bi kadin bu ya...onu seviyorum da demissin ama bu hareketlerine devam ederse nefrete dönüsecek bnce bu sevgi....
sizin özel hayatiniz sifira inmis gibi gözüküyo..olmaz ki yaa......yai da var baya cocuk degilde yani...
arkadaslar cok güzel tüyolar vermis,uygula yoksa sen sinir hastasi olucaksin bu gidisle....vede iliskiniz zedelenecek....

Buranın özellikle altını çizmek istiyorum. Sizin akşamlarınızı kendisini misafir etmekten veya onunla ilgilenmekten başka şekillerde geçirmek isteyebileceğinizi anlatmanız gerekiyor. Sadece bir şeyler yaparak değil, yapmayarak olsa bile. Yeri geliyor insan öyle bir ruh halinde oluyor ki "eve gitsem de hiçbir şey yapmadan, sadece kanepede oturup boş boş duvara baksam" diye düşünebiliyor. Kendi evimizde de istediğimiz gibi zaman geçiremeyeceksek niye yaşıyoruz ki?

hehehe... baya acık olmuş yaaaa...

Bence sen kendini kasıyorsun.
Neden sarılamıyorsun eşine.Elini tut öp sevgi sözcükleri söyle.

Bende yeni evliyim ve ben hiç çekinmem eşimde öyle.Neden kendimi kasacakmısım.Aşkımı göğsümü gere gere sevemeyecekmişşim.

Eşim beni annesinin yanındada sever, babasının yanında da.Kimseyi takmam ben.Öperimde, dizinede yatarım..Niye kendine bunu yapıyorsun anlamıyorum.Bak keyfine.

Anlayamıyorum, anlayamıyorum başka nedenlerden dolayı huzursuzluk çıkarıp eşinizle kavga ediyorsunuz, ama güzel bir dille duygularınızı anlatmayı esirgiyorsunuz kendinizden.

BU DURUM on yılda geçse erkekleri rahatsız etmez, üstelik asla idrak edemezler.

Bu yüzden kendinizi güzelce ifade edin ve duygularınızı net olarak ortaya dökün.Yoksa böyle giderse sizi sorunlu bir eş olarak görecek, giderek soğuyacak ve zaten yanlız kalmak istemeyecektir.

Mutlaka görümcenize, yeni evli olduğunuzu ve bazı zamanlar yalnız kalmak istediğinizi söyleyin..Bunu anlamayıp alınacaktır ve sizi genelde hep yalnız bırakacaktır. :)

KONUŞMAK- İLETİŞİM - İLETİŞİM ne kıymetli hazine. Kulkanmayı bilmememiz lazım.

Duygularınızı anlamasalar bile , başka nedenlerden dolayı kavga çıkacağına duygularınız için çıksın.

sinir oldum ya.ne kadar haklısın.tam olarak bi çözüm bulamadım ama inşallah en yakın zamanda bu durumdan kurtulursun

Ben yaşadım bunu ama... bu benim için sorun değildi... Gayet de zevkli zamanlar yaşadım.. çok keyif aldım..
Olaylar farklıydı ama... Görümcenizin sizde kalması için öyle ölümcül bir nedeni yok gibi duruyor...
İnanın yazarken kolay gelmiyor..
Bazı insanlar biraz daha farklı bizlerden... Kötü niyeti olduğunu düşünmüyorum planlar yaparken... tam aksine sizinle olduğu zaman daha esnek olduğunu bildiği için, yaşlarınız da yakınsa, bundan çok zevk alacağı için sizinle vakit geçirmek istiyordur... Biraz bencillik var tabi.. Evliliği bilmediği için..
Daha çok taze evlisiniz.. Bu konuyu eşinizle değil görümcenizle halletmeniz gerekli bence.. Kız kıza...

Sorun görümcenizde değil bence... Kayınvalide ve kayınpederde... İnsanların özelleri olduğu çocuklara küçük yaştan itibaren öğretilir... Yeni evlilerin, zaten zor olan evlilik müessesesini oturtacağı o bir senelik meşhur dönemde, daha çok birlikte vakit geçirmeleri gerektiği diğer kardeşlere anlatılmalıdır... Ama onlar bile bunu meşru görürken, görümcenizde bir sorun yok bence..
Aranız iyiyse... görümcenizle birlikte halledin...

Öncelikle hata sizde, görümcenizden rahatsız olup başka sorunlar çıkartıp eşinizle tartışmanız sizi suçlu çıkartır, o insanlar da zeytinyağı gibi üste çıkar.
Benim de yaptığım en büyük hata bu, rahatsız olduğum konuyu direk söylemek yerine karşımdakinin anlamasını beklemek, anlamadığı zaman surat asmak gerçekten de çok yaptığım bir davranış bozukluğu.
Ama hatalı inan bana, insanları üzmeden açıkca rahatsızlığını belirtirsen belki bir daha yapmayacaklar ama böyle yaparsan, huysuz, asık suratlı, alıngan, dengesiz gibi sıfatlara mağruz kalabilirsin.
Karşında son derece düşüncesiz, anlayışsız biri var, bu insandan anlayış beklemek yaptığı hatayı kendisinin anlamasını beklemek hata, ya eşine söyle rahatsız olduğunu o uyarsın ya da direk çık karşısına yüzsüzlüğe vur yüzüne söyle.
Şaka yollu da söyleyebilirsin anladığım kadarıyla bayağ samimisiniz.
Haftasonu ne yapacağınızı sorduğu zaman, kocamla baş başa özel bir plan yaptık de gitsin.

bence tam bir yüzsüzlük yaa!!! anlamıyorum evlendıkten sonra kıymetemı bınıyor bu abiler ...yanı 4 aylık evlı bır ınsnaın evıne gitmesıde görumcenın ayıbı..

erkegin konumu tahsili mevkisi ne olursa olsun
laf carparak yada imali konusarak bir sey anlatamazsiniz
baska sebeplerden tartisma cikarmak esinizi rahatsiz eder
aleyhinize isler
direk konuya gecmelisiniz
ve tabiiki taktik gelistirmelisiniz
mesela ablayi arayin ve bir kafeye gitmeyi teklif edin basbasa
gittiginizdede evlilige alismadiginizi basbasa kalamadiginizi acikca soyleyin
bu aksam esimin sevdigi yemekleri hazirlasam
ona biraz yakin olsam nasil olur abla diye sorun?
yok ben gelecegim aksam diyemez herhalde
esinizede evliliginizin cok yeni oldugunu ablasini cok sevdiginizi
ama plan yaparken onada danismak istediginizi arada yalniz kalmak
sadece cift olarak cikmak istediginizi anlatin
ve bence bu konusmayi yapmadan once ablasini arayip hal hatir sorun
guzel muahabbet edin sizin ablasini istemediginizi dusunmesin..
olurda "sen ablami sevmiyorsun istemiyorsun" gibi bir sey soylersede
"ben ablani cok seviyorum ona cok alistim ama seni daha cok seviyorum" diyin :)

Ay bizim yan komşuda oyle Allahtan o çalışıyor yandaki sabah 8de gelir aksam 10 gider hergun oyle amac evinde masraf etmemek evli diyorsun inşallah cocugu olur kurtulursun ayrıca annesiyle yaşasan neysede boyle cok sacma geldı bana sende yuz vermişsin belliki benim gorumcelerımde bana yakın 2 dk bırnın ev neden bana gelmıyor..

görümcene rahatsız olduğunu belli et. geldiğinde yüzüne bakma, odanda otur, surat as konuşma ne bileyim, istenmediğini anlar heralde sonunda.

27 yaşında, yaklaşık 3 yıllık evli olan bir bayan olarak
hayat bana; kimse ama kimse üzelmesin diye kendimi üzmemeyi öğretti
yani eğer ben bişeyden mutsuz yada huzursuzsam bunu karşımdaki üzülmesin diye söylememezlik yapamam
bu durumda siz yok eşiniz üzülmesin, yok görümceniz kırılmasın diye hiçbirşey yapmıyorsunuz
böyle davranmak ancak sizi ve ilişkinizi yıpratır.
anlaşılan görümcenizin keyfi yerinde, eşiniz deseniz zaten mutluluktan uçuyor
ohhhh ablayla hergün akşama kadar birada olmalar, gece vakitlerine kadar anneden oturmalar...
sanıyorum sizin bu konudan rahatsız olduğunuzun bile farkında değil
lüften bunu kendinize yapmayın, hayatta önce kendi mutluluğunuzu düşünün
çünkü siz mutlu olacaksınız ki, çevrenizdekilerini mutlu edebilin
bunu nasıl söylersiniz bilmiyorum ama her geçen gün sizin aleyhinize işliyor
en mutlu, yada en mutsuz günlerinizi bile özgürce yaşayamıyorsunuz
eminim eşinize içinizden geldiği gibi ne sevebiliyorsunuz ne de kızabiliyorsunuz
duygularınızı olabildiğince yaşayamamanız ileride büyük bir patlamanın ana nedenidir ....
lütfen yapamam, edemem, kıramam,söyleyemem diyerek kendi hayatınızı üzerek geçirmeyin....

verilen taktiklerde erkeğe sanki "gerikzekalıymış " gibi davranma hadisesini aklım almıyor.
sürekli peşlerini gölge gibi bırakmayan bir kadın var ortada
ister görümce olsun ister kızın kardeşi olsun ister kankası olsun.
kimse böyle birine uzun süre tahammül edemez.
konu sahibinin eşi kör mü?
yeni evliler ee görmüyor mu başbaşa kalamadıklarını..
hiç içinden geçirmiyor mu karımla tv nin karşısında sarılsam sevişsem gülüşsem diye.
ablasını hergün görmekten sıkılmıyor mu ?
erkeğin zekasında bir noksanlık mı var ?
aman erkeğe hissettirmeyelim,erkek incinmesin,erkek anlamasın..
nedir bu anlamadım.

kusura bakma da 4 ay olmuş evleneli ben olsam 40 defa söylerdim. aşkım çok yorgunum her akşam yoruluyorum hem seninle başbaşa vakit geçirmek istiyorum. beraber uzanalım film izleyelim yapamıyorum filan gibi konuşun. ablasını bırakırken siz de gidin. geç oldu hadi kalkalım sabah erken kalkacağız deyin. siz de bazı akşamlar anneize gitmek istediğinizi söyleyin. yada daha sabahtan akşam başbaşa yemeğe gidelim mi, sinemaya gidelim mi filan diyerek dışarı çıkın. evden yavaş yavaş uzaklaştırın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…