İnanmayacaksınız ama, geçen gün eve gitmeyim dedim. İş çıkışı arkadaşlarla birlikte kızılaya indim. Bu o aralıkta aradı. Napıyosun diye, arkadaşlarla bi yerde oturacağım dedim. Tamam bende geleyim dedi. Ben bunun dememe rağmen bende geleyim dedi.
Mesela cumartesileri plan yapmak istiyor gelip evi temizleyeceğim diyorum. O 6 gibi işten çıkıyor ben de 1 gibi daha 12 olmadan beni arayıp ne yaptın çıktın mı yanıma gelsene diyor eve gidip temizlik yapmam lazım diyorum tamam ozaman akşam şöyle güzel bir yerde yemek yiyelim diyor. İnanamazsınız. Düşünemiyor mu ben anlayamadım. Çoğu zaman telefonunu açmıyorum ama yine de anlamıyor.
İnanmayacaksınız ama, geçen gün eve gitmeyim dedim. İş çıkışı arkadaşlarla birlikte kızılaya indim. Bu o aralıkta aradı. Napıyosun diye, arkadaşlarla bi yerde oturacağım dedim. Tamam bende geleyim dedi. Ben bunun dememe rağmen bende geleyim dedi.
Mesela cumartesileri plan yapmak istiyor gelip evi temizleyeceğim diyorum. O 6 gibi işten çıkıyor ben de 1 gibi daha 12 olmadan beni arayıp ne yaptın çıktın mı yanıma gelsene diyor eve gidip temizlik yapmam lazım diyorum tamam ozaman akşam şöyle güzel bir yerde yemek yiyelim diyor. İnanamazsınız. Düşünemiyor mu ben anlayamadım. Çoğu zaman telefonunu açmıyorum ama yine de anlamıyor.
Selcan sakın görümcene surat asma sonra selcan surat astı derler sanki görümcenin yaptığı çok doğru bir şeymiş gibi haklıyken kendini haksız duruma düşürmüş olursun bırak eşin anlasın hatasını. Eşini de kırma gel burda bize anlat sıkıntılarını bence zamanı azalmış yakında eşin de sıkılmaya başlayacaktır bu durumdan. Eşinle birlikte her zaman gidemesen de arada sen de çık git görümceni bırakmaya; bir de görümceni misafir gibi görme yanında rahat ol uzan yeri geliyorsa ona da rica et sana yardımcı olsun. Bir de sizin bir arkadaş çevreniz yok mu arada planlar yapın sinema tiyatro gibi yani sizin de sosyal hayatınızın evde görümcenle birlikte oturmaktan ibaret olmadığını arada gösterin.
Canım ben olsam gayet rahat davranırdım gorumcenın yanında,,,Eşimin elini tutamıyorum,dizine yatamıyorum vs dıosun,yap çekınme,o sızı rahatsız etmekten cekınmıyorsa sen de çekinme,belkı gorumcen bu durumdan rahatsız olup gelmelerını seyreklestırır...Bu arada eşinle konus mutlaka, konusamıyorum dıyorsan,,,msla bı aksam eşini çek mutfaga ve ya baska bı odaya öpmeye başla,anlatabılıyor muyum,erkekler ıcın seks onemlıdır bılırsın,o zaman kendı de ıstedıgı gıbı davranamadıgını anlayıp rahatsız olacaktır,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?