Evden gitmeyen görümce :(

Cansu_can

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2011
114
4
66
Ankara
Arkadaşlar sizinle de paylaşmak istedim. Psikolojim felaket. Ben 4 aylık evliyim. Son 1,5 ydın görümcem işinin bizim eve yakın olması nedeniyle sürekli bizde. Haftanın neredeyse 5 günü bizde. Üstelik hafta sonları da bizimle birlikte planlar yapıp durduyor. Çok bunaldım. Evliliğe alışamamışken şimdi de bu çıktı. Kocamla oturup konuşamıyoruz. El ele oturamıyoruz. Nebilim dizine yatmak istiyorum yatamıyorum. Bunun sonucu eşimle sürekli kavga ediyorum. Ama başka bahaneler buluyorum. Bir türlü rahatsızlığımı söyleyemedim. Çünkü kardeşine karşı çok hassas. Kafayı yemek üzereyim ne yapmalıyım (
Bu tür sorunlar yaşayan arkadaşlar varsa bana bir akıl verin ...

Görümcenizin ailesi yokmuda sizinle kalıyor...

Var, kayınvalidemle birlikte bizim eve 20 dk mesafede oturuyor. Ama her akyam geliyor. Sonra eşim onu geç bi saatte evine bırakıyor.

Kendi evine gitmeyip sizinle mi kalıyor anlamadım ki ben?

Aile ne diyor bu duruma; 4 aylık evli insanın evinde bu kadar kalınır mı yahu

canım ilk zamanlar bende aynı problemi yaşıyordum emin ol zamanla düzenini otutturunca gelen giden ilk zamanlardaki gibi olmuyor ama eşinle mutlaka konuş kırmadan sorununu anlat rahatsızlığını dile getir yoksa böyür daha çok üzülürsün eşinde kavgalarının nedenlerinin altında başka birşey aramaya başlar olanda sana olur yani

Aslında düşünüyor, ama olmadı demekki. Eşimin ablası yani bizden büyük aslında. Annesi çok kalma filan diyor ama dinlemiyor. Kötü niyetli olduğunu sanmıyorum ama anlayışsız galiba

sizde haklisiniz yeni evlisiniz biraz dusuncesizlik olmus ama omur boyu kalacak degil herhalde biraz disinizi skn esinizlede huzuruunuzu bozmayin birde soyle dusun gorumcen degilde kiz kardesin sizde kalsa esiniz rahatsiz olsa uzulursunuz simdide esiniz uzulur kardesini istemediginizi dusunur...

Eşim kırılacak diye konuşamıyorum ki... Konuşmak istedim kaç defa konuşamadım. Kimseyi kırmak istemiyorum sonuçta. Ama çok bunaldım. İşten eve geliyorum biraz kafa dinlemeik istiyorum ama olmuyor işte. Yemek hazırla çay yap, onu hazırla bunu hazırla uzayıp gidiyor...

Var, kayınvalidemle birlikte bizim eve 20 dk mesafede oturuyor. Ama her akyam geliyor. Sonra eşim onu geç bi saatte evine bırakıyor.

20 dakikalık bir mesafe için yeni evli insanların yanunda kalınırmı hiç..

Burada hatalı olan bence görümcenizin annesi,kızını karşısına alıp konuşması lazım..

Ama konuşmuyor nedense kızının kalmasından belli ...

arkadaş peki onu yaşi kaç ki evli degilmi??

35 yaşında. evli değil. kötü biri değil iyikalpli ama düşüncesiz sadece. ben neden bukadar bunaldım anlamıyorum. kafam çok bozuk sürekli ağlamak istiyorum. bide eşim onu bırakmaya gidiyo. Az annemlede oturdum diyo geç bi saatte geliyo. iyice sinirlerim bozuluyo.

Konuşuyor da olabilir ama bilmyorum. Yani açıkcası ben mi abartıyorum diye düşünüyorum bilmiyorum ki saçmalıyormuyum. kafam çok karışık.

oof offf nedir bu bizim çektiğimiz.Ama eşinle mutlaka konuş otoriteni sağla ama mutlaka yap bunu ben yapmadım ve şu an inanılmaz problem yaşıyorum sonradan çok pişman olursun gelin diye kimse takmaz seni güçlü kadın ol lafını dinlet. :)

Konuşuyor da olabilir ama bilmyorum. Yani açıkcası ben mi abartıyorum diye düşünüyorum bilmiyorum ki saçmalıyormuyum. kafam çok karışık.

Konuşmuş olabilir de görümceniz belkide dikkate almıyor olabilir,sizde haklısınız evliliğinizin en güzel zamalarında tek başınıza olmanızı istemeniz çok normal..

Birde 35 yaşındaymış çocuk değil ki anlamasın bazı şeyleri..

Nasıl sözümü dinleteceğimki sadece bağırıp çağırıp sinir krizi geçiriyorum. Çünkü bir yandanda eşimin bana zaman ayırmadığını düşünüyorum. Ya keşke evlenmeseydim dedim. Ben bana vakit ayırmıyosun diyorum. O kardeşini eve bırakınca annesiyle oturup sohbet etmeyi tercih ediyor. evde tazecik eşi beklerken. Bu arada tabi cinsel hayatımızda çok kötü hangi arada derede fırsat bulacağız ki (

cnm ya ınan zordur yenı evlıyken ınsan sureklı esıyle kalmak ıster Kayınvaldende bence hata ya sölemesı uyarması lazım bıde gorumcenın yasıda kucuk degılmıskı anlamayacak kadar ıns duzelır en kısa zamanda bıde bence bunun yuzunden esınle huzursuz olma acık acık kırmadan söle bence

Yok mu sizin kardeşiniz kuzeniniz falan. Gelsin de biraz da o kalsın sizde. Belki yaşaması gerekiyor anlaması için sıkıntıyı.
ne can sıkıcı bir durum.
Eşiniz, annesi, sizde kalan görümce... Hepsi birbirinden hatalı. Birinin aklına gelmiyor mu böyle olmaması gerektiği..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…