Evden gitmeli miyim?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tzk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kocamla bu haddeye onlar getirdi onlardan uzaktayken birbirini seven sayan çifte kumrular gibi olan iki kişiydik ne zaman yanları a geldik iş böyle oldu

Siz kocanızı aklamaya devam edin hanımefendi. Ben onlar masum demiyorum ama kocanızı melek ilan etmeyin bir zahmet. Kv istediği kadar kötülesin kocanızın karakteri bozuk olduğu için sizi aldatmış, beğenmiyorsa boşasaymış aldatmakta ne?

Bu kocayla evliliğe devam etmeye bahaneler bulan insan kaynana ve kayın pederle de bir gün ya da bir akşam birlikte vakit geçirmek için bahaneler üretebilir. Adam aldatmış bari bu saçma sapan bahanelerle yaptıklarını normalleştirmeyin.

komik demedim.
ironik komik değildir. neyse asıl sorunun eşin olduğunu belirtmeye çalıştım.
onlarla yakınlaşınca demişsin ama demek ki eşin buna müsaaede ediyor uzakken böyle bir ortam olmadığı için eşinin bu özelliğini görmemişsin.
topluma gelince etrafımda çok fazlaca boşanan kadın var ikinci evliliklerini yapanlarda var. istatistiklere baksan her sene boşanma artıyor ve bu kadınlar türk toplumunda yaşıyor. ben kadının istemediği evliliğin süreceğine inanmıyorum şartları ne olursa olsun.
ha bahaneler her zaman var olacaktır. ancak siz henüz boşanmak istemiyorsunuz o yüzden evliliğinize devam ediyorsunuz.
bunun toplumla aileyle çocukla bir ilgisi yok.
ha illa boşanman gerekiyor demiyorum. anlatmak istediğim bütün suçun eşinde olduğu. aslında sende farkındasın ve ona karşı nefretin bu yüzden.
belki aile terapisi alsanız evin içindeki bu soğuk savaşı aşmanın yolunu bulabilirsiniz.

Yürümüyor zaten her gün daha da mutsuz oluyorum
Madem ayrılmıyor- ayrılamıyorsanız mutlu olmanin yollarını bulmaniz lazım, aile terapistine gidebilirsiniz, eşinizin gerçek bir gayreti varsa eğer evliliğinize gerçek bir şans verebilirsiniz. Ama hem ayrılmıyorum hem de mutsuzluğu kabul ediyorum demek garip geliyor açıkçası ve mutsuzluğun içinde büyüyen bir çocuk var ..

Aldatilmaya meyilli oldugun evliligine devam ettigin icin baskalarina suc bulma cunku o ortamda kalmaya devam eden sensin.

Esinin annesi ne yaparsa yapsin , ne kadar kotu birisi olursa olsun esinle onun arasina bir set cekemezsin. Bosan diyemem ama fazla secenegin yok gibi...

Görüşmeme şartı koydum ama,bayramdan bayrama görüşürüm diyorsunuz.Bu durumda çelişkili geldi bana şimdi.Eve kabul ettiğiniz zaman geriside gelecektir.Kararınızın arkasında durun ve çocuğu babası götürüp görüştürsün bir süre.Evlerinin soğuk olması önemli değil.Eşinizi tembihlersiniz üşütme diye.Evleri sobalıysa sobayı yakmalarını söylesin eşiniz.Gündüz saatlerinde 2 saat gönderebilirsiniz.

Aile terapistine gidiyoruz çok da iyi profosyonel bir kadın eşimin çabası da yok değil ama bende bitti bazı şeyler ne yapsam olmuyor yalnız kaldigim her an ağlıyorum her şeyi kabullenip oturmak hiç bana göre değildi nasıl yaparım diye kendi kendimi yiyorum resmen

Evleri doğalgazlı ve pintilikten yakmıyorlar o yüzden ısınmıyor eve gelmesinler diyemiyorum çünkü eşim burası benim de evim annem babam gelemeyecek mi diyor

Haklisin ben de biliyorum bütün suclunun aslında eşim olduğunu ama boşanacağım dedim çok da kutluydum.kendimi her şeyle mücadele edecek kadar güçlü hissediyordum annemlere bir gidiyorum almış bir sürü ilaç yatıyor sen beni öldüreceksin ben insan içine nasıl cikcam neden böyle şeyler bizim başımıza geliyor bilmem ne çocuğum sürekli babasını soruyor inanın bosanmamaknicin bahane aramıyorum ondan nefret ediyorum gr sevgim yok bazen ölse üzülür müyüm diye bile düşünüyorum gerçekten çok zor kendimi anlatamiyorum bu evde kaldigim her an sanki ruhuma eziyet ediliyor ama bir yandan da gidemiyorum

Asla kocamı aklamaya çalışmıyorum Allah onun bin belasını versin ben ondan da ruh hastası ailesinden de kurtulmak istiyorum

MuneMune hesabı doğrulanmış üye. konumu kapatır mısın?Kendimi anlatmaya çalışmak istemiyorum ne deseniz haklısınız ben kocamın mesajlasmalarini gördüğüm halde senelerce beni ailesine ezdirdigi halde hala onunla yaşamaya devam onursuz bir kadınım inşallah ben ya da o ölür de kurtulurum bu evlilikten başka çıkışı yok görünüyor çünkü.

valla madem şu an devam ediyorsun terapi alın beraber. sana yazık adamdan nefret ediyorsun.

Reactions: Tzk

onursuz olsan bunu dert edip üzülmezdin.
aman banane ne yaparsa yapsın benim düzenimi bozmasında derdin.
kendine eziyet etme.

Kendinize bu şekide eziyet etmeyin.Eğer birşeyleri düzeltme yoluna girdiyseniz.Kendinizi bu şekilde suçlamayın.Bu yolda sağlıklı adımlar atabilmek için uğraşın.Destekte alıyormuşsunuz zaten.Eşinizle ve ailesi arasındaki sorunlarınızı halledemezseniz sonraki sürece bakarak karar verirsiniz.Kendinizi daha fazla üzüp yıpratmayın.Bazı şeyleri zamana bırakın.

Yahu yazik , niye kendine beddua ediyorsun.

Evlendigin kisi belli , ailesi belli. Kimse senin icin degismez , sen ancak olaylara bakis acini degistirebilirsin.

Son düzenleme:
Yahu yazik , niye kendine beddua ediyorsun.

Evlendigin kisi belli , ailesi belli. Kimse senin icin degismez sen ancak olaylara bakis acini degistirebilirsin.
Bu erkekler var ya
Kadınları mahvediyorlar
Sonra bir köşede oturup af edilmeyi bekliyorlar
Topunun köküne kibrit suyu

Reactions: Tzk
Kocamla bu haddeye onlar getirdi onlardan uzaktayken birbirini seven sayan çifte kumrular gibi olan iki kişiydik ne zaman yanları a geldik iş böyle oldu

Hii yani onlar demis kocana git karini aldat diye, ve adam ne yapsin el mahkum mesajlasmis iste!
Bir baska mesajinda toplumu sucluyorsun.

Yani herkes suclu sadece sen ile kocan degil. Ne güzel.

Asla evden cikmayin.
Hersey kontrolunuz altinda olsun, yan odada olun ama meydani onlara birakmayin.
Arkanizdan konusup esinizi kendi evinizde doldurmaya cesaret edemesinler.
Asla bi yere gitmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…