• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evden gideceğim galiba

Yinebirben

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2018
399
329
18
32
Annemle büyük kavga ettik yine anneannem yüzünden elbise aldım anneme kızdı neymiş bu kadar elbise alınır miymiş benim paramı geri verin dedi ben de yüzüne carpitma anneannemin annem ikimizin arasında kaldı bu arada yemek yese parasını istiyorum o da anneme kızıyor ya sanki onun parasını harcıyorum evden gitsin istiyorumya ben gideceğim ya da o gidecek bana kimse ağzını açıp tek kelime edemez böyle alıştım ben degisimem

Ay bu ne şımarıklık! Ne saygısızlık!
“Kimse bana böyle davranamaz” bilmem ne
Anneanneniz yaşlı bir kadın “suratına para çarptım, evden gitmesini istiyorum” derken hicap duymuyor musunuz?

Son düzenleme:
Annemle büyük kavga ettik yine anneannem yüzünden elbise aldım anneme kızdı neymiş bu kadar elbise alınır miymiş benim paramı geri verin dedi ben de yüzüne carpitma anneannemin annem ikimizin arasında kaldı bu arada yemek yese parasını istiyorum o da anneme kızıyor ya sanki onun parasını harcıyorum evden gitsin istiyorumya ben gideceğim ya da o gidecek bana kimse ağzını açıp tek kelime edemez böyle alıştım ben degisimem
Yaşlı bir kadına da böyle yapılmaz ki ama biraz saygı yaşına hürmeten.

Ay bu ne şımarıklık!
“Kimse bana böyle davranamaz” bilmem ne
Anneanneniz yaşlı bir kadın “suratına para çarptım, evden gitmesini istiyorum” derken hicap duymuyor musunuz?
Kimsenin bana karışmasını istemiyorum gayet açık bir cümle ben bıktım artık disari çıkmamıza karışır giyimimize karışır sevgilime karışır benim hayatıma kimse karışamaz azarlamaktan bıktım karışmaktan bikmadi

Yaşlı bir kadına da böyle yapılmaz ki ama biraz saygı yaşına hürmeten.
Ya biktim karismasin kimse bana 70 yıl önceki kafayla yaşıyor erkek arkadaşımı ece davet edemiyorum olmazmış öyle şey dua edeceğine trip trip biktim

Kimsenin bana karışmasını istemiyorum gayet açık bir cümle ben bıktım artık disari çıkmamıza karışır giyimimize karışır sevgilime karışır benim hayatıma kimse karışamaz azarlamaktan bıktım karışmaktan bikmadi

Yapısı o demek ki, sizin de çok saygısız olduğunuzu düşünüyorum şu an. Kaldı ki yaşlılar bir parça huysuz olurlar her zaman

“Azarlamaktan bıktım” nedir yahu! Sanki o sizin torununuz, siz anneannesiniz

Yaşınız kaç bilmiyorum fakat asi ergenler gibi davranmaktan vazgeçmelisiniz
Sinirlerim bozuldu

Ayrıca sevgiliniz “alkol almanıza” karışınca ses etmiyorsunuz? O zaman niye “bana kimse karışamağğğzz” demiyorsunuz?

Son düzenleme:
Yaşlı kadının suratına para çarpmakla çok çok haklı görünüyorsunuz buradan.
Bravo size!!!
Birazdan alacağın cevaplara da kimse bana böyle cevap veremez diye yazarsınız !!! Ya banlanırsın ya da konunu kapatırsın.
Bu kehanetim şurada bi yerde dursun bakalım.

Alttan alip he hos diyip gec lutfen . Herseyi gectim annenin hatrına saygi duy arada annen kaliyomus

:oha::oha::oha:yüzüne para mı çarptın??!!
Yaşlıya he deyip geçilir, saygısızlık edilmez. Öğretmediler mi size hiç?
E parasını istedi annem de git evden dedi sonra gelirsin erkek arkadaşımın yanına gidiyorum pazartesi

Back