- 8 Kasım 2014
- 4.858
- 10.574
- 408
- Konu Sahibi Liona Esposito
-
Yazıyı okuyunca çok berbat hissettim kendimi
Sizinle aynı duyguları paylaşıyoruz.
Rabbim hepimizi korusn inşallh artk neredeyse hergün benle kızım askerlere polislere herkeze dua ediyorz rabbim korusun terörü ve terörü destekleyenleri kahretsiin
Cok zor gercekten allah hic kimseyi boyle sinamasin .. kimse iyi degil yasiyoruz ama korkarakokula giderken en tehlikeli olan cnku hep goz onunda olann metroyu taksim metrosunu kullanıyorum.. her gun okuyarak biniyorum yanima biri oturdugunda supe ediyorum bumudur o kisi diye cok zoe gercekten.taksimdeki patlamadan snra bir hafta tranvayi kullanmistim ama mecburum metroya cok zor cok boyle yaşamak
ayy canim benim yasadigim yer de size yakin malesef inan acaba bugun bisey olacak mi diye cikiyorum evden. allah korusun.
çok geçmiş olsun ya okurken bile tüylerim diken diken oldu sizi hiç düşünemiyorum
Allahim bu zalimleri Kahhar isminle kahret.Turkiyemizi parçalamak isteyenlere firsat verme,onlari parcala.yapmis olduklari tuzaklara kendilerini düşür.
Askerimize,polisimize güç ver ,hafiz isminle muhafaza eyle.
Ne kadar aci artik normallesmeye basladi sasiramiyoruz.
Hergun sehit haberleri hergun patlama sesleri ve artik hayatin bir parcasi haline geldi.teaadufen yasiyoruz gibi gelmeye basladi.yillar evvel hatilarsiniz belki sanirim 98 yiliydi bir yolcu otobusu kaza yapmis icindekiler yanarak olmustu bu haber aylarca konuuslmustu.ama alistik galiba bombalara siniri asan top mermilerine, hergun 3 er 5 er sehit haberlerine cok yazik. Allah vijdan merhamet versin
Bnde gune haberle uyandim ve tum gunum allak bullak oldu . Allahim helak et hepsini nolur sehidimix olmasa ordan cok ölü cikcakti sevinim mi uzulim mi ne edim bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?