Bana diyorlar bu evde sende yaşıyorsun sende öde diyeonce bu konuyu babanizla konusun.oda gelip ev sahibiyle konussun.ayrica parayi da siz vermeyin sizin bi sucunuz yokki.ev arkadasinizla arkadasi odesin.hatanin tamami o kiside o odesin.
iyi de yangini kim cikardiysa o odesin.oldu canim baska derdiniz deseydinBana diyorlar bu evde sende yaşıyorsun sende öde diye
Aynen öyleiyi de yangini kim cikardiysa o odesin.oldu canim baska derdiniz deseydin
Adam hatalı evet konuşma tarzından ötürü sizinle kesinlikle böyle konuşamaz ben şöyleyim böyleyim diye.Arkadaşlar bir ay önce ev arkadaşımın arkadaşı bize geldi ve ütüyü biz yokken fişte unutmuş evimizde yangın çıktı. Çok ağır bir bedeli oldu. Ben o eve iki aylığına gelmiştim ve bütçemiz kısıtlı .adam hepimizden 700 TL istedi . Ve param yok .Dün geldi ödememiz gerektiğini söyledi ve kendisinin mafya ve uyusturucu kacakcisı olduğunu söyleyerek gözümüzü korkutmaya çalıştı. Benim ödeyecek durumum yok nasil bir yol izlemeliyim ayrıca yangına ben ve benim arkadaşım eşim dostum neden olmadı ödemek istemiyorum haksız mıyım kızlar
Kira sözleşmesi ev arkadaşımın üstüneAdam hatalı evet konuşma tarzından ötürü sizinle kesinlikle böyle konuşamaz ben şöyleyim böyleyim diye.
Şimdi ev içinde şunu söylemek istiyorum ev sahibi bu evi size ve arkadaşınıza kiraladı sözleşme sizin ve arkadaşınızın adıdadır eğer kira sözleşmesi yaptıysanız,adam arkadaşınızın arkadaşını yani misafirinizi bilmez,sizi bilir çünkü evini misafire değil size arkadaşınıza kiraya vermiş.
Eğer adamın elinde kira sözleşmesi var ise size dava bile açar evimde yangın çıktı ama zararını ödemedi diye.
Dün yazmayı unuttum kira sözleşmesini sözlü olarakta kabul ederler, adam ben evi ikisine kiralım vs der yanında şahitte olursa adam mahkemeye verse kazanır ve parayı siz ve arkadaşınızdan alırlar hem de faizi ile.Kira sözleşmesi ev arkadaşımın üstüne
Bu da pek hoş bir yaklaşım değil. Adam sizden ödeme gelmeyeceğine emin olduktan sonra bu tutum içine girdi büyük ihtimalle. Yangını kim çıkartırsa çıkartsın sorumluluk siz ve arkadaşınızda. Ev sahibi yangını kim çıkarttı, nasıl çıkarttı bununla uğraşmak zorunda değil. Siz de ugrastiracaksaniz eğer çok çok ayıp olur. Arkadaşınızla bir araya gelip ödemenizi yapmanız gerekli. Yangından ev sahibi sorumlu olmadığı gibi zarardan da sorumlu değil.Acsin da kazansın o zaman bizi tehdit ederken iyiydi .
Acsin da kazansın o zaman bizi tehdit ederken iyiydi .
Pardon ben mi yaktım. Ayrıca öğrenci falan değilizBu ne biçim bir cevap yaa, adamın evini yakın sonra da böyle cennet mahallesine bağlayın.
Sonra öğrenciye ev vermiyo ev sahipleri sizin gibiler yüzünden.
İlk mesajımda ne yazmıştım okuduysanız adamın tavrı ve konuşma tarzı çok yanlış,ama bu parayı ve siz ve arkadaşınız ödemek zorundasınız.Adam evi size ve arkadaşınıza vermiş misafire değil evinize gelen misafiri bilmez adam sizi bilir yani kiracıları.Acsin da kazansın o zaman bizi tehdit ederken iyiydi .
Pardon ben mi yaktım. Ayrıca öğrenci falan değiliz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?