Evdeki Yangın

1ogretmen

Queen
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2016
2.613
5.592
158
Arkadaşlar bir ay önce ev arkadaşımın arkadaşı bize geldi ve ütüyü biz yokken fişte unutmuş evimizde yangın çıktı. Çok ağır bir bedeli oldu. Ben o eve iki aylığına gelmiştim ve bütçemiz kısıtlı .adam hepimizden 700 TL istedi . Ve param yok .Dün geldi ödememiz gerektiğini söyledi ve kendisinin mafya ve uyusturucu kacakcisı olduğunu söyleyerek gözümüzü korkutmaya çalıştı. Benim ödeyecek durumum yok nasil bir yol izlemeliyim ayrıca yangına ben ve benim arkadaşım eşim dostum neden olmadı ödemek istemiyorum haksız mıyım kızlar

Mafya ve uyuşturucu kaçakçısı olduğunu böyle alanen söyledi mi Söylediklerini kayıt altına aldım desen adam sana para verir durumda olacak Ama sakın yapma.şantaj da bir suç sonucta

Adamı babanla bi konuştur bakalım uyuşturucu kaçakçılığı kalıyor mu?? O sırada da sen uza o evden. Ütüyü kim unuttuysa o ödesin.
Evden çıktım çıkarken tamam falan dedim numaramı aldı numaramı değiştirmeyi düşünüyorum

Evden çıktım çıkarken tamam falan dedim numaramı aldı numaramı değiştirmeyi düşünüyorum

Okul is vs bilmiyor mu buralari? Bulamaz mi?
Uslubu tartismasiz yanlis ve hatali. Adam masum degil. Siz ve arkadaslariniz gibi.

Sonucta sizin ve arkadaşınızın kiraladıgi ev burasi adam evi size vermis. Ve sorumlulugu ikinize ait. Aranizda bir sekilde anlasip ödemeniz gerekir. Soruna sebep olan kisi ve arkadasinizla yanyana gelin anlasin cozun.

Adamin malina zarar vermissiniz bunu talep etmek en doğal hakki.

sakin adama bulasmayin, söyledikleri doguruysa size bile bisey yapabilir Allah korusun, babaniz bi konussun onunla bakim

Ben adama birşey demiyorum ki ben yapmadım sonuçta. Benim arkadaşım da yapmadı yapsam üstlenirdim .

once bu konuyu babanizla konusun.oda gelip ev sahibiyle konussun.ayrica parayi da siz vermeyin sizin bi sucunuz yokki.ev arkadasinizla arkadasi odesin.hatanin tamami o kiside o odesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…