Uygulamaya çalışırım bebekten fırsatım kalırsa. Peki yataktaki mevcut tozu nasıl gidecwk1-halilar kaldirin
2- evde fazlalik esya bulundurmayin
3- en en en önemlisi düzgün bir süpürge alin. ben miele kullaniyorum (torbasiz)- süpürgem canavar gibi.
4- firsatiniz varsa kiyafetleri evde kurutmayin, maddi acidan firsatiniz varsa kurutma cihazi alin. en cok toz kiyafetlerden geliyor.
5- evi geceleri havalandirin (ben yatmadan önce yapiyorum)
6- her nevresim degistirmenizde yataklari süpürün.
7- koltuklari ayni sekilde her hafta süpürün.
8- toz almak icin swiffer kullanabilirsiniz
Eşya çok çünkü çocuk var ıvır zıvır oluyor. Halisiz üşütür çocuk diye yapamam. Havalandırma cihazları baktım baya pahalı. Napcam bilmiyorum
Halıları kaldırırsam 6 yaşında oğlum var üşütür diye korkuyorum.yoksa düşünmedim değil. Kilim ince kalır sanki. Evi degistiricez çözüm olurmu bilmem. Çünkü yola bakıyor yani araç tozu vs.
Uygulamaya çalışırım bebekten fırsatım kalırsa. Peki yataktaki mevcut tozu nasıl gidecwk
İnşallah ben bunları hergün yaparsam pilim biterBen 7. Katta oturuyorum ve nerdeyse cam kapi hep kapali. Ona ragmen bizde de ayni durum var. Ben cozumu pratik bir dikey supurge almakta buldum. Her sabah oturma odasini ve mutfagi supuruyorum. Su an halilari sermedim henuz, burda havalar yeni yeni serinliyor. Tas zeminleri (koridor ve mutfak) viledayla siliyorum. Haftasonu da koltuklar, koltuklarin alti, halilari vs kaldirip dip kose dupur sil yapiyorum. Bir de balkonlari kullandigimiz icin her sabah mutlaka viledayla siliyorum. Cam acacaksam camin onunu de bir bezle silip aciyorum. Bunlar tozun eve dolmasini engelliyor. Bir rutine bindirirseniz maksimum bir saatinizi alir.
Dip kose yaptigim temizligi philips marathonla yapiyorum. Cok iyi toz topluyor. Her gun supurmeme ragmen haznede biriken tozu gorseniz sok gecirirsiniz. Dikey supurge biraz girgir gibi birsey benim icin. Ama cok ise yariyor.
Markası ne süpürgenizinbenim evim bahçe katı ilk 1 yılda tozla başım dertteydi. Sonra çok kuvvetli bir süpürge aldım. ilk 3-5 ay ev tozlanmaya devam etti ama sonra resmen evde toz bitti. haftada 2 defadan fazla ev süpürmeyiz ama evde toz namına bişey kalmadı diyebilirim. Sadece salonuma 2 tane bambu halı aldım diğer yerlerde yıkanabilen halımsı kilimimsi şeyler var şimdi ayda 1 yıkıyorum yetiyor onları da neredeyse hiç toz yok.
Rowenta twigy.. gücü yazmıyor. Neden bambu hali? Toz tutmadığı icinmiMarkası ne süpürgenizin
Inanin ben temizlik yapmayi seven biri degilim ama bunlari yaptikca sevmeye basladim cunku artik is birikmiyor. Benim maksimum bir saatimi aliyor. Bunlari yapmazsam butun haftasonum temizlikle geciyor yoksa. Benim de 2 yasinda ve 2 aylik iki bebegim var. Uyanir uyanmaz oturma odasini supuruyorum. Buyuk oglum ogrendi artik, ben supurmeden oyuncaklarini dokmuyor. Bir de yatmadan odalari duzenlerseniz sabah isler daha kolay ilerler. Mutfak tezgahini mutlaka temiz birakirim ben. Yoksa kahvalti hazirlama isi acayip uzuyor.İnşallah ben bunları hergün yaparsam pilim bitertemizlikten başımı kaldiramam
Bambu halı ben yazmadım :)Rowenta twigy.. gücü yazmıyor. Neden bambu hali? Toz tutmadığı icinmi
dys.nMarkası ne süpürgenizin
ben yazmıştım canım hem doğal olduğu için hem hijyenik ve toz çok çok az tutuyorRowenta twigy.. gücü yazmıyor. Neden bambu hali? Toz tutmadığı icinmi
İyide enerji kalmiyor ki. Emziriyorum şuan her geceInanin ben temizlik yapmayi seven biri degilim ama bunlari yaptikca sevmeye basladim cunku artik is birikmiyor. Benim maksimum bir saatimi aliyor. Bunlari yapmazsam butun haftasonum temizlikle geciyor yoksa. Benim de 2 yasinda ve 2 aylik iki bebegim var. Uyanir uyanmaz oturma odasini supuruyorum. Buyuk oglum ogrendi artik, ben supurmeden oyuncaklarini dokmuyor. Bir de yatmadan odalari duzenlerseniz sabah isler daha kolay ilerler. Mutfak tezgahini mutlaka temiz birakirim ben. Yoksa kahvalti hazirlama isi acayip uzuyor.
Benimde bebeğim var ve emzirme dönemindeyim gece saat başı kalkıyorum sabaha enerji pek kalmıyor. Sana bravo yapabiliyorsanInanin ben temizlik yapmayi seven biri degilim ama bunlari yaptikca sevmeye basladim cunku artik is birikmiyor. Benim maksimum bir saatimi aliyor. Bunlari yapmazsam butun haftasonum temizlikle geciyor yoksa. Benim de 2 yasinda ve 2 aylik iki bebegim var. Uyanir uyanmaz oturma odasini supuruyorum. Buyuk oglum ogrendi artik, ben supurmeden oyuncaklarini dokmuyor. Bir de yatmadan odalari duzenlerseniz sabah isler daha kolay ilerler. Mutfak tezgahini mutlaka temiz birakirim ben. Yoksa kahvalti hazirlama isi acayip uzuyor.
Yatak için İhlâsın temizlik robotunu kullanıyorum.Güzel fırçalı bir yatak başlığı var bütün evi süpurdukten sonra o başlığı takip koltuk ve yataklarımızı da temizliyorum..Yatak çok tozlu ve yatagi yeni farkettim. Kuvvetli süpürge derken?
V kaç ?
V serisi değil canım normal kablolu olan animal bilmemne diye bişeydi tam hatırlamıyorum ama DC serisi olması lazım. Heryerde kullanıyorum ama V serisi de bu ara kablosuz olmasından kaynaklı ilgimi çekmiyor değilV kaç ?
Ben de düşünüyorum da
Tüm alanlarda kullanılıyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?