Evdeki toz gitmiyor lutfen yardim

Odan açık renkli değil ve güneşte alan bir odaysa hergün temizlikte yapsaniz içeride toz görünür hale gelir. Keza odaniz ve fonlarıniz koyu renk ise nedeni tozun bu. Her evde toz olur ama koyu renk hakim değil ve güneş almıyorsa oda toz görünür hale gelmez.Ben bu yüzden her odamı açık renk yaptım . Annemin evinde bu durumu cozdum çünkü annemde hep nedenini aradı etti derken bi baktik renklerden ve ışıktan . Renkleri değişince sorun çözülmüştu ozamanlar bekardım bana da tecrübe oldu.

Bu ev daha aydınlık evet ondan olabilir dediğiniz gibi, artık psikolojik olarak tozla kaplıymışım gibi hissetmeye başladım bu yüzden. Halbuki çok takıntılı biri değilimdir ama önceden bu kadar sorun yaşamadığım için şimdi baya sıkıntı oluşturdu

Nolur ersag kullanın inanın geçecek 9 yıldır kullaniyorum bide clenmax süpürge en ufak tozları bile çekiyor ve hortumunu takmadan bütün tozu çeker ayrıca deterjandan o canım yumuşatıcı dolabı actimda bile toz olmaz önemli olan supurgeniz

Uygulamaya çalışırım bebekten fırsatım kalırsa. Peki yataktaki mevcut tozu nasıl gidecwk
O yatakta sadece toz yok herşey var bi kere evinize ihlas süpürge satan kişiyi tanıtıma çağırın Her yeri temizlemek için aparatı var görseniz ben nasıl evde oturuyorum dersiniz benim evimde toz hiç kalmadı diyebilirim 5 senedir dovmeeli toz haznesi var çok güzel bi araştırın derim

Çare oluyo aslında söyle ilk önce o deterjanlar varya deterjan ben herhangi bir temizlik maddesi kullanmıyorum ama çok güzel temizlio ve toz gözle gorunmeyecek kadar az eskiden hunlarca çıkarken şimdi tek bir görürüm ben takıntı yaptım 4 yıl öncesine kadar inanın gormuodum bi komsum saolsun hastalığını bana satti

Roborock s5 max aldım. Her gün çalıştırıyorum. Yerde toz olmayınca sehpa,konsol vs. De de toz olmuyor. Rahat ettim. Tavsiye ederim

Her gün temizlik yapılması çok değil mi?
Haftada 1-2 temizlik yapılsa 2 günde bir sadece süpürülse gayet temiz oluyor aslında.
Ben toz almada silikonlu bir sprey kullanıyorum toz tutmuyor.
Yani eviniz rahatınız için var her gün temizlik çok sıkıcı olur

Roborock s5 max aldım. Her gün çalıştırıyorum. Yerde toz olmayınca sehpa,konsol vs. De de toz olmuyor. Rahat ettim. Tavsiye ederim
Bunu ben yazmış olmalıyım aynen öyle valla oh be dünya varmış dedim. Hele bir de esyalari çekip sil süpür yaptırıyorum oh mis.

Nefretim geldi benim o yatagi her temizledigimde resmen ölü derilerle dolu bende libelle kullnıyorum 8 yil oldu olacak.cok memnunum alip saatlerce havayi supuresim geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…