elektirikli süpürgenizi değiştirin, halıları kaldırın, kilim gibi şeyler kullanıp her hafta çamaşır makinesinde yıkayın.Evime aylık derin temizlik için yardımcı geliyor.ufak bebeğim var yapamıyorum çünkü. Şuan yatak odam çok tozlu ve derin temizliğe rağmen tozlar havada uçuşuyor. Odada uyumak istemiyoruz. Nasıl etkili kurtulurum. Yatak da dahil heryer de toz var.ayrica bebek uyurken hergün genel temizlik yapıyorum. Ve biktimmm
elektirikli süpürgenizi değiştirin, halıları kaldırın, kilim gibi şeyler kullanıp her hafta çamaşır makinesinde yıkayın.
Eviniz caddeye cok mu yakin arabalarin vs. Yogun olduğu bir yerse cok toz oluyor geneldeEvime aylık derin temizlik için yardımcı geliyor.ufak bebeğim var yapamıyorum çünkü. Şuan yatak odam çok tozlu ve derin temizliğe rağmen tozlar havada uçuşuyor. Odada uyumak istemiyoruz. Nasıl etkili kurtulurum. Yatak da dahil heryer de toz var.ayrica bebek uyurken hergün genel temizlik yapıyorum. Ve biktimmm
Biz bu dünyaya toz almayami geldik. Yoruldum vallahi.Ayda bir derin temizlik yapılsada her gün etraf güzelce elektrik süpürgesiyle süpürülmeli toz alınmalı Bn başka türlü tozu önleyemedim malesef.
Aynen. Tozlu bir şehirdeyiz tozu pisliği bitmiyor. Yola yakın ama yüksek. Açık alan ondanda oluyordur belki. Ve rüzgarı bol bir yerEviniz caddeye cok mu yakin arabalarin vs. Yogun olduğu bir yerse cok toz oluyor genelde
Yatak çok tozlu ve yatagi yeni farkettim. Kuvvetli süpürge derken?Yatağa nemli çarşaf serip dövüyorlar tozu çıksın diye.
Kuvvetli bi süpürge de benzer işi görür herhalde.
Yatak çok toz tutuyor.
Eşya çok çünkü çocuk var ıvır zıvır oluyor. Halisiz üşütür çocuk diye yapamam. Havalandırma cihazları baktım baya pahalı. Napcam bilmiyorumHalilari kaldir
Odada fazla esya ne varsa kaldir, yani ortada birsey olmasin
Kiyafet falan da olmasin, kaldir dolaba koy
Benim komidinimin üzerinde bir ayna bir de lamba var, bir de hava temizleme makinesi
Alabiliyorsa yerler icin temizlik robotu al, hergün calistir
Yoksa mobla hergün yerlerin tozunu al
Odani düzenli havalandir, yüzeylerde toz varsa gördügün gibi al
Esya azalinca temizlik de bes dakikani alacak
Benim toza alerjim var, ama tamamen tozsuz olmasi imkansiz
Cünkü yatak yorgan var yani
Ama yine de cok azaldi, abartmiyorum hergün yerlerin tozunu aliyorum yoksa basa cikilmiyor, hali kullanmayinca daha cok tozlar göze batiyor, hali tüm tozu yiyor ve bence cok pis
benim evim bahçe katı ilk 1 yılda tozla başım dertteydi. Sonra çok kuvvetli bir süpürge aldım. ilk 3-5 ay ev tozlanmaya devam etti ama sonra resmen evde toz bitti. haftada 2 defadan fazla ev süpürmeyiz ama evde toz namına bişey kalmadı diyebilirim. Sadece salonuma 2 tane bambu halı aldım diğer yerlerde yıkanabilen halımsı kilimimsi şeyler var şimdi ayda 1 yıkıyorum yetiyor onları da neredeyse hiç toz yok.Halıları kaldırırsam 6 yaşında oğlum var üşütür diye korkuyorum.yoksa düşünmedim değil. Kilim ince kalır sanki. Evi degistiricez çözüm olurmu bilmem. Çünkü yola bakıyor yani araç tozu vs.
hali yikama makineleri var ya onlarin supurgeleri cok guclu haftada bir onlarla supurebilirsin ayrica kurutma makinesi de elbisedeki tozlari cok guzel topluyor.Evime aylık derin temizlik için yardımcı geliyor.ufak bebeğim var yapamıyorum çünkü. Şuan yatak odam çok tozlu ve derin temizliğe rağmen tozlar havada uçuşuyor. Odada uyumak istemiyoruz. Nasıl etkili kurtulurum. Yatak da dahil heryer de toz var.ayrica bebek uyurken hergün genel temizlik yapıyorum. Ve biktimmm
Evime aylık derin temizlik için yardımcı geliyor.ufak bebeğim var yapamıyorum çünkü. Şuan yatak odam çok tozlu ve derin temizliğe rağmen tozlar havada uçuşuyor. Odada uyumak istemiyoruz. Nasıl etkili kurtulurum. Yatak da dahil heryer de toz var.ayrica bebek uyurken hergün genel temizlik yapıyorum. Ve biktimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?