• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahçe Bakımı ve Çiçekler Evdeki saksı çiçeklerimizi gösterelim mi?

Yaa benim koparıp tutarmı diye ektiğim menekşe yaprağım baya solgun tutarmı senağlama
aklıma çok takıldı fisfisfis
üzülüyom bu solgunluğunu yaaa :1no2:

Yaa benim koparıp tutarmı diye ektiğim menekşe yaprağım baya solgun tutarmı senağlama
aklıma çok takıldı fisfisfis
üzülüyom bu solgunluğunu yaaa :1no2:

canım menekşe yaprağını dikerken toprağa dik değil yan sokacaksın umarım öyle yapmışsındır inşallah tutar :lepi:

ieki.jpg

arkadaşlar bu çiçeğin adını bilen varmı?böceklerden kurtaramıyorum çiçeğimi:(

çiçeğe bayıldım çok güzel görünüyor değişik bişe adını öğrenirsen merak ettim böceklere bira döküldüğünü duymuştum deneye bilirsin faydası olmasada zararı olmaz kesin

Cnm sanırım dua ÇıÇeĞı ıdı adı
akŞamları dua eder gıbı yukarı kaldırırmıŞ yapraklarını

Ben geldim kızlar izine çıkmıştık 20 gündür evde yoktuk
çiçeklerime pet şişelere su doldurup diplerine koymuştum hiç bişecikler olmamış hepsi yaşıyoo ilk gelir gelmez onlara baktım cok sevindim görünce opuyorumnanaktan

Ben geldim kızlar izine çıkmıştık 20 gündür evde yoktuk
çiçeklerime pet şişelere su doldurup diplerine koymuştum hiç bişecikler olmamış hepsi yaşıyoo ilk gelir gelmez onlara baktım cok sevindim görünce opuyorumnanaktan

hoşgeldin saftirikçiğim :1hug: menekşelerine de mi aynı yöntemi kullandın? ben de yakında tatile çıkacağım da şimdiden düşünmeye başladım a.s.

hoşgeldin saftirikçiğim :1hug: menekşelerine de mi aynı yöntemi kullandın? ben de yakında tatile çıkacağım da şimdiden düşünmeye başladım a.s.

Hoşbulduk canım
Evet menekşelerede aynısını yaptım pet şişenin kapagını deldim.
Kapak topragın içinde kalcak şekilde yerleştirdim.
Bence bunu dene kesinlikle a.s.

Hoşbulduk canım
Evet menekşelerede aynısını yaptım pet şişenin kapagını deldim.
Kapak topragın içinde kalcak şekilde yerleştirdim.
Bence bunu dene kesinlikle a.s.

sağol canım. gideceğim zaman senden ayrıntılarını isteyebilirim. :1hug:
seni göremiyorum son zamanlarda. çiçekçileri ihmal mi ediyorsun ne :oklava:a.s.opuyorumnanaktan

sağol canım. gideceğim zaman senden ayrıntılarını isteyebilirim. :1hug:
seni göremiyorum son zamanlarda. çiçekçileri ihmal mi ediyorsun ne :oklava:a.s.opuyorumnanaktan

Canım izinden geldikten sonra hemen işe başladım o kadar işim birikmişki anlatamam
onlarla ugraşmaktan siteye giremez oldum,yoksa çiçekçilerin :) yeri ayrıdır hep bende

a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

Canım izinden geldikten sonra hemen işe başladım o kadar işim birikmişki anlatamam
onlarla ugraşmaktan siteye giremez oldum,yoksa çiçekçilerin :) yeri ayrıdır hep bende

a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

Canım ya, ben ilk senin teşvikinle menekşe yetiştiriciliğine soyunmuştum ya! gözlerim seni arıyor bu sayfada opuyorumnanaktan fazla çalışmak iyi değildir boşver a.s.a.s.

bunlarda benim işyerimdeki çiçeklerimin bi kısmı,bir de açılışta gelenler var onları çekmedim
bu kışın ektiğimiz menekşelerimden biri bi tek bu patladı şimdilik

bide açtı yaramaz:)

bu açelyam

bu gardenyam

bu arap saçım

bunlar menekşelerim

bu fesleğenim

bunlar hepsi

bu da kaktüsüm:)

Son düzenleyen: Moderatör:
oh ohhh maşallah yeşil sever dostların çiçeklerini görmek ne kadar güzel..
bende yakında bir kaç çiçeğimi daha ekleyeceğim...

Canım ya, ben ilk senin teşvikinle menekşe yetiştiriciliğine soyunmuştum ya! gözlerim seni arıyor bu sayfada opuyorumnanaktan fazla çalışmak iyi değildir boşver a.s.a.s.

Benimde artık gösterecek çiçegim kalmadı hiç yeni almam lazım birkaçtane
canım boşverirsem kovulurum kaydirigubbakcemile3

Back
X