müjde
nihayet menekselerimden bi tanesi 2,5 ay sora minicik yapralar cikarmaya baslamis
daha sirada 5 tane daha var günde 2-3 kez kontrol etemye basladim onlarda da varmi diye
Aksi gözün aydın canım :) biri çıktıysa digerlerininde yakındır çıkması.
Biz saksıya aynı anda iki yaprak dikmiştik biri benim biri eşimindi iddayada girmiştik hatta kiminki önce çıkarsa diye ama hemem hemen aynı günlerde çıktılar.
Çiçek bakmayı seven ve etrafında çiçek olan herkesi çooook seviyorum... Onlar ne kadar güzel çiçekler ya Hepsi mükemmeller . Bu kadar çiçek severe bir sorum olacak... Kızlar aranızda marginata bitkisine bakmayı bilen varmı... Yeni aldım ve hiç bi fikrim yok... Biraz araştırdım ama daha çok kafam karıştı... Örneğin yapraklarına değince uçları sararıyormuş diye okudum .Benim evde mümkün değil çünkü kızım onları okşamaya bayılıyor... Bende böyle güzel bi yaklaşımı kısıtlamayı düşünmüyorum... birde şhefflera neden 2 yıldır tek bi yaprak bile çıkarmaz... Aynı zamanda bozulmaz da öylece duruyor . Şimdiden teşekkürler... fotoğraflarını yollicam
kızlar birde sorum olcak parlak mustafa diye bi çiçek var ya o açarmıı bilginiz varmı
benim evdeki çiçek açmış hiç açtoğını görmedim duymadım şaşırdım wala
640-480 olan boyut en iyisi olacak sanırım benım yükledigimde küçük oldu
buarada çiçeklerin saglıklı görünüyor. Menekse yapragında öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?