• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahçe Bakımı ve Çiçekler Evdeki saksı çiçeklerimizi gösterelim mi?

Küpeli çiçegim yine hiç durmadan açıyor :)

1835.jpg
[/url][/IMG]
1882.jpg
[/url][/IMG]

ılk sayfalara bakarken bu kaktüsüm ne kadar küçükmüş onu farkettim.Bakın nasılda büyüdü hemde bir metreyı gecti boyu :) fotografa sıgdırırken zorlandım.Aslında kaktüsler çok hızlı büyümez ama bu inanılmaz büyüyor

1897.jpg
[/url][/IMG]
1909.jpg
[/url][/IMG]

Buda bir çeşit kaktüsüm
1988.jpg
[/url][/IMG]

Bunlarda ordan burdan aldıgım bir saksıda biriktirdigim,yeni saksılarına geçmeyi bekleyenler teyzeleri.
2004.jpg
[/url][/IMG]

Bu kakatüsüm yazın açmıştı resim ekledım mı buraya hatırlayamadım tekrar yükleyım dedım çok güzel degil mi?

2367.jpg
[/url][/IMG]

Çiçek bakmayı seven ve etrafında çiçek olan herkesi çooook seviyorum... Onlar ne kadar güzel çiçekler ya Hepsi mükemmeller . Bu kadar çiçek severe bir sorum olacak... Kızlar aranızda marginata bitkisine bakmayı bilen varmı... Yeni aldım ve hiç bi fikrim yok... Biraz araştırdım ama daha çok kafam karıştı... Örneğin yapraklarına değince uçları sararıyormuş diye okudum .Benim evde mümkün değil çünkü kızım onları okşamaya bayılıyor... Bende böyle güzel bi yaklaşımı kısıtlamayı düşünmüyorum... birde şhefflera neden 2 yıldır tek bi yaprak bile çıkarmaz... Aynı zamanda bozulmaz da öylece duruyor . Şimdiden teşekkürler... fotoğraflarını yollicam

müjde
nihayet menekselerimden bi tanesi 2,5 ay sora minicik yapralar cikarmaya baslamis
daha sirada 5 tane daha var günde 2-3 kez kontrol etemye basladim onlarda da varmi diye

Aksi gözün aydın canım :) biri çıktıysa digerlerininde yakındır çıkması.
Biz saksıya aynı anda iki yaprak dikmiştik biri benim biri eşimindi iddayada girmiştik hatta kiminki önce çıkarsa diye ama hemem hemen aynı günlerde çıktılar.

ama yaaaaaaaa
kıskanıyorum wala bende ektim okadar bekledimm ama çoğalmadı benimkiler nasıl yaptınız banada anlatın yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa maşallah sizinkilereee

Çiçek bakmayı seven ve etrafında çiçek olan herkesi çooook seviyorum... Onlar ne kadar güzel çiçekler ya Hepsi mükemmeller . Bu kadar çiçek severe bir sorum olacak... Kızlar aranızda marginata bitkisine bakmayı bilen varmı... Yeni aldım ve hiç bi fikrim yok... Biraz araştırdım ama daha çok kafam karıştı... Örneğin yapraklarına değince uçları sararıyormuş diye okudum .Benim evde mümkün değil çünkü kızım onları okşamaya bayılıyor... Bende böyle güzel bi yaklaşımı kısıtlamayı düşünmüyorum... birde şhefflera neden 2 yıldır tek bi yaprak bile çıkarmaz... Aynı zamanda bozulmaz da öylece duruyor . Şimdiden teşekkürler... fotoğraflarını yollicam

hevesle resimlerini bekliyoruz cnm

kızlar birde sorum olcak parlak mustafa diye bi çiçek var ya o açarmıı bilginiz varmı
benim evdeki çiçek açmış hiç açtoğını görmedim duymadım şaşırdım wala

kızlar birde sorum olcak parlak mustafa diye bi çiçek var ya o açarmıı bilginiz varmı
benim evdeki çiçek açmış hiç açtoğını görmedim duymadım şaşırdım wala

Benim ofistede var o çiçekten benimki açmadı hem zannetmıyorum çiçek açacagını.
canım sen resmini ekleyebilirmisin belki farklı bir çiçektir seninki.

yok cnm ya aynısı inan bende gözlerime inanamadım okadar minicikki anlatamam çiçeklerini.resim eklemeye çalıştım ama bak istersen
çiçek aynı bu akşama çekerim evdekinide.bu çiçekten hep gördüm evlerde ama açtığını bende duymadım hiç

Eklentiler

• $DSC01091.webp
    $DSC01091.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 93
bazı çiçeklerimi resim çektim ekleyeyim şimdi başarabilirsem tabi kaydirigubbakcemile3

1 saattir deniyom yapamadım yaa nedenseee :çok üzgünüm:

canım evet bu çiçek demek acıyormuş benımkı de açıcakmı bakalım.

Resim yükleme işine gelince çok basit aslında www.hizliresim.com adresine gir ordan gözata tıkla bilgisayarındaki yüklemek istedigin resmi bul yükle de,sonra resmi altta görünce 3. sıradaki linki kopyala ve bu mesaj yazdışımız yere buraya yapıştır. bu kadar umarım anlatabilmişimdir.

Fecı bÜyÜk olmuŞ yaa napcam
parlak mustafa 2 tane ektım bunda daha ÇıÇek yok
mınık menekŞe yapraĞıda ÇoĞaltmaya ÇalıŞtıĞım yaprak ama ÇÜrÜdÜ
dıĞer menekŞe ıse saksısı kÜÇÜk geldı dıye deĞıŞtıĞım menekŞem ama hıÇ ÇıÇek gÖrÜnmÜyo ortada

Canım o siteye giridın resmi seçtin sonra hemen yüklenin yanında bir çekmece var ordan boyutunuda ayarlıyorsun bu boyut siteler için yazıyor mesela

640-480 olan boyut en iyisi olacak sanırım benım yükledigimde küçük oldu

Buarada çiçeklerin saglıklı görünüyor. menekse yapragında öyle

640-480 olan boyut en iyisi olacak sanırım benım yükledigimde küçük oldu

buarada çiçeklerin saglıklı görünüyor. Menekse yapragında öyle

teşekkür ederim yardımların için evt ilk diktiğimde sağlıklı görünüyodu minik menekşe yaprağım ama olmadı soldu
şimdi diğerlerinide eklicem

ortadaki minik çiçekte çürüdü aslında benim evde çiçek pek ölmez ama bi menekşe çoğaltamadım bide bu öldü gerisi maşallah yanii elimi değdiğim tutar.

buda biraz küçük olmıuş ama inşallah bidahakine başarıcam

Back
X