• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evdeki leş kokusu

semasar

Guru
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2011
166
161
303
Acil yardıma ihtiyacım var☹ Odamda günden güne artan ölmüş bir şey kokusu var. Odayı didik didik aradım hiçbir şey yok. Her deliğe bakıyorum fare falan mı girdi ama yok. Kaynağı bulamadım bi türlü. Ne olabilir böyle bi şey yaşayan var mı? Fare çıksa sevincem en azından kaynağı bulurum.😒

Acil yardıma ihtiyacım var☹ Odamda günden güne artan ölmüş bir şey kokusu var. Odayı didik didik aradım hiçbir şey yok. Her deliğe bakıyorum fare falan mı girdi ama yok. Kaynağı bulamadım bi türlü. Ne olabilir böyle bi şey yaşayan var mı? Fare çıksa sevincem en azından kaynağı bulurum.😒

Süt dökülmüş olabilir mi bir yere

Ölmüş ne olabilir ki? Fare olabilir.. Müstakil bahçeli bir evde mi yaşıyorsunuz? Kedi köpek bir hayvan girip de ölmüş olmasın Allah korusun?

unutkanligimdan bi ani.

evin kiyafetlerin oldugu bir yerde keskin koku okadar igrencki ömrümde koklamadim ama sürekli degil birden suratina carpiyor öggg oluyordum evi sil süpür ara yok yok yok artik odaya kimseyi sokmuyorum. birgün alisverise gitcem alisverisde kullandigim sirt cantami aldim uzunnn aradan sonra actim cüzdan koycam ölüyorum sandigim. aldigim tavuk etini cikarmaya unutmusum....

unutkanligimdan bi ani.

evin kiyafetlerin oldugu bir yerde keskin koku okadar igrencki ömrümde koklamadim ama sürekli degil birden suratina carpiyor öggg oluyordum evi sil süpür ara yok yok yok artik odaya kimseyi sokmuyorum. birgün alisverise gitcem alisverisde kullandigim sirt cantami aldim uzunnn aradan sonra actim cüzdan koycam ölüyorum sandigim. aldigim tavuk etini cikarmaya unutmusum....
Yok artık bu nasıl unutkanlık 🤢

Benim normal daire üstte çatı var yerler eski tahta değil lamine mi neyse ondan. Süt dökülmedi odama meyveden başka pek yiyecek sokmuyorum. Acaba bi yerlerde et unuttum diye düşünmedim değil :) arama köpeği gibi oldum her yeri kokluyorum

Bir gun benim odada da iğrenç bir bok kokusu duydum. Su an bile burnumda. Gerçekten igrenc bir kokuydu. Evde de kedim var. Acaba bir yere mi yapmis diye heryere baktim yok. Yok yani. Yatagi cektim baktim yok. Iki gun pencereleler acik yattim.
sonra nereden cikti biliyor musun? Kapakli bir kitaplık var odamda. Onun bir de degil ikinci katina ishal olmus kedim birakmis sulu sulu. Zaman icinde kutumus falan.
Oyle berbat bir goruntuyle karşılaştım ki. Ama yine de sevindim kokuyu buldum diye.
Temizledim,3 gun daha havalandirdim anca cikti kokusu:)))
Olu fare kokusu da bence kesin islak havludandir. ananemin koy evinde de inanılmaz bir koku vardi balkonda. Bir hayvan oldugune emindik. Meger yagmurda islak havlu kalmis. Zaman icinde ceset gibi kokmus.
sende de kesin boyle birsey cikacak.
Sabirli ol her yeri ara.
Bir de senin burnun alismistir. Disardian biriji getir, o kokunun en yogun oldugu yeri bulsun. Belki boylece daha kolay bulursun

Back