- 4 Eylül 2019
- 66
- 23
- 3
- 28
- Konu Sahibi Ulku furkan
-
Evet biliyorum ama en buyuk sıkıntım cevre arkadslarima mesaj olarak sordugumda bile inanin görüp cevap vermiyolar kozmetikde denedim sonuc boyle husran olduArtık insanlar el emeği ürünlere pek değer vermiyor. Onun yerine bazı firmaların ürünlerini satabilirsin. Kilo verdiren içecekler mesela. Yada makyaj malzemeleri. İsim vermek istemiyorum arastirirsan 3-5 markaya rastlarsin.
Aaa gercekten mi hangi sehir acaba yasadigim yer kucuk oldugu icun sanmiyorum ama yarin arastiracam mutlakaTütüncülere sorsaniz vardır mutlaka 2 günde 60 lira falan kazanıyor arkadaşm yaptığı karton sayısına bağlı
1. Çocuğunuz varsa öğretmenlerinden birine haber verin, öğretmenlerin yemeğe çok ihtiyacı oluyor. Yoksa da bir okula gidip haber bırakabilirsiniz elbette ama veli olmanız sipariş verilme olasılığını öne çıkartır.Bunlar nerede satılıyor
BilecikAaa gercekten mi hangi sehir acaba yasadigim yer kucuk oldugu icun sanmiyorum ama yarin arastiracam mutlaka
Yarin mutlaka arastiracamBilecikama her şehirde var tütüncü bulmanız çok kolay olur. Zaten makinayi tütünü ve filitreyi de tütüncü veriyor. Siz hiç masraf yapmıyorsunuz
Hayırlısıyla bulursunuz inşYarin mutlaka arastiracam
Hayırlısıyla bulursunuz inş❤
Nasıl getirtiyorsunuz kargoyla mı?Ben ıclı kofte alıyorum Instagram uzerınden.cokta memnunum aklınızda olsun
Ben nereden alabilirim ki acabaBen ıclı kofte alıyorum Instagram uzerınden.cokta memnunum aklınızda olsun
Bende aynı önerilerde bulunacaktim oyuzden alıntıladim..instagramda kitlelere ulaşmak için tanıtım yapmanız lazım. bu da belirli miktar para ödemeyi gerektiriyor. tanıtımınızın sürmesini istediğiniz gün başına bir miktar ödeniyor. bu şekilde ve doğru hashtagleri girerek kişilere ulaşabilirsiniz.
bir diğer yolda bir fenomen tanıyorsanız veya ulaşıp kendinizi doğru tanıtırsanız onun paylaşımları ile insanlara ulaşmak.
sosyal medya üzerinden satış yapmak ciddi anlamda eğitim gerektiren bir iş aslında. bunun için özel kurslara gidip binlerce tl verenler var. öne çıkmak, reklamlarda görünmek, vs vs.. şimdi böyle ciddi eğitimle bu işe giren bir sürü insan varken bu kulvarda yarışmak kolay değil malesef.
yine de bahsettiğim yöntemlerle sayıyı arttırmanız mümkün.
Aminn amin Allah'ım insallah ❤Bende aynı önerilerde bulunacaktim oyuzden alıntıladim..
Ulku furkan ben yıllarca Instagram da çok güzel paralar kazandım elimin emeğinden ..
Ama birden olmuyor fazla mesai istiyor takipçi arttırmak lazım.. fenomenlere bedava ürün göndermek bu yöntem çok etkili oluyor çünkü müşteri geliyor benim ki mutfak esyalariydi sabahlara kadar çalışırdım Allah yolunuzu açık eylesin inşallah
Ben ıstanbuldayım canım , bayrampaşa cıvarından elden alıyorumBen nereden alabilirim ki acaba
, bende kitap satmaya gayret ediyorum ama bu aralar hiç iş olmuyor. Ne önerirsiniz bana?Bende aynı önerilerde bulunacaktim oyuzden alıntıladim..
Ulku furkan ben yıllarca Instagram da çok güzel paralar kazandım elimin emeğinden ..
Ama birden olmuyor fazla mesai istiyor takipçi arttırmak lazım.. fenomenlere bedava ürün göndermek bu yöntem çok etkili oluyor çünkü müşteri geliyor benim ki mutfak esyalariydi sabahlara kadar çalışırdım Allah yolunuzu açık eylesin inşallah
Takipcinizi arttirmaniz lazım insanlara takip isteği gönderin onlarda geri dönüş yaparlar .Merhaba
, bende kitap satmaya gayret ediyorum ama bu aralar hiç iş olmuyor. Ne önerirsiniz bana?
Ben ıstanbuldayım canım , bayrampaşa cıvarından elden alıyorum
Sen baska sehırdesın sanırım sana uymaz
Peki urunleri nerden temin ediyosunuzBende instagramda bi sayfa açtım kıyafet satıyorum.genelde çok beğeniyorlar ürünlerimi.işte az boz aileye katkı.
Ama bendede var bi ufaklık.ciddi mesai istiyor bu işte.oyüzden yetişmem zor oluyor.burda isim vermek yasakmı bilmiyorum inşallah değildir yasaksa hemen kaldırırım parisbutiksalihli tektük şehirdışına vermeyede başladım.bakalım hayırlısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?