• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evdeki ek işim

Çevre çok önemli ben de ürün getittirip çok uygun fiyata satıyordum inanın dışarıda 30tl ben yarısına verdiğim halde alan olmuyor.Tek yaptıgım şey reklam olur mu bilmiyorum ikinci el. kıyafet satan siteler var.Onu indirip satabilirsiniz.Orda biraz para kazanmıştım.
:KK52::oha:
Nerden getirtiyosunuz

Bende önce evde kendim etrafa yapıyordum sonra instagramdan sayfa açtım ve şuan ülke dışına bile gönderim yapıyorum sizinde denemenizde fayda var

İncik boncuk zor bence, satması yani, yemek yapsanız daha çok müşteriniz olur.
Tabii el oyalayıcı şeylerden bahsediyorum mantı, içli köfte, el açması börek gibi. Yemeğe yeteneğiniz var mı?

Öyle ek isleri cok aradim hic bulamadim oyuzden kendim biseyler yapip deniyorum kendime cocuguma harclik ciksin yeter 😊
Ürünü değiştirmeyi deneyin ve instagram hesabınız hep acık olsun. Bu forumda da satıyorum gbi bölümler var fotolarını ekleyin. Sonucta bu iş Arz talep meselesi. İhtiyac duyulan seyler olması lazım.

Öyle ek isleri cok aradim hic bulamadim oyuzden kendim biseyler yapip deniyorum kendime cocuguma harclik ciksin yeter 😊
Tütüncülere sorsaniz vardır mutlaka 2 günde 60 lira falan kazanıyor arkadaşm yaptığı karton sayısına bağlı

Artık insanlar el emeği ürünlere pek değer vermiyor. Onun yerine bazı firmaların ürünlerini satabilirsin. Kilo verdiren içecekler mesela. Yada makyaj malzemeleri. İsim vermek istemiyorum arastirirsan 3-5 markaya rastlarsin.

Back
X