- 18 Eylül 2007
- 2.061
- 2.184
- 658
- Konu Sahibi Ulku furkan
Ben siz sanarak başkasına yazmışım simdi size ozel msj atacagım mesaj kutusu yanar okursunuzGoremedim mesajinizi yeniyim bilmiyorum malesef
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben siz sanarak başkasına yazmışım simdi size ozel msj atacagım mesaj kutusu yanar okursunuzGoremedim mesajinizi yeniyim bilmiyorum malesef
TamamBen siz sanarak başkasına yazmışım simdi size ozel msj atacagım mesaj kutusu yanar okursunuz
Çevre çok önemli ben de ürün getittirip çok uygun fiyata satıyordum inanın dışarıda 30tl ben yarısına verdiğim halde alan olmuyor.Tek yaptıgım şey reklam olur mu bilmiyorum ikinci el. kıyafet satan siteler var.Onu indirip satabilirsiniz.Orda biraz para kazanmıştım.
Bunu kozmetik olarak arkasimda yapiyo toptan siteler var instagram da onlar veriyor
Nerden getirtiyosunuz
Oralari nasil bulacagim ki :) bi de ben kiyafet olarak anlamistim kozmetik mi satıyorlarBunu kozmetik olarak arkasimda yapiyo toptan siteler var instagram da onlar veriyor
Herhengi bir siteden indirim bulursam getittiriyorum.Ek olarak da takıları Aliexpresten
Nerden getirtiyosunuz
Orasi artik vergi koymadi mi ya biz bisey alamiyoruz hicHerhengi bir siteden indirim bulursam getittiriyorum.Ek olarak da takıları Aliexpresten
Ben ufak tefek şeyler alıyorum belli bir miktarı aştıgında vergi alıyordu. Geçen sene aldım ben bu sene ufak tefek kalem aldım kızıma vergi var mı bilmiyorumOrasi artik vergi koymadi mi ya biz bisey alamiyoruz hic
Hesap var mı, paylasim var mı, bıze ismi duyurun bizde yayalım sızıMalesef denedim ama olmadi ☹
Bende çok küçük bir şehirde yaşıyorum arkadaşım da evde yapabilecek iş buldu. tütün filitre ve makina veriyorlar evde sigara dolduruyorMalesef denedim ama olmadi ☹
Yok malesef olmayinca kapattımHesap var mı, paylasim var mı, bıze ismi duyurun bizde yayalım sızı
Banada nasip olur insallhBende önce evde kendim etrafa yapıyordum sonra instagramdan sayfa açtım ve şuan ülke dışına bile gönderim yapıyorum sizinde denemenizde fayda var
Öyle ek isleri cok aradim hic bulamadim oyuzden kendim biseyler yapip deniyorum kendime cocuguma harclik ciksin yeterBende çok küçük bir şehirde yaşıyorum arkadaşım da evde yapabilecek iş buldu. tütün filitre ve makina veriyorlar evde sigara dolduruyor
Ürünü değiştirmeyi deneyin ve instagram hesabınız hep acık olsun. Bu forumda da satıyorum gbi bölümler var fotolarını ekleyin. Sonucta bu iş Arz talep meselesi. İhtiyac duyulan seyler olması lazım.Öyle ek isleri cok aradim hic bulamadim oyuzden kendim biseyler yapip deniyorum kendime cocuguma harclik ciksin yeter![]()
Bunlar nerede satılıyorİncik boncuk zor bence, satması yani, yemek yapsanız daha çok müşteriniz olur.
Tabii el oyalayıcı şeylerden bahsediyorum mantı, içli köfte, el açması börek gibi. Yemeğe yeteneğiniz var mı?
Tütüncülere sorsaniz vardır mutlaka 2 günde 60 lira falan kazanıyor arkadaşm yaptığı karton sayısına bağlıÖyle ek isleri cok aradim hic bulamadim oyuzden kendim biseyler yapip deniyorum kendime cocuguma harclik ciksin yeter![]()
Var ama oglum yaptirmaz cok yaramazİncik boncuk zor bence, satması yani, yemek yapsanız daha çok müşteriniz olur.
Tabii el oyalayıcı şeylerden bahsediyorum mantı, içli köfte, el açması börek gibi. Yemeğe yeteneğiniz var mı?