• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evdeki ek işim

Artık insanlar el emeği ürünlere pek değer vermiyor. Onun yerine bazı firmaların ürünlerini satabilirsin. Kilo verdiren içecekler mesela. Yada makyaj malzemeleri. İsim vermek istemiyorum arastirirsan 3-5 markaya rastlarsin.
Evet biliyorum ama en buyuk sıkıntım cevre arkadslarima mesaj olarak sordugumda bile inanin görüp cevap vermiyolar kozmetikde denedim sonuc boyle husran oldu

Bunlar nerede satılıyor
1. Çocuğunuz varsa öğretmenlerinden birine haber verin, öğretmenlerin yemeğe çok ihtiyacı oluyor. Yoksa da bir okula gidip haber bırakabilirsiniz elbette ama veli olmanız sipariş verilme olasılığını öne çıkartır.
2. Burada forumda ilan verenler var.
3. Benim içli köfte siparişi verdiğim hanım sadece bana yapıyordu, sonra semtindeki esnafla anlaştı, satılan tane başına adama pay veriyordu, günde 200-300 içli köfte yapmaya başlamıştı.
4. Semtinizdeki esnafların camına rica edip şu şu yemek yapılır yazıp tel no ekleyip asabilirsiniz.

Aaa gercekten mi hangi sehir acaba yasadigim yer kucuk oldugu icun sanmiyorum ama yarin arastiracam mutlaka
Bilecik😍 ama her şehirde var tütüncü bulmanız çok kolay olur. Zaten makinayi tütünü ve filitreyi de tütüncü veriyor. Siz hiç masraf yapmıyorsunuz

Ben ıclı kofte alıyorum Instagram uzerınden.cokta memnunum aklınızda olsun

instagramda kitlelere ulaşmak için tanıtım yapmanız lazım. bu da belirli miktar para ödemeyi gerektiriyor. tanıtımınızın sürmesini istediğiniz gün başına bir miktar ödeniyor. bu şekilde ve doğru hashtagleri girerek kişilere ulaşabilirsiniz.

bir diğer yolda bir fenomen tanıyorsanız veya ulaşıp kendinizi doğru tanıtırsanız onun paylaşımları ile insanlara ulaşmak.

sosyal medya üzerinden satış yapmak ciddi anlamda eğitim gerektiren bir iş aslında. bunun için özel kurslara gidip binlerce tl verenler var. öne çıkmak, reklamlarda görünmek, vs vs.. şimdi böyle ciddi eğitimle bu işe giren bir sürü insan varken bu kulvarda yarışmak kolay değil malesef.

yine de bahsettiğim yöntemlerle sayıyı arttırmanız mümkün.
Bende aynı önerilerde bulunacaktim oyuzden alıntıladim..
Ulku furkan Ulku furkan ben yıllarca Instagram da çok güzel paralar kazandım elimin emeğinden ..
Ama birden olmuyor fazla mesai istiyor takipçi arttırmak lazım.. fenomenlere bedava ürün göndermek bu yöntem çok etkili oluyor çünkü müşteri geliyor benim ki mutfak esyalariydi sabahlara kadar çalışırdım Allah yolunuzu açık eylesin inşallah

Ulku furkan Ulku furkan ben yıllarca Instagram da çok güzel paralar kazandım elimin emeğinden ..
Ama birden olmuyor fazla mesai istiyor takipçi arttırmak lazım.. fenomenlere bedava ürün göndermek bu yöntem çok etkili oluyor çünkü müşteri geliyor benim ki mutfak esyalariydi sabahlara kadar çalışırdım Allah yolunuzu açık eylesin inşallah
Aminn amin Allah'ım insallah ❤

Merhaba
, bende kitap satmaya gayret ediyorum ama bu aralar hiç iş olmuyor. Ne önerirsiniz bana?

Merhaba

, bende kitap satmaya gayret ediyorum ama bu aralar hiç iş olmuyor. Ne önerirsiniz bana?
Takipcinizi arttirmaniz lazım insanlara takip isteği gönderin onlarda geri dönüş yaparlar .
Instagram üzerinden reklam yapın ücretli olarak ..
Fenomenlere kitabınızı gönderin reklaminizi yaparlar en etkili yöntem bu tabi her fenomende olmuyor bazilarininki takipçi satın alınarak arttırılmış sayfalar yani fakeler etkili olmuyor ..
Sizin daha önceki paylaşımlarınızı görmüştüm Rabbim yolunuzu açık eylesin iyi insanlarla karsilastirsin inşallah .
Farklı ürünlerde satabilirsiniz mutfak ürünleri ,ev aksesuar ürünleri kıyafet çok giden ürünler ..
Kargo da önemli kapıda odeme genellikle tercih ediliyor bağlı bulunduğunuz vergi dairesine gidip ev hanimlari için vergi muafiyeti belgesi çıkarabilirsiniz bu belgeyle kargo şirketlerinde kapıda ödeme ile ürün gönderebilirsiniz ..

Bende instagramda bi sayfa açtım kıyafet satıyorum.genelde çok beğeniyorlar ürünlerimi.işte az boz aileye katkı.
Ama bendede var bi ufaklık.ciddi mesai istiyor bu işte.oyüzden yetişmem zor oluyor.burda isim vermek yasakmı bilmiyorum inşallah değildir yasaksa hemen kaldırırım parisbutiksalihli tektük şehirdışına vermeyede başladım.bakalım hayırlısı.

Bende instagramda bi sayfa açtım kıyafet satıyorum.genelde çok beğeniyorlar ürünlerimi.işte az boz aileye katkı.
Ama bendede var bi ufaklık.ciddi mesai istiyor bu işte.oyüzden yetişmem zor oluyor.burda isim vermek yasakmı bilmiyorum inşallah değildir yasaksa hemen kaldırırım parisbutiksalihli tektük şehirdışına vermeyede başladım.bakalım hayırlısı.
Peki urunleri nerden temin ediyosunuz

Back
X