- 22 Ağustos 2015
- 8.935
- 10.663
- 248
- 38
- Konu Sahibi Ulku furkan
İnstagramda toptancılar var ordan temin ediyorumPeki urunleri nerden temin ediyosunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnstagramda toptancılar var ordan temin ediyorumPeki urunleri nerden temin ediyosunuz
peki nerden bulabilirim o toptancıları ben de yapmayı çok istiyorum ama toptancı bulamamıştım bulduklarımın ürünleri de çok kötüydüİnstagramda toptancılar var ordan temin ediyorum
Merhaba hangi sayfadan temin ediyorsunuz ?Bende instagramda bi sayfa açtım kıyafet satıyorum.genelde çok beğeniyorlar ürünlerimi.işte az boz aileye katkı.
Ama bendede var bi ufaklık.ciddi mesai istiyor bu işte.oyüzden yetişmem zor oluyor.burda isim vermek yasakmı bilmiyorum inşallah değildir yasaksa hemen kaldırırım parisbutiksalihli tektük şehirdışına vermeyede başladım.bakalım hayırlısı.
Onu açıklamıyor malesef :)Merhaba hangi sayfadan temin ediyorsunuz ?
Devlet sırrı mi buOnu açıklamıyor malesef :)
Bilmiyorum ki ben sordugumda da cevap vermedi o yüzden oyle dedim :)Devlet sırrı mi buben sosyal medyadan satmicam kimseye rakip olmam korkuyorsa eğer
Evet gördüm sizin yazdiğinizi bende şansımı deneyim dedim. Çok aradım ancak bulamadım toptanci. Bulduklarım pahali geldi. En iyisi çanta alıp satmakBilmiyorum ki ben sordugumda da cevap vermedi o yüzden oyle dedim :)
Hehe amma kurmuşsunuz yaw kafanızda sadece görmemişim mesajları atlamışım:) yani benim aldıgım redfashion var,toptanbutik,aresbutik var elitbutik var.Bilmiyorum ki ben sordugumda da cevap vermedi o yüzden oyle dedim :)
ay ne bileyim cevap vermeyince öyle sandım :))) üstelemedim de yani diğer soran kişiye cevap verince konu hortladıHehe amma kurmuşsunuz yaw kafanızda sadece görmemişim mesajları atlamışım:) yani benim aldıgım redfashion var,toptanbutik,aresbutik var elitbutik var.
Rakip olsanız nolurki , keske herkes kazansa ,ben mutlu bile olurum
Valla bende o kesmeyenlerdenim.ay ne bileyim cevap vermeyince öyle sandım :))) üstelemedim de yani diğer soran kişiye cevap verince konu hortladısağolun söylediğiniz için :)
bu arada bi şey daha sormak istiyorum fatura keserek mi satış yapıyorsunuz? ben bi ara bu konuyu çok araştırmıştım ama fatura keserek yasal yapmak lazım dediler, onun için de muhasebeci falan lazımmış e ona da para ödemek lazımdı geri vazgeçmiştim. siz nasıl yapıyorsunuz, aslında fatura kesmeden satan çok kişi var bişey olmuyo ama bende şans yok biri şikayet etse biterim :))
Ben de boyle düşünüyorum da insan yine de korkuyor. Kesmeye kalksak muhasebeciye falan nerden para vericem yani ne kazanicam ki ne vereyim :) gerci ev kadinlarinin, evden is yapanların vergiden muaf olabilecegini de okumustum ama yazi cok uzun diye hepsini okumamistim. Ama sanirim muaf oldugumuza dair de gidip belge almaliymisizValla bende o kesmeyenlerdenim.
Sosyal medyadan ve kendi çevreme yapıyorum satış.
Valla şikayet edilcek binlerce sayfa var , ayrıca kadın istihdamını desteklemek için birsürü şeyler sunuyor devlet.buna pek mudehale edeceğiniz sanmam.
O işin şakasıydıHehe amma kurmuşsunuz yaw kafanızda sadece görmemişim mesajları atlamışım:) yani benim aldıgım redfashion var,toptanbutik,aresbutik var elitbutik var.
Rakip olsanız nolurki , keske herkes kazansa ,ben mutlu bile olurum
Nedemek rica ederim, evet gardrop ve dolap var ama onlara daha fazla mesai harcamam gerek , oyüzden instagram daha kolayıma geliyor açıkcası.ziyaret etmek isterseniz parisbutiksalihli adresindeim :) reklam yapim bari :)O işin şakasıydısosyal medya da rakip olacak binlerce sayfa var herkes kendi ekmeğinde. Dolap diye bi uygulama var. Ordan da yapabilirsiniz baya kullanılıyor tavsiye ederim. Bu arada teşekkür ederim
Hehe o belgede muhtemelen parayla alınıodur :)Ben de boyle düşünüyorum da insan yine de korkuyor. Kesmeye kalksak muhasebeciye falan nerden para vericem yani ne kazanicam ki ne vereyim :) gerci ev kadinlarinin, evden is yapanların vergiden muaf olabilecegini de okumustum ama yazi cok uzun diye hepsini okumamistim. Ama sanirim muaf oldugumuza dair de gidip belge almaliymisiz
Vergi dairesine bildiriyorsunuz evde is yapiyorum diye adresinize gelip bakiyorlar urunlerinize sonra belgeyi alıyorsunuz bu belgeyle kapida odeme sisteminide yapiyorsunuz bana cok faydasi olmustuHehe o belgede muhtemelen parayla alınıodur :)
Vergi dairesine bildiriyorsunuz evde is yapiyorum diye adresinize gelip bakiyorlar urunlerinize sonra belgeyi alıyorsunuz bu belgeyle kapida odeme sisteminide yapiyorsunuz bana cok faydasi olmustu
Yani calistiginizi devlet biliyor ama vergi almiyor