Evde 1 haftadir dev bi hamam bocegi vardı bahçeden içeriye geldiğini düşünüyorum 1 haftadır mutfaktaydi dün gece uyandım baktım yine mutfak dezgesinin önünde geziniyordu ışığı açınca hemen alta kaçtı bugünde mutfak cekmecesinin içindeydi çığlık attım bi şekilde bugün öldürmeyi başardım 1 haftadır psikolojim bozulmus öldürdüm ama 1 haftadır icerdeydi üremiş olabilirmi ne yapmaliyim
Böcek ilacı alıp mutfagini falan ilacla. Çamaşır suyu kokusunu seviyorlar diye duymustum ben o yüzden en garantisi ilaçEvde 1 haftadir dev bi hamam bocegi vardı bahçeden içeriye geldiğini düşünüyorum 1 haftadır mutfaktaydi dün gece uyandım baktım yine mutfak dezgesinin önünde geziniyordu ışığı açınca hemen alta kaçtı bugünde mutfak cekmecesinin içindeydi çığlık attım bi şekilde bugün öldürmeyi başardım 1 haftadır psikolojim bozulmus öldürdüm ama 1 haftadır icerdeydi üremiş olabilirmi ne yapmaliyim
Çamaşır suyu kokusunu mu seviyorlar eminmisinBöcek ilacı alıp mutfagini falan ilacla. Çamaşır suyu kokusunu seviyorlar diye duymustum ben o yüzden en garantisi ilaç
Geçmiş olsun maalesef bir bilgim yok. Umarım kurtulursunuz.Evde 1 haftadir dev bi hamam bocegi vardı bahçeden içeriye geldiğini düşünüyorum 1 haftadır mutfaktaydi dün gece uyandım baktım yine mutfak dezgesinin önünde geziniyordu ışığı açınca hemen alta kaçtı bugünde mutfak cekmecesinin içindeydi çığlık attım bi şekilde bugün öldürmeyi başardım 1 haftadır psikolojim bozulmus öldürdüm ama 1 haftadır icerdeydi üremiş olabilirmi ne yapmaliyim
Teyzeme öyle demis biri. Temizlik hastası bi kadındır evini sürekli çamaşır suyuyla silerdi sürekli de evinde ürerlerdi üçer beşer. En son ilacladı öyle kurtulduÇamaşır suyu kokusunu mu seviyorlar eminmisin
1 haftadir hep onu gördüm başka gormedimBir tane olduğundan emin misiniz
aynı böcek olduğunu nasıl anladınız?selam ben bir haftadır karşına çıkan hamamböceğiyim demedi ya1 haftadir hep onu gördüm başka gormedim
Bizim balkona küçük bi kurbağa geliyodu her akşam. Annem üstüne boya damlatmıştı tanımak içinaynı böcek olduğunu nasıl anladınız?selam ben bir haftadır karşına çıkan hamamböceğiyim demedi ya
dönüşümümü okudun bu aralar?Selizay bir gece bunaltıcı rüyalardan uyandığında kendini dev bir hamam böceğine dönüşmüş olarak buldu
Yok kız kaç yıl oldudönüşümümü okudun bu aralar?
Kimliğine mi baktınız boceen?1 haftadir hep onu gördüm başka gormedim
Elim yetişmiyor nasıl temizliycem kiÖldürdüğünüz yeri çamaşır suyuyla iyice temizleseniz iyi olur yumurtalari kalabilir. birde mutfak dolabi altlarini iyice temizleyin yumurtası varsa çoğalır.