Evdeki dev hamam bocegi

Geçen hafta da ben gördüm vestiyerin altına kaçtı ailecek inşallah üremez diye dua ediyoruz birde evde kedi var şapşal uzaktan bakıp patisiyle sadece dokundu en sonunda vestiyerin altına kaçtı vestiyerde duvara monte Allah sonumuzu hayretsin ilaçlama da yapamam kediyi zehirleriz düşünüp duruyoruz

Elim yetişmiyor nasıl temizliycem ki
Ben olsamo alt kısmı elektrikli süpürge ile çektirir torbayi da çöpe atardim, bir sopaya da bezi dolayip silerdim. Ama ben kesinlikle eşime böceğin yumurtlaarı olma ihtimali var temizlemen gerekiyor derdim o hallederdi. her ihtimale karşi tüm mutfak dolaplarını da silip kontrol ederdim, bir de her ihtimale karşı bocek ilacı alırdım.

aynı böcek olduğunu nasıl anladınız?selam ben bir haftadır karşına çıkan hamamböceğiyim demedi ya :KK45:
Aaaa amaaaa onlar hep aynı böcek.
Bu konuda farkındalık kazanmak falan istemiyorum, bizim de oluyor bazen böcek ama 1 tane.
Evin her yerini geziyor.
Tabii ki 1 tane.
Kaşınıyorum şu an.

Aaaa amaaaa onlar hep aynı böcek.
Bu konuda farkındalık kazanmak falan istemiyorum, bizim de oluyor bazen böcek ama 1 tane.
Evin her yerini geziyor.
Tabii ki 1 tane.
Kaşınıyorum şu an.
nasıl yani?mesela apartmanda 20 tane hamamböceği var.evlere birer birer dağılalım.sakın aynı eve iki böcek gitmeyin yasaklıyorum lideriniz olarak mı diyor? :KK45:

Malesef uremistir 1 haftada.Daha geçen aya kadar bu dertten muzdarip idin.Aman Allahım gece dolaşıyorlar birde.Neler çektim.yavas yavaş cogaldilar.oldur öldür bitmediler.en son evden gittik tatile.o ara ilacladik tablet koyduk geldigimide 15 tane hamam böceği oluşu ve bir sürü ölü yavru vardı evde.kurrulduk şükür.suan yok.Ama yinede tiksindim evden.Oncesinde garede çıktı.o yüzden kısmetse tasinacagim 15 güne 2.kaya.birdaha bahçe katı falan istemem

nasıl yani?mesela apartmanda 20 tane hamamböceği var.evlere birer birer dağılalım.sakın aynı eve iki böcek gitmeyin yasaklıyorum lideriniz olarak mı diyor? :KK45:
Çok mantıklı geldi şu an.
Kesinlikle böyle yapıyorlar ben ikna oldum 😁
Birden fazla olmadığına çok eminim çünkü.
Yerini biliyorum kafam rahat :KK14:

Evde 1 haftadir dev bi hamam bocegi vardı bahçeden içeriye geldiğini düşünüyorum 1 haftadır mutfaktaydi dün gece uyandım baktım yine mutfak dezgesinin önünde geziniyordu ışığı açınca hemen alta kaçtı bugünde mutfak cekmecesinin içindeydi çığlık attım bi şekilde bugün öldürmeyi başardım 1 haftadır psikolojim bozulmus öldürdüm ama 1 haftadır icerdeydi üremiş olabilirmi ne yapmaliyim
öldürdüyseniz üremiştir sakın vurmayın ılac sıkın

1 Hafta beklemek yerine ilk gordugun gün konu acsaydin keşke.Tabii ki uremistir.

Bayer K-Othrine aktardan, zirai ilaç satan bir yerden veya internetten bu ilacı al. Tarife göre hazırlayıp bütün eve sık. Pencere pervazlarinin dışı dahil.

İşlemi yapmadan önce evi güzelce süpürüp sil cunku ilacladiktan sonra 1 hafta evi silmemen gerek.

Kiz hamambocegi evin icinde oldurulmez de cikisa gel mi diycez hayvana bxbxb disari düelloya mi davet etcez bocegi. Zaten firt firt kaciyolar eline davetiyeyi verene kadar basip gider zaten jxjxj

X