- 17 Aralık 2015
- 26.403
- 48.056
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kumral ve kıvırcık mı?Başlığı görünce gözünde Gregor Samsa canlananlar Eki Görüntüle 3118234
Ben olsamo alt kısmı elektrikli süpürge ile çektirir torbayi da çöpe atardim, bir sopaya da bezi dolayip silerdim. Ama ben kesinlikle eşime böceğin yumurtlaarı olma ihtimali var temizlemen gerekiyor derdim o hallederdi. her ihtimale karşi tüm mutfak dolaplarını da silip kontrol ederdim, bir de her ihtimale karşı bocek ilacı alırdım.Elim yetişmiyor nasıl temizliycem ki
Aaaa amaaaa onlar hep aynı böcek.aynı böcek olduğunu nasıl anladınız?selam ben bir haftadır karşına çıkan hamamböceğiyim demedi ya
nasıl yani?mesela apartmanda 20 tane hamamböceği var.evlere birer birer dağılalım.sakın aynı eve iki böcek gitmeyin yasaklıyorum lideriniz olarak mı diyor?Aaaa amaaaa onlar hep aynı böcek.
Bu konuda farkındalık kazanmak falan istemiyorum, bizim de oluyor bazen böcek ama 1 tane.
Evin her yerini geziyor.
Tabii ki 1 tane.
Kaşınıyorum şu an.
Çok mantıklı geldi şu an.nasıl yani?mesela apartmanda 20 tane hamamböceği var.evlere birer birer dağılalım.sakın aynı eve iki böcek gitmeyin yasaklıyorum lideriniz olarak mı diyor?
Öldürülmüşsün, haberin yok.Selizay bir gece bunaltıcı rüyalardan uyandığında kendini dev bir hamam böceğine dönüşmüş olarak buldu
öldürdüyseniz üremiştir sakın vurmayın ılac sıkınEvde 1 haftadir dev bi hamam bocegi vardı bahçeden içeriye geldiğini düşünüyorum 1 haftadır mutfaktaydi dün gece uyandım baktım yine mutfak dezgesinin önünde geziniyordu ışığı açınca hemen alta kaçtı bugünde mutfak cekmecesinin içindeydi çığlık attım bi şekilde bugün öldürmeyi başardım 1 haftadır psikolojim bozulmus öldürdüm ama 1 haftadır icerdeydi üremiş olabilirmi ne yapmaliyim
Kac senelik konu yine aynısını yazmışsın kanksKiz hamambocegi evin icinde oldurulmez de cikisa gel mi diycez hayvana bxbxb disari düelloya mi davet etcez bocegi. Zaten firt firt kaciyolar eline davetiyeyi verene kadar basip gider zaten jxjxj
Nerde aynisini yazmisim be bxbxbxj tek tek okudum senin yuzundenKac senelik konu yine aynısını yazmışsın kanks