Benim bir formülüm var.Balıkçı bir arkadaşımız anlattı.Küçük tencereye biraz yumuşatıcı ve su koyun kısık ateşde kaynasın devamlı.Göreceksiniz balık kokusu falan kalmadığı gibi mis gibi yumuşatıcı kokusu oluyor.
Benim bir formülüm var.Balıkçı bir arkadaşımız anlattı.Küçük tencereye biraz yumuşatıcı ve su koyun kısık ateşde kaynasın devamlı.Göreceksiniz balık kokusu falan kalmadığı gibi mis gibi yumuşatıcı kokusu oluyor.
kızlar bende sizler kendi yaptığım formulü anlatayım ben kendim hep bu formülü yapıyorum hiç balık kokusu kalmıyor aksine tarcın kokusu kalıyor
balık kızartırken bi küçük teflon tavaya toz tarcın ve şeker koyun göz kararı olarak ama çok da az olmasın balıklar kızarırken tarcını ve şekeri koymuş olduğunuz tavay da ocağın başka gözünde çok kısık ateşte pişirin onlar en son zaten karemize oluyor ama bi bakmışsınız ki ev balık değil tarcın kokuyor ha koku gitmedi derseniz bir daha yapın sonrada dumanları çıkarken tarcının oda oda dolaştırın ben yapıyorum denemek sizlere kalmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?