Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Maske TarifleriEvde yapılan maskelere dikkat
Konu Sahibisibel_sga
Başlangıç Tarihi
Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları
Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
Ablam evde yapılan maskeleri uyguladı kendisine cildine tam tersi etki yaptı .Cildinde egzama çıktı kızlar haberiniz olsun aman dikkat edin. Dermotoloğa gitti ve sakın yapma dedi ona ve başka kremler verdi şimdi tedavi görüyor. HABERİNİZ OLSUN.
O da burdan okumuş mısır unu ve yoğurt ve içine bişeyde daha koyup bunları karıştırıp yüzüne uygulamış ve 1 hafta sonra yüzünde kırmızı benekler oluştu vel pul pul dökülmeye başladı hemen dr gitti ve teşhis egzama olmuş. Dr hemen ne kullandıysan bi daha sakın kullanma dedi ve kendi kremler verdi.
arkadaslar insan bence yuzune hic bir sey surmemeli makyaj malzemeleri yuz maskeleri bunlar insanin yuzunu mahvediyor.bence en guzeli insanin kendi dogal guzelligi.
Ablam evde yapılan maskeleri uyguladı kendisine cildine tam tersi etki yaptı .Cildinde egzama çıktı kızlar haberiniz olsun aman dikkat edin. Dermotoloğa gitti ve sakın yapma dedi ona ve başka kremler verdi şimdi tedavi görüyor. HABERİNİZ OLSUN.
arkadasım cok doğru söylüyorsun bende bu maskeleri yapalı yüzümde egzama olmuş yeni giitiğim cilt uzmanı herkese yaramadıgını söyledi yaparken abartmamanızı öneririm
Dikkat etmek lazım herkesin cildi farklı herkesin uyguladığı aynı sonuçlar vermez.Bir de mutlaka cilt bakım uzmanından yardım almak gerek. Güzelleşelim derken başımıza iş açmayalım dimi arkadaşlar
yoğurtla kabartma tozu benim cildimide mahvetti kırmızı benekcikler oluştu sızlattı. şimdi sadece haftada bi yumurta akıyla mısır unu peelingi yapıyorum hemen arkasına kayısılı elmalı maskesi yapıp bepanten sürüyorum şimdilik cildim düzelmeye başladı gibi.parlıyo ama halen biraz kırmızı lekeler var önceden kalma.inşllh zamanla bişe olmaz düzelmeye başlar.
evet arkadaşlar evdeki cilt bakımları güzel ama önce cilt tipini iyi belirlemeli
kuru ciltler kesinlikle limonlu maskelerden uzak durmalı ve 5 dk fazla bekletmemeli
ki benimde kurudur ... 15 günde bir yoğurt kullanıyorum ama yoğurdu suyla seyrettiyorum...
yağ oranını dengeliyor
yoğurt karbonat evet çok tehlikeli diş etleri bile 2 dk fazla fırçaladığımda tahriş ediyor...
zaten bakım ürünleri kızarma ve kaşıntı yapıyorsa hemen kullanımı bırakılmalı ..
lütfen dikkatli olalım...
kızlar kabartma tozu cidden ne alaka ya
yapmayın böyle şeyler lütfen
yakında biri yüzüne kireç çözücü sür iyi gelir dese onu da mı yapacağız
yani azcık mantıklı olalım canlarım ya
Allah korusun hepimizi hastalıklardan...........
Ben hic sasmam eger ciltte sorunlar olursa bu tur maskerleri kullaninca. Cunku bunlar cok etkili maddeler limon olsun karbonat tozu migdemize zarar verebilen maddeler cildimize haliyle zarar verir ..En iyisi zararsiz olanlari uygulamak ..sositososito
TAM 1,5 YILDIR CİLT BAKIMI TOPİGİNDE BELKİ 100DEN FAZLA PAYLAŞIMDA BULUNDUM NELER YAPTIM NELER SONUÇ : GÜZEL YÜZÜMÜN MAHVOLMUŞ BİR SURATA DÖNMESİ OLDU şimdiyse eski ve en güvenilir bulup cildime en iyi gelen md formulationun ürünlerini aldım adedi 100liraya geliyor olsun kendimden kıymetli degil
TAM 1,5 YILDIR CİLT BAKIMI TOPİGİNDE BELKİ 1000DEN FAZLA PAYLAŞIMDA BULUNDUM NELER YAPTIM NELER SONUÇ : GÜZEL YÜZÜMÜN MAHVOLMUŞ BİR SURATA DÖNMESİ OLDU şimdiyse eski ve en güvenilir bulup cildime en iyi gelen md formulationun ürünlerini aldım adedi 100liraya geliyor olsun kendimden kıymetli degil dogal bakımlar belki deyaşı küçük cildi hala dogal kalanlar için oluyo olabilir ;ama düzenli profesyonel ürünleri kullananlar için geçerli değil diyebilirim
doğal bakımları abartmamalıyız bence de kızlar.
ben de burada sivilceye iyi geliyor diye türlü çeşit şeyler sürdüm yüzüme, sonunda kocaman sivilcelerle başbaşa kaldım ve
Roaccutane kullanıyorum şimdi 4. ayımdayım. cildim pürüzsüz oldu sonunda, tedaviden sonra da eczane markalarını kullanacağım. en azından bilimsel etkileri kanıtlanmış anti alerjik ürünler...
O da burdan okumuş mısır unu ve yoğurt ve içine bişeyde daha koyup bunları karıştırıp yüzüne uygulamış ve 1 hafta sonra yüzünde kırmızı benekler oluştu vel pul pul dökülmeye başladı hemen dr gitti ve teşhis egzama olmuş. Dr hemen ne kullandıysan bi daha sakın kullanma dedi ve kendi kremler verdi.
Ben o maskeyi önermiorm zaten Hep yazıorm foruma bunu Ben denedim burda okuyup sivilce çıkmayan yüzüm sivilce doldu yoğurt yüzünden ve iz kaldı gözenekler oluştu limon yüzünden limon cildimi deldi sürdüğüm yerler iğneyle delinmiş gibisenağlama diğer yerler düzgün Sakın yapmayın hassas bi cildiniz varsa özellikle Ve yapıcaksanız da haftada bir yapın sorunlu bölgeye
arkadaslar ben de un cesitleri ve mayayla yapılan maskelere kesinlikle inanmıyorum. ancak %100 dogal olan yaglardan bir zarar gelir mi ki? süphelendim simdi