- 22 Ağustos 2015
- 29.632
- En iyi cevaplar
- 1
- 86.390
- 598
- Konu Sahibi Kurabiyem1
Yok yukardaki bayan tuzla demiş ya.Ne tortusu limonla felan mi yaptın sen nasıl yaptin?
Idrr tortusu:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok yukardaki bayan tuzla demiş ya.Ne tortusu limonla felan mi yaptın sen nasıl yaptin?
Hahahah aynenYok yukardaki bayan tuzla demiş ya.
Idrr tortusu:)
Ben yapayim dedim oyle makarasna tortu oldu yuzeyde.Hahahah aynen![]()
Acaba makarasina yaptin gerçekten hamile misinBen yapayim dedim oyle makarasna tortu oldu yuzeyde.![]()
Aaa bat ne zamannBi deneyeyim dedim benm tortular cikti beyaz beyaz![]()
Acaba makarasina yaptin gerçekten hamile misinkaç günün var adetine
Sabah idrarınla yap. Bende sabah tuzu test ediyim bakalım nasıl olacakYapmadım yapmadim daha![]()
Tamam kuzum sabah haberlesek birbirmizden haberimiz olsunSabah idrarınla yap. Bende sabah tuzu test ediyim bakalım nasıl olacak![]()
Anlaştık canımmTamam kuzum sabah haberlesek birbirmizden haberimiz olsun![]()
Inşallah kuzuummmAnlaştık canımmgüzel haberlerle inşallah Allahım
![]()
Yaptın mııInşallah kuzuummm❤
Yok yapmadım sabah acil evden çıktım ablama geldim yapamadım ama adette olmadım haYaptın mıı
Bende yapamadım sabah aklımdan çıkmış. Doktora gidicem öğleden sonra, gelince yapıcam. Ay inşallah gelmez adetinYok yapmadım sabah acil evden çıktım ablama geldim yapamadım ama adette olmadım ha
Ya inşallah ya ne dicektim sabah 6 gibiydi adet ağrısı gibi agrım oldu ama 1 saat kadar sürdü geçti sonra dahada olmadi hic ağrımBende yapamadım sabah aklımdan çıkmış. Doktora gidicem öğleden sonra, gelince yapıcam. Ay inşallah gelmez adetin![]()
Olmadın dimi halaaYa inşallah ya ne dicektim sabah 6 gibiydi adet ağrısı gibi agrım oldu ama 1 saat kadar sürdü geçti sonra dahada olmadi hic ağrım
Yok kuzum daha olmadım hic belirti de yok çok halduzimOlmadın dimi halaa
HalsizimYok kuzum daha olmadım hic belirti de yok çok halduzim
Sabah yap sen testi artıkYok kuzum daha olmadım hic belirti de yok çok halduzim
Adet oldum bu sabah çok canım sıkkın sürekli de ağlıyorum iyi degilim yani çok zoruma gitti yaSabah yap sen testi artıkinşallah sabaha kadar gelmez inşallah gebesindir
Öyle ne diyimFerah tut içini canım demekki zamanı var daha