• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Evde yapilan dogal gebelik testleri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sabret :) elbet gelecek. Yok içimi rahatlatamıyorum dersen doktora git kontrollerini yapsın için rahatlar.
Gittim ben doktora 2 ay önce yumurtalıkların ve rahmin çok temiz dedi ve sadece folik asit yazdi bana

Gittim ben doktora 2 ay önce yumurtalıkların ve rahmin çok temiz dedi ve sadece folik asit yazdi bana
Güzel daha ne. O zaman sabır. Bende eşim gitsin istiyorum ama nasıl derim bilmiyorum. O da gitse tamamen rahatlıcam ama nasip artık

Güzel daha ne. O zaman sabır. Bende eşim gitsin istiyorum ama nasıl derim bilmiyorum. O da gitse tamamen rahatlıcam ama nasip artık
Eşim benimle geldi ama ona bakmadi doktor hic bana baktı tek

Zaten önce kadını kontrol ediyorlar canım duruma göre sonra erkek
Aynen bizim evleneli 1 sene olmadığı için eşime bakmadı zaten 1 sene gecsin halen bebek olmazsa sperm testi yaparız eşinize dedi

Sen yaptın mu tuzu?
Kocamı evden yollayamıyorum ki yapim gitsin yapacam duyarsa kızar. Çünkü adetin geçmeden hiçbirşey yapmicaksin dedi çünkü negatif çıkınca ben çok üzülüyorum ondan

Kocamı evden yollayamıyorum ki yapim gitsin yapacam duyarsa kızar. Çünkü adetin geçmeden hiçbirşey yapmicaksin dedi çünkü negatif çıkınca ben çok üzülüyorum ondan
🤭 kız gir tuvalete yap. Ne bilcek. Koy bi kenara bardağı da bakarsın on dk ya 🤭😅

Yok ya ayni kaldi yani idrar üstte tuz aşağıda hic uste birsey de gelmedi 10 dakika bekledim ama tık yok 4 günüm var adetime beklicem gecsin artik normal idrar testi yaparim
Onlar zaten gerçek değil hiç üzme kendini normal test yap boşver o tarz testleri ☺️

Back