- 16 Kasım 2019
- 985
- 1.318
- 28
- Konu Sahibi Kurabiyem1
Bu internette yazılan limon karbonat vs. Gebelik testleri doğru çıkıyor mu yani evde kendimiz yapabileceğimiz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl yapmıştınız biraz anlatır misiniz bende yapım yaDoğruluğunu bilemem ama benim tutmuştu.Limonluyu yapmıştım ☺
Anladım ablacım teşekkür ederim denicem inşallah bende hamileyimdir dua et banaYine sabah ilk idrarla temiz bir kaba idrar yapiyosun çok büyük olmasın kap.Sonra limon damlatiyosun.O içindeki minik tortular var ya onlar dibe çökerse gebelik oluyor diyorlar benim gercekten de çöktü.Adete 4-5gün vardı.
Ama kesinliği yok canım yapıp hamile olmayanlarda varmış.
Abla ya benim bi gün koyuysa mesela ertesi günü açık oluyor. Arada kasiklarim felan da agiriyor ama her ay oluyor bu ben artık çok umitsizim ve çok üzgünüm çünkü eşim çok istiyor bebekİnşallah canım...Dene bakalım ne onu yaotiktan sonra ertesi gün gebelik testi almıştım hemen.Bak.mesela benim idrarim koyuydu.Bulanikti kokusu da garipti.
Benimde her gün köyü olmuyordu arada oluyordu.Ozellikle sana tabi.Sıkma kendini olur elbetAbla ya benim bi gün koyuysa mesela ertesi günü açık oluyor. Arada kasiklarim felan da agiriyor ama her ay oluyor bu ben artık çok umitsizim ve çok üzgünüm çünkü eşim çok istiyor bebek
Çok teşekkür ederim ablacımBenimde her gün köyü olmuyordu arada oluyordu.Ozellikle sana tabi.Sıkma kendini olur elbet![]()
AynenBenim bile hala bir gun koyu bulaniksa bir gun berrak o hic belli olmuyo bence
Deneyim olmazsa yaTuz ile denemişti arkadaşım. Tortu tortu olmuştu. Nette okuduk hazır gebemiz de vardı denedik ve cidden tortular yüzüyordu içinde yüzeyde falan. Bende hiç tortu olmadı.
Birsey soracam tuzla nasil yapacam testi anlatır misiniz ? Birde hamileysem nasil kalıyor idrarda tuz nasil sekil alıyor yani.Tuz ile denemişti arkadaşım. Tortu tortu olmuştu. Nette okuduk hazır gebemiz de vardı denedik ve cidden tortular yüzüyordu içinde yüzeyde falan. Bende hiç tortu olmadı.
Pet bardağa bir yk yemeklik tuz alıp üstüne idrarınızı yapıyorsunuz. Ortalama on dakika sonra peynir kesiği gibi tortu çıkıyor üstünde. Biz böyle yapmıştıkBirsey soracam tuzla nasil yapacam testi anlatır misiniz ? Birde hamileysem nasil kalıyor idrarda tuz nasil sekil alıyor yani.
Çok teşekkürler Yarin denicemPet bardağa bir yk yemeklik tuz alıp üstüne idrarınızı yapıyorsunuz. Ortalama on dakika sonra peynir kesiği gibi tortu çıkıyor üstünde. Biz böyle yapmıştık
Rica ederim. Kesin sonuç verir mi bilmiyorum ama denemekten zarar gelmez. Adetin geçmiş miydi ya da kaç gün var?Çok teşekkürler Yarin denicem
Yok ya geçmedi sizide rahatsiz ediyorum ama çok heyecanliyim bende eşimde çok istiyoruz bebegimizin olmasını. 4 günüm var ama hani diyorlar göğüsler şişer acır felan bende hic öyle şeyler yok sadece arada midem bulanıyor ve kasıklarım agiriyorRica ederim. Kesin sonuç verir mi bilmiyorum ama denemekten zarar gelmez. Adetin geçmiş miydi ya da kaç gün var?
Canım ne rahatsızlığı deme öyle. İnan aynı şeyleri sen ben ve biçok kişi yaşıyoruz burda. Her ay yeni bir umut. Benim de 3 gün kaldı. Bende de belirti yok sadece ara ara kasıklarımda batma yanma hissi. Ama adet ve gebelik belirtileri çoğunlukla aynı. İçini ferah tut. Hayırlı zamanda gelsin yavrularımız. Hayırsız zaman olup ona ya da bize zarar geleceğine geç olsun bekleriz Allahım verir sabrını inşallah. Şuan bunu yazarken bile kendimi dinliyorum acaba bişiler var mı diye ama kafama taktıkça daha çok üzülüyorum. Canıma zarar yani. Ne zamandır deniyorsunuz?Yok ya geçmedi sizide rahatsiz ediyorum ama çok heyecanliyim bende eşimde çok istiyoruz bebegimizin olmasını. 4 günüm var ama hani diyorlar göğüsler şişer acır felan bende hic öyle şeyler yok sadece arada midem bulanıyor ve kasıklarım agiriyor
Biz 4 aydır deniyoruz çok teşekkür ederim beni çok rahatlatiyorsunCanım ne rahatsızlığı deme öyle. İnan aynı şeyleri sen ben ve biçok kişi yaşıyoruz burda. Her ay yeni bir umut. Benim de 3 gün kaldı. Bende de belirti yok sadece ara ara kasıklarımda batma yanma hissi. Ama adet ve gebelik belirtileri çoğunlukla aynı. İçini ferah tut. Hayırlı zamanda gelsin yavrularımız. Hayırsız zaman olup ona ya da bize zarar geleceğine geç olsun bekleriz Allahım verir sabrını inşallah. Şuan bunu yazarken bile kendimi dinliyorum acaba bişiler var mı diye ama kafama taktıkça daha çok üzülüyorum. Canıma zarar yani. Ne zamandır deniyorsunuz?