Maalesef beklemekyok mu başka yolu sabirsizlar için (örnek ben)
Ben şu domestosun yoğun olanlari var ya onla denemistim. Köpürmedi ama rengi pembe kirmiziya döndü. Daha dogrusu denemek icin yapmadim tamamen tesadüf. Annem tuvaleti temizlemek icin ondan dökmüş ve beklesin diye cikmis. Bende bilmeden girdim ve afedersiniz idrarimi yaparken bir baktim kirmizi kirmizi geliyor. Cok panik oldum cunku 1 gun öncesinde hamile oldugumu ogrenmistim zaten. Düşük falanmi yapiyorum kimyasal gebelikmiydi acaba diye cok korktum. Sonrasinda anladm ko o döktüğü camasir suyunun ustune denk geldigi icin ole olmus. Meraktan plastik kaba koyup tekrar denedim yine kirmizi oldu. Belki benmde yediklermdendir bilmiyorum ama paylasmak istedim.yok mu başka yolu sabirsizlar için (örnek ben)
Ben yurtdisindayim. Yapmiyorlar burda.Yaw canlarim kan testi en guzeli :)
Ben bi sabah yaptım karbonatlı köpürmedi iki gün sonra yine sabah yaptım ve baloncuklar oluştu koşarak test aldım ve yaptım pozitif çıktı silikte olsa. Ertesi sabahta testi tekrarladım negatif çıktı anlamadım yanikızlar çamaşır suyu limon karbonat vs bu testler yanıltıcı
o an idrarın durumuna yiyip içtiğimize göre bile değişiyor
mesela bende hamile olsamda olmasam da köpürüyor
Aniden karbonatı döküyorsan köpürüyor hemen ama serperek yavaş yavaş yapınca köpürmüyor hemenBen de karbonat yapmıştım pozitif ama test negatif alakası yok hikaye bence
Saati farkediyor mu ev testleri için. İlla ilk idrar mı? Değilse bende şimdi deneyeceğim :)Ben şu domestosun yoğun olanlari var ya onla denemistim. Köpürmedi ama rengi pembe kirmiziya döndü. Daha dogrusu denemek icin yapmadim tamamen tesadüf. Annem tuvaleti temizlemek icin ondan dökmüş ve beklesin diye cikmis. Bende bilmeden girdim ve afedersiniz idrarimi yaparken bir baktim kirmizi kirmizi geliyor. Cok panik oldum cunku 1 gun öncesinde hamile oldugumu ogrenmistim zaten. Düşük falanmi yapiyorum kimyasal gebelikmiydi acaba diye cok korktum. Sonrasinda anladm ko o döktüğü camasir suyunun ustune denk geldigi icin ole olmus. Meraktan plastik kaba koyup tekrar denedim yine kirmizi oldu. Belki benmde yediklermdendir bilmiyorum ama paylasmak istedim.
Not: merak edip hemen ardindan kuzenim de denedi onda renk degisimi olmadi
Anladım ama bence tesadüf bu işAniden karbonatı döküyorsan köpürüyor hemen ama serperek yavaş yavaş yapınca köpürmüyor hemen
Bence de garantisi pek yokAnladım ama bence tesadüf bu iş
Netten araştırmıştım onlarca yorum okudum toplasan üç tanesi tutuyo dio düşünseneBence de garantisi pek yok
Az önce okudum limon ile yapılan test genelde kesin cevap veriyor muş yapanlar yazmış ama bilemedim yaNetten araştırmıştım onlarca yorum okudum toplasan üç tanesi tutuyo dio düşünsene
Ne için dua?
Ben bi sabah yaptım karbonatlı köpürmedi iki gün sonra yine sabah yaptım ve baloncuklar oluştu koşarak test aldım ve yaptım pozitif çıktı silikte olsa. Ertesi sabahta testi tekrarladım negatif çıktı anlamadım yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?