- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.523
- 528
Çocuk sahibi olmak için
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çocuk sahibi olmak için
Normal gunduz saatiydi canm ilk idrar değildiSaati farkediyor mu ev testleri için. İlla ilk idrar mı? Değilse bende şimdi deneyeceğim :)
Okuyunca bende yaptım rengi turunculaştıNormal gunduz saatiydi canm ilk idrar değildi
Okuyunca bende yaptım rengi turunculaştı
Döktüm şuan dışardayım Yarın yaparsam atarım inşallahnasıl? atsana
Döktüm şuan dışardayım Yarın yaparsam atarım inşallah
Yoo dediğim gibi ben hamile değilim diye kendimi konumladım. Hatta iki gündür baya yoruyorum kendimi dikkat etmiyorum hayırlısı. Sadece meraktan yapıyorum:)tamam canım ama çok bel bağlama bu testlere
Yoo dediğin
Yoo dediğim gibi ben hamile değilim diye kendimi konumladım. Hatta iki gündür baya yoruyorum kendimi dikkat etmiyorum hayırlısı. Sadece meraktan yapıyorum:)
Canım hamilelik düşünürken ben de yaptım kopurdu ve eşim de yaptı onunki benden çok kopurdusen bi test yap bunlar yalan
Kız niye yaptırdın boşa gitmiş canım testşimdi sana bişey dicem benimki daha fena :)
eşimle bu ovu testleri hakkında tartışırdık çok
testlerle kafayı bozdugumdan tabi
en son dediki bunların aslı yok ben yapsam bende de çıkar çizgi :)
yap o zaman dedim :))
yaptık valla bembeyaz bir sayfa gibiydi hiçbişey yoktu benimkinde ise çift çizgi vardı
inandı o vakit:)
Kız niye yaptırdın boşa gitmiş canım testbizimki de ben heveslenmiyim diye dur ben de işiycem bak gör dediydi
![]()
Valla dedigim gibi ben o amacla yapmamistim tesaduf oldu belkide baska biseyden degisti rengi. En iyisi beklemek ve kan vermek tabiki.Okuyunca bende yaptım rengi turunculaştı
Ovulasyon testinin dogruluguna eminim ama o garanti. Adete bir iki gun kala kesinlikle koyulasiyor hem de ayni yumurtlama gunundeki gibi oluyor.şimdi sana bişey dicem benimki daha fena :)
eşimle bu ovu testleri hakkında tartışırdık çok
testlerle kafayı bozdugumdan tabi
en son dediki bunların aslı yok ben yapsam bende de çıkar çizgi :)
yap o zaman dedim :))
yaptık valla bembeyaz bir sayfa gibiydi hiçbişey yoktu benimkinde ise çift çizgi vardı
inandı o vakit:)
evet canım ben de tecrübe ettim bunuOvulasyon testinin dogruluguna eminim ama o garanti. Adete bir iki gun kala kesinlikle koyulasiyor hem de ayni yumurtlama gunundeki gibi oluyor.
Evet benimki de köpürdüCanım hamilelik düşünürken ben de yaptım kopurdu ve eşim de yaptı onunki benden çok kopurdusen bi test yap bunlar yalan
Hamileyim kızlarrrr3.5 haftalık hemde darısı tüm isteyenlerin başına olsun ☺İnşallah beklenen sonucu alırsınız. Ben hamile olmadan önce her şüphe duyduğumda deniyordum ama bu tarz testler yanlış oluyor hatta karbonat testi vardı limon testi falan kaç kez hamile çıktım ama sonuç negatifti gerçekten hamile olduğumda da testleri yaptığımda negatif çıkmıştı ;-) insan umut bağlıyor ama test yapmak daha mantıklı bence inşallah hayırlısı olur hakkınızda
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Minnak Bebek çoook sağlıklı sıhhatli olsun inşallah.Hamileyim kızlarrrr3.5 haftalık hemde darısı tüm isteyenlerin başına olsun ☺