Evde yapılan camasir suyu testi acil

Yoo dediğin

Yoo dediğim gibi ben hamile değilim diye kendimi konumladım. Hatta iki gündür baya yoruyorum kendimi dikkat etmiyorum hayırlısı. Sadece meraktan yapıyorum:)

ama sen yine de dikkatli ol kuzum kendine bak
ihtimal var sonucta

Canım hamilelik düşünürken ben de yaptım kopurdu ve eşim de yaptı onunki benden çok kopurdu :KK70: sen bi test yap bunlar yalan

şimdi sana bişey dicem benimki daha fena :)
eşimle bu ovu testleri hakkında tartışırdık çok
testlerle kafayı bozdugumdan tabi
en son dediki bunların aslı yok ben yapsam bende de çıkar çizgi :)
yap o zaman dedim :))
yaptık valla bembeyaz bir sayfa gibiydi hiçbişey yoktu benimkinde ise çift çizgi vardı
inandı o vakit:)

yaptık valla bembeyaz bir sayfa gibiydi hiçbişey yoktu benimkinde ise çift çizgi vardı
Kız niye yaptırdın boşa gitmiş canım test :KK70: bizimki de ben heveslenmiyim diye dur ben de işiycem bak gör dediydi:KK70:

Ovulasyon testinin dogruluguna eminim ama o garanti. Adete bir iki gun kala kesinlikle koyulasiyor hem de ayni yumurtlama gunundeki gibi oluyor.

İnşallah beklenen sonucu alırsınız. Ben hamile olmadan önce her şüphe duyduğumda deniyordum ama bu tarz testler yanlış oluyor hatta karbonat testi vardı limon testi falan kaç kez hamile çıktım ama sonuç negatifti gerçekten hamile olduğumda da testleri yaptığımda negatif çıkmıştı ;-) insan umut bağlıyor ama test yapmak daha mantıklı bence inşallah hayırlısı olur hakkınızda

İnşallah beklenen sonucu alırsınız. Ben hamile olmadan önce her şüphe duyduğumda deniyordum ama bu tarz testler yanlış oluyor hatta karbonat testi vardı limon testi falan kaç kez hamile çıktım ama sonuç negatifti gerçekten hamile olduğumda da testleri yaptığımda negatif çıkmıştı ;-) insan umut bağlıyor ama test yapmak daha mantıklı bence inşallah hayırlısı olur hakkınızda
Hamileyim kızlarrrr3.5 haftalık hemde darısı tüm isteyenlerin başına olsun ☺

Back
X