Evde yapılan camasir suyu testi acil

bende yaptim kopuk kopuk gitti ama bat bir gun kala idrarda gebelik negatif cikti .bu tarz tesler yediklerimize citiklerimzede bagliymis asidik bazik olayida var cok guvenip umitlenmek pek dogru dgl sanirim hatta ben karbonat ve seker ilede yaptim onlara gore pozitif ama idrar testinde negaif cikti >) bat yarin insallah gelmesse pztsi b hcg :)

Ben simdi bunu okuyunca yaptim. Sanki yarim sise sampuan dokup cirmisim gibi kopurdu. Gercek olabilir mi boyle bir sey

kızlar çamaşır suyu limon karbonat vs bu testler yanıltıcı
o an idrarın durumuna yiyip içtiğimize göre bile değişiyor
mesela bende hamile olsamda olmasam da köpürüyor

:KK43: yok mu başka yolu sabirsizlar için (örnek ben)
Ben şu domestosun yoğun olanlari var ya onla denemistim. Köpürmedi ama rengi pembe kirmiziya döndü. Daha dogrusu denemek icin yapmadim tamamen tesadüf. Annem tuvaleti temizlemek icin ondan dökmüş ve beklesin diye cikmis. Bende bilmeden girdim ve afedersiniz idrarimi yaparken bir baktim kirmizi kirmizi geliyor. Cok panik oldum cunku 1 gun öncesinde hamile oldugumu ogrenmistim zaten. Düşük falanmi yapiyorum kimyasal gebelikmiydi acaba diye cok korktum. Sonrasinda anladm ko o döktüğü camasir suyunun ustune denk geldigi icin ole olmus. Meraktan plastik kaba koyup tekrar denedim yine kirmizi oldu. Belki benmde yediklermdendir bilmiyorum ama paylasmak istedim.

Not: merak edip hemen ardindan kuzenim de denedi onda renk degisimi olmadi

kızlar çamaşır suyu limon karbonat vs bu testler yanıltıcı
o an idrarın durumuna yiyip içtiğimize göre bile değişiyor
mesela bende hamile olsamda olmasam da köpürüyor
Ben bi sabah yaptım karbonatlı köpürmedi iki gün sonra yine sabah yaptım ve baloncuklar oluştu koşarak test aldım ve yaptım pozitif çıktı silikte olsa. Ertesi sabahta testi tekrarladım negatif çıktı anlamadım yani

Ben şu domestosun yoğun olanlari var ya onla denemistim. Köpürmedi ama rengi pembe kirmiziya döndü. Daha dogrusu denemek icin yapmadim tamamen tesadüf. Annem tuvaleti temizlemek icin ondan dökmüş ve beklesin diye cikmis. Bende bilmeden girdim ve afedersiniz idrarimi yaparken bir baktim kirmizi kirmizi geliyor. Cok panik oldum cunku 1 gun öncesinde hamile oldugumu ogrenmistim zaten. Düşük falanmi yapiyorum kimyasal gebelikmiydi acaba diye cok korktum. Sonrasinda anladm ko o döktüğü camasir suyunun ustune denk geldigi icin ole olmus. Meraktan plastik kaba koyup tekrar denedim yine kirmizi oldu. Belki benmde yediklermdendir bilmiyorum ama paylasmak istedim.

Not: merak edip hemen ardindan kuzenim de denedi onda renk degisimi olmadi
Saati farkediyor mu ev testleri için. İlla ilk idrar mı? Değilse bende şimdi deneyeceğim :)

Ben bi sabah yaptım karbonatlı köpürmedi iki gün sonra yine sabah yaptım ve baloncuklar oluştu koşarak test aldım ve yaptım pozitif çıktı silikte olsa. Ertesi sabahta testi tekrarladım negatif çıktı anlamadım yani

benimde keyfine yaptıgım olmuştur insan heyecanlanıyor o duyguyu çok iyi anlıyorum ama bir gerçeklik payı yok onu da tespit ettim

Back
X