Anket Evde tv kumanda hakimiyeti kimde?

EVDE TV KUMANDA HAKİMİYETİ KİMDE?

• Ankete Katılan
    105
ben haber hariç izlemediğim için otomatikman kocişe kalıyo kumanda:))izlesem kaptırmazdım ama:)))

saat 10 na kadar eşimde daha sonra bana geçer delikafadulden
ama bizde gündüz nerdeyse hiç izlanmez tv. akşamda zaten ortak izlediğimiz birşeyler bulmaya çalışırız:lepi:

kocişim pek tv izlemez sadece pazar günleri stadyumu izler birde maç olduğu günler maç izler tabiki ozamanlar onda diğer zamanlar bende ama hem maç hemde benim dizim varsa kocişim bana kıyamaz:1rolleyes:

Kesinlikle eşimdedir hakimiyet..

Hatta benim sevdiğim diziyi beraber izliyorsak bile kumanda onda durur

Takıntı gibi bir şey onunki ama ben pek umursamıyorum varsın kumandanın hakimiyeti de onda olsun..kaydirigubbakcemile3

ben de kumanda hakimiyeti.eşim çok evde olmadığı için hep bendedir.eşim evde olduğundada bendedir.aşkımın tv ve pc ile pek ilgisi yoktur.biz sadece film alıp izlemeyi severiz evimizde.

inannırmısınız bilmem ama bizde tv yok zaten..eşimde bende sevmiyoruz ve hiç de yokluğu belli değil.çok gerek duyarsak nettten hallediyoruz..eee tabi netin hakimiyetide genelde BENDEkaydirigubbakcemile2

evlilik hayatındada tv hayatındada kumanda hep benim elimdedir zaten tipik bir koç kadınıyım liderliğimi kimseye kaptırmam

bizde eşimdedir....
ben tv kumandasını sadece ortalıkta kaldığı zaman yerine koymak için elliyorumkaydirigubbakcemile3
şaka değil haaakaydirigubbakcemile3
ben hiç tv bakmam
gündüzleri evde yanlızken bile hiç açmıyorum...
bu yüzden kumanda eşime kalıyor...
sadece izlediğim bir kaç dizi var onlarıda eşimde izliyor beraber izleriz...
ama eşimin çok zapik yapması deli ediyor beni:mymeka:

televizyon pek ilgi alanıma girmiyor ama izlediğim diziler var onlarıda eşimle kaydirigubbakcemile3birlikte izleriz kumanda sorun değil yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…