• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Evde tv kumanda hakimiyeti kimde?

EVDE TV KUMANDA HAKİMİYETİ KİMDE?

• Ankete Katılan
    105
eşim tv la pek ilgilenmez o yüzden kumanda hep benimdir.. hihoyyythihoyyythihoyyyt beni bu topiğin birincisi yapın hadi bakim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Kumandanın hakimiyeti bende ama neye yarar televizyonu ps oynamak için ele geçirmiş durumda eşim.Sıkıntıdan patlıyorum akşamları bir sürü flm var izleyelim diyorum yok anacımm deli olacağım.

kesinlikle bende hatta evde iki tv var biri salonda biri yatak odasinda ikiside bana aitkaydirigubbakcemile3sevdigim programin birini yatakodasi tvsine kaydediyorum digerini salonda izliyorum.cok guzel bisey yoksada pc de vakit geciriyorum ki buda nadiren oluyor esimi´nde hakimiyet kurabildigi tek zaman o zaman oluyo:teytey:bayram yapiyo yani o yuzden pc de oturmamada hic ses cikarmiyonaniknanik

her zaman bendedir kumandanın bende olmadığı zamanlarda ise kanal seçeneği bendedir kaydirigubbakcemile3yani öyle yada böyle tv benden sorulur :lepi:

genelde bendedir taaaki babam gelene kadar. oda işi dolayısıyla çok gelemediği için sefamı sürüyorum.
anket sonuçlarına baktımda kimse annem dememiş. zavallı annelerimiz ondan bile fedakarlık yapıolar. bu akşam kumandayı anneme verecem:)

kesin ve tartışmasız eşimdedir atlar durur bu arada herşey geçer ve sonunda bişey yok şu tv de der gider yatar

Degisiyor, dizi bakmak istedigimde esimde hosuna gidiyorsa bakariz birlikte, eger ki mac bakmak istiyorsa, birlikte bakiyoruz öyle kumanda bende yok sende gibi birsey yasanmiyor evde Allah a sükür

aslinda en cok da bendedir.. yada kurtlar vadisi felan baslayinca babam alir tabi bide kucuk erkek kardesimde cok olur kumanda..:D

Back