• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Flörtün evinde bilerek eşya unutmak

Ben eşimle sevgiliyken fularımı bırakmıştım bilerek. Parfümümü de sıkmıştım. Bizimki uzaktan ilişkiydi beni hatırlatacak bir şey bırakmak istemiştim aylarca koklamıştı onu.

Ama sigara için pek öyle anlamlar yüklemeye gerek yok bence. Bir daha geldiğimde içerim diye önemsememiş olabilir ya da gerçekten unutmuş da olabilir.

Flörtün evinde bilerek sigara çakmak bırakmak bir erkek için bunun amacı nedir ? Bilinçatında iz bırakmak mı evde yavaş yavaş hakimiyet kurma isteğinin psikolojik alt yapısı mıdır? Çok yeni görüştüğüm birisi yaptı bunu ne istediğini anlamaya çalışıyorum. Eski sevgilimde yapmıştı bunu çünkü aylarca sigarasi kutusu evimde kaldı kullanmadı onu dursun diyordu bir gün uzağa gidecekti bunu al dediğimde çok alınmıştı bi daha gelmicem mi ben diye.ayrıldığımız gün onu alıp gitti . Bu da böyle bir davranış yapınca onu çağrıştırdı
Sıgarayı çakmağı bırakmasından hakimiyet kurmaya nasıl geldiniz ya🤣unutmuştur ki çogu erkek çakmagını falan unutur kaybediyorlar ara sıra.Yani çakmak sigara öyle sıradan birşey bundan çok anlam çıkarmaya gerek yok bence.

O ne öyle yahu kedilerin bir yeri sidikleyip işaretlemesi gibi 🙄🙄
Flörtün evinde bilerek sigara çakmak bırakmak bir erkek için bunun amacı nedir ? Bilinçatında iz bırakmak mı evde yavaş yavaş hakimiyet kurma isteğinin psikolojik alt yapısı mıdır? Çok yeni görüştüğüm birisi yaptı bunu ne istediğini anlamaya çalışıyorum. Eski sevgilimde yapmıştı bunu çünkü aylarca sigarasi kutusu evimde kaldı kullanmadı onu dursun diyordu bir gün uzağa gidecekti bunu al dediğimde çok alınmıştı bi daha gelmicem mi ben diye.ayrıldığımız gün onu alıp gitti . Bu da böyle bir davranış yapınca onu çağrıştırdı

Umursamamıştır, unutmuştur ya da yedek olarak orda çakmağı ve sigarası kalsın istiyor olabilir birçok sebebi olabilir. Öyle çok da anlam aramaya çalışmamak Ladik bence. Benim aklıma takılan yeni tanışıp evde görüşmeniz oldu. Kendinize dikkat edin lütfen. Herkese güven olmuyor malum.

sigara çakmağa bişey diyemem , don olsaydı belki derdim.
benimkinin iç çamaşırı çekmecemde renk renk donları duruyor =)

Dikkat dağınıklığı vardır belki bende gittiğin her yerde mutlaka biseyler unutuyorum Eltimde bana geldiğinde biseyler unutur mutlaka🤣yada sigarasız yasayamiyordur gelirsem sigarasız kalmayayim demiştir

Umursamamıştır, unutmuştur ya da yedek olarak orda çakmağı ve sigarası kalsın istiyor olabilir birçok sebebi olabilir. Öyle çok da anlam aramaya çalışmamak Ladik bence. Benim aklıma takılan yeni tanışıp evde görüşmeniz oldu. Kendinize dikkat edin lütfen. Herkese güven olmuyor malum.
Lazım* olacaktı

Back