• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Evde tv kumanda hakimiyeti kimde?

EVDE TV KUMANDA HAKİMİYETİ KİMDE?

• Ankete Katılan
    105
ben yanlışlıkla 2 sık işaretlemişim yani eşim we ben olarak genelde bendedir ama eşim ewde oldugu zaman bazen oda alır ama sorun cıkmadı hiç yani aynı seylerden hoşlanıoruz allhtan maç bagımlısı diilde sorun cıkmıo hiç.delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden................

Tabi ki babamda.Hem cumhurbaşkanı,hem kumandadan sorumlu devlet bakanı kendisi.
Evde yoksa da vekili benima.s

kumanda aleti eşimin elinde ama bu gerçeği değiştirmiyor seyredilecek kanalları ben seçiyorum şunu aç bunu aç diye böylece herkes mutluhihoyyytkaydirigubbakcemile3

ayy işte şu tv kumandası yüzünden bazen sinirlerim bozuluyo...eşimde tabiki bütün hakimiyet o kanal senin bu kanal benim gezer ..bişide seyrettiğinden değil yani..işte o zaman cinnet geçiririm...

biz yeni evliyken kumandayı kim kaparsa onda kalıyordu. birgün gidip kumandanın aynısından aldım, akşam o spor kanalını açınca bende eşortmanımın cebinden değiştiriyordum :) 2. kumandayı bulduğunda bayağı gülmüştü :)) baktı ki çok istiyorum o günden sonra bende kaldı kumanda :lepi:

valla tvde izleyeceğim birşey varsa ilk tercih salon
olmazsa oğluşumun odası oda olmazsa kendi odam bi şekilde syrederim
eeeeeeee o tvlerde olmasaydı tabiiki kumanda devlet anada yani bende olcaktı.:))))))))))))))))))))

eşim açmasa tv açmak aklıma bile gelmez,gelmiyor da..
akşamları da eşime veririrm kumandayı.
öle hakimiyet kaygımız yoktur bu konuda mirmirmirmir

bizde cogunlukla kumanda hakimiyeti cocuklarda zorla aliyorum ben ya.................

bız gÜnlerı paylaŞtık Şu gÜn sende bugÜ bendee bıraz komık ama baŞka tÜrlÜ baŞedemıyorumm kıı:))))))))

Pazartesi ve çarşamba günleri bende :CüvCüv:
Diğer günler eşimde bir sorun yok şu an....

Back