• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde Sürprizler konusunda yardım istiyorum lütfennn

• Konu Sahibi Konu Sahibi 2e2c
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yatak odamiza monotonluk geldigini hissettigimde esimi degisik otellere cagiririm.bi digeri disarda arabanin icinde cok heyecanli oluyo mesela.bizim bina cok katli site gece gec saatte gelirsek disardan esimin hic kacisi yoktur mutlaka sıkıştirim koseye inanilmaz heyecanli oluyo.bunlarin disinda evde kuvet doldurmak striptiz yapmak .disari yemege cikip altinda ic camasir olmadigini kulagina sokmak hele ki kontrol edebilirse cildirtici.gun icinde mustehcen msjlar yazmak.bundan sonra bisey yapmana gerek zaten koca kole oluyo

ben şok :KK57:
k.k bana çok şey öğretti ve hala devam ediyor :KK57:En Büyük KK

Neler neler çıkıyor, onlar neler görüyor. Kadının biri balıkla mast. yapmak istemiş, salak, sokmuş geri çıkaramamış yüzgeçler takılmış....doğru acile....
Ayyyyy tüylerim diken diken oldu iğrenççç. Arkadaş böyle iğrenç şeyler yapanlarda bir şey olmuyorda benim özel sabunlarla yıkadığım gözüm gibi baktığım vajinamda neden enfeksiyon hiç eksik olmuyor.

Hahaha buna çok güldüm. Ama konfeti olduğunu ben anladım rengi kaçmış bir naylon parçası çıktı. Doktor sigara ambalajı olabilir dedi o an bana dank ettti konfeti bu dedim

:KK70: doktor ultra yaratıcıymış :KK70::KK70:

Neler neler çıkıyor, onlar neler görüyor. Kadının biri balıkla mast. yapmak istemiş, salak, sokmuş geri çıkaramamış yüzgeçler takılmış....doğru acile....

:KK35:
Salatalıktan ölen hatun gibi b.k yoluna gidecekmiş az daha. :KK45:

Back
X