Saç Uzatma Yöntemleri evde sac kaynagi takabilen var mi ( boncuk kaynak )

mltmgunes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2013
187
35
34
Kizlar kaynaklarimin suresi doldu malzemeleri alip evde yaptirmayi planliyorum aranizda ucretle sac kaynagi takabilen var mi ?

Kizlar kaynaklarimin suresi doldu malzemeleri alip evde yaptirmayi planliyorum aranizda ucretle sac kaynagi takabilen var mi ?

Yakın bir arkadaşına kaynak takma videolarını izletip işi öğret, güzel güzel taksın kaynaklarını... Ücretini ödedikten sonra normal kuaförden ne farkı var ki...

Canim tesetturluyum ben pek bolum tesettur icin bolum yok bu kaynak takan yerlerde aslinda esim beceriklidir o takabilir mi acaba diyorum bilemedim

Canim tesetturluyum ben tesettur icin bolum yok bu kaynak takan yerlerde aslinda esim beceriklidir o takabilir mi acaba diyorum bilemedim

Canim tesetturluyum ben tesettur icin bolum yok bu kaynak takan yerlerde aslinda esim beceriklidir o takabilir mi acaba diyorum bilemedim

Zor bir şey değil ama erkeklerin bu tarz konularda dikkati dağılıyor, iyi başlayıp sıkılınca savsaklarsa saçların uzarken sorun olur, komando eğitimi ver bence

bayan arkadaşın varsa daha mantıklı olur. ben iki kez gördüm arkadaşa taktım hemen gayette güzel olmuştu. çokta zor değil aslında

Canim nasil taktin ya ne kadar surdu bide arkadasin kuaforun taktigi kadar sureyle kullanabildi mi ay cok sordumm :)))

çok zor değil. eğer sıfır kaynaksa aldığın zaten keratinlidir o hazırdır. sadece boncukla takması kalıyor. bide onun cımbızı var boncuğa geçirebilmek için. onuda alman lazım. pense gibi bişeylede sıkmak lazım. zamanı takacağın kaynak sayısına göre değişiyor. ben arkadaşa 100 tane takmıştım tam hatırlamıyorum ama hem muhabbet hem kahve hem takma bir buçuk saatimi almıştı. ama sonuç güzeldi bide takarken sırasına göre takması lazım. yani bir sırayı düzgün taktı diyelim. üste geçtiğinde alttakiyle aynı hizada olmasın. altakinin bi yanından takması lazım. çünkü üst üste gelmesi iyi olmaz. bide takınca boncuktan artan kısım var fazlaysa kesmesi lazım. burda uzun oldu zor gibi duruyor ama çok çok zor değil. nette varsa anlarsın zaten canım :)

Anladim ust uste gelmrmesi gerekiyor bunu bilmiyordum sira olayini biliyorum kullandm daha once sirali duruyo boyle kaynaklar yeni diil ama uclarinida yapicam keratin fln alip biliyorum az cok nasil yapildigini da internette gordum keratin eritme makineleri var acaba diyorum teflon bi kapta kendim eritebilir miyim epey pahali geldi cunku makineside

ben düzleştirice eritmiştim çok pişman oldum temizlemesi zor oluyor. teflon işine yaramıcaksa eritebilirsin orda mantıklı

ben düzleştirice eritmiştim çok pişman oldum temizlemesi zor oluyor. teflon işine yaramıcaksa eritebilirsin orda mantıklı

Ay duzlestiricim mahfolur onu yapmamda o satilan makinede teflonmus ic kismi bu agda isitma makineleri oluyo ya o tarzda bisey makineyi alcama o kadar paraya evdeki bi teflonumdan olurum insallah beceririm bide ya :)))

Ay duzlestiricim mahfolur onu yapmamda o satilan makinede teflonmus ic kismi bu agda isitma makineleri oluyo ya o tarzda bisey makineyi alcama o kadar paraya evdeki bi teflonumdan olurum insallah beceririm bide ya :)))

becerirsin ya. bu arada boncuk rengini saçına göre al mutlaka belli olmasın :)

Milyoncularda minicik teflon tavalar var 5 lira bir şey onlara bak canım ve kaynakları keratinle tamir ederken elini sakın sürme, tahta bir çubukla yuvarlaya yuvarlaya yapacaksın, sıcak silikon, sıcak keratin bunların yanıkları iz bırakıyor...

Ay canim cok saol ya supersinn valla sayende yanmaktan kurtuldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…