Kızlar merhaba her ay 4 gram bazen 3 bazen 2 gram altin aliyorum fakat banka hesapları nerdeyse makas aralığı 100 tlden fazla kar etmek için en az 200 üstüne çıkacak ki aldığınız altin kar etsin evde tutuyorum ama güvenemiyorum da öneriniz varmi acaba evde saklama yeri veya başka bir oneri
Nasıl hali altı oda çok açık yer değil miHalının altına koy. Ben öyle yapıyorum
Şuan alış 1767 satış 1610 aradaki fark çok fazla bir iki gram aldim İnternet'e temmuzdan beri aldığım paraya bile ulaşmadı satış parası altın yükseldiği haldeHirsizlar dedektorle eve giriyor maalesef. İnternet bankaciligi araciligi ile almanız daha guvenli olur. Altin fiziksel olarak elinize gecmiyor, alis/satis fiyati piyasanınkinden daha farkli ama makas araligi hemen hemen ayni
Ben 1750 den aldim hala satış 1610 tl yani sinirimi bozuyorŞuan alış 1767 satış 1610 aradaki fark çok fazla bir iki gram aldim İnternet'e temmuzdan beri aldığım paraya bile ulaşmadı satış parası altın yükseldiği halde
Aklımın ucundan bile geçmezdi Burhanım beni her geçen gün şaşırtıyorsun.Halının altına koy. Ben öyle yapıyorum
Fakirler(ben) böyle saklıyor.Aklımın ucundan bile geçmezdi Burhanım beni her geçen gün şaşırtıyorsun.
Bankaya fiziki olarak mi atıyorsunuz o nasıl oluyor acaba kasa mi yoksa elinizle mi götürüyorsunuz benim xe mesela kuyumcu da alırsam 1650 alış 1625 satış makası 25 tl şuan bankada 1760 tl alış 1610 tl satışBiz evde tutmuyoruz artık kessin yapıcak bir şey yok valla hırsızlık çok fazla arttı maalesef. Ben bankadan değil kuyumcudan alıp bankaya atıyorum. Banka doları da çok fazla kesiyor alırken.
Çok açık yer olduğu için hırsızın aklına gelmessNasıl hali altı oda çok açık yer değil mi
Artık dedektörle girmeye başlamışlarÇok açık yer olduğu için hırsızın aklına gelmess
Ben 1750 den aldim hala satış 1610 tl yani sinirimi bozuyor
Evet öyle de baktım öyle bile 100 tl yine kuyumcuda ise 25 tl fiziki altın alıp bankaya öyle götürebiliyomuyuzHaftasonu ve mesai saati disinda oldugu icin oyle goruyor olabilir misiniz? Saat 9dan sonra tekrar kontrol edin isterseniz
Artık dedektörle girmeye başlamışlar
Fakire bak be altın alıyorFakirler(ben) böyle saklıyor.
Evet öyle de baktım öyle bile 100 tl yine kuyumcuda ise 25 tl fiziki altın alıp bankaya öyle götürebiliyomuyuz
Bazen diyorum incecik yaptir bilezik 50 gr oldukça zaten cok uzun sürer onun bilr senede anca 1 bilezik belki olmaz bile sonra diyorum ki kolum taşır mı acaba onuUn kavanozu, camssir makinesinin deterjan gozu gibi yerlere saklanan altinlari bile buluyolar bu sayede maalesef
Bazen diyorum incecik yaptir bilezik 50 gr oldukça zaten cok uzun sürer onun bilr senede anca 1 bilezik belki olmaz bile sonra diyorum ki kolum taşır mı acaba onu
Yok düşünmüyorum zaten eşim çok savurgan onun haberi olmadığı için o batana kadar bende kalır anca ne zaman kötü duruma geldi var diye veririm ama koluma hiç bilezik girmedi evlenirken bileUzun sure satmayi dusunmuyorsaniz yaptirabilirsiniz bence