• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Evde nişan zor oluyor mu?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
em__oss benimde yakında nişanım evde olucak benim yengemlerde üst katımızda oturuyo bende 2 ev açmayı düşünüyorum çünkü baya kalabalık olucaz 50 60 kişi falan zar zor sığılır aslında kış olmasa salonda yapıcam ama böyle olucak malesef ikramlık siz neler düşünoyonuz hıimm bide hediye olarak ne dağıtabiliriz

tamam aynı kaderi yaşıycaz sanırım...
ikramlık iki katlı falan bi pasta istiyorum.
zeytinyağlı sarma,börek,kek,kurabiye belki bi çeşit tatlı,meyve suyu(çay olayına pek girme diyorlar)
bunlar yeterli sanırım okadar 60 kişiye ancak yetişir zaten.
hediye olarak ben şey düşünmüştüm tatlım hani minik birşey yaptırrp lavanta keseleri gibi üzerine tarih ve isimlerimiz.
kadınlara dağıtmak en azından.
ama bilmiyorumki
özelden biyerden
birbirimizi ekleyebilsek:)

canım ev çok büyük değil sorunda orda zaten hiç akıl edemdk söz nişan bi arada olsun diye aileden ilk giden ben olunca bu konuda tecrübesiziz biraz..
sözlümün tarafından min.50 kişi gelecek o sa en az rakam bizim taraftanda ortalama 40 kişi gelse nereye sığcaz bilmiyorum...
pek eğlenceli geçiceğe benzemio ama bakalım hayırlısı...

tatlım ya onlara söyleyin
gelecek sayısınz 30 olsun diye.
sonuçta aile arası küçük bi tören olucak.
olmazmıki?

telaş yapma hiç canım ben nişanı değil ama sözü evde yaptım oldukça da kalabalıktık
bulaşık derdi falan olmasın diye plastik tabak bardak kullandık kurupasta baklava hazır aldık
oldukça işimizi kolaylaştırdı rahat rahat serviste yaptık topladıkta halay da çektik oyun da oynadık :D
sakin olmak gerekiyor herşey 4 4lük olmaz illa ki olsa da memnun edemezsin herkesi o yüzden en güzeli o günün tadını çıkarmak
stres yapmaya bile değmez ;) bitince bumuydu dersin
cd hazırlamayı bide tepsi olayını unutma yeter gerisi hallolur
Allah tamamına erdirsin

50 metre karelik eve yüz küsür insanın sığıp nişan yapıldığını çok ta güzel olduğunu arkadaşımda gördüm bence çok dert etmeyin benimde nişanım evde oldu ama bizin büyük bir teras var pasta kesmek yerine biz pastaneden hazır pasta aldık eskiden düğün salonlarında verilen dilimlenmiş kağıtlı pastalardan kutu meyve suları aldık koliyle ne mutfak hizmet zahmeti oldu ne başka birşey zaten bekar kızları pasta dağıtma işlemiyle görevlendiriyorsun kurdele kesildikten sonra duranda pek olmuyor genelde sigara içmeye kaçılıyor girilmiyor eve

Hiç öyle telaş yapma,dertte etme kendine
Diğer mesajımda da yazdığım gibi komşu,kiracı biri açsın evini ama ben yine de karşı komşu olsun diyorum
İn çık yapmasın misafirleriniz
Evde yapılan bütün nişanlar böyle oluyor
Ayıp falan olmaz misafirlerinize
En son kuzenimin nişanına katıldım,evleri kocaman olduğu halde yan komşusu da açtı evi

tatlım ya onlara söyleyin
gelecek sayısınz 30 olsun diye.
sonuçta aile arası küçük bi tören olucak.
olmazmıki?

ben sözlüme söledimde sözde zaten çağırmadık kimseyi şimdide çeğırmazsak olmaz dedi kayınvalidem sıkıntı yapma deyip duruo bakalım..

telaş yapma hiç canım ben nişanı değil ama sözü evde yaptım oldukça da kalabalıktık
bulaşık derdi falan olmasın diye plastik tabak bardak kullandık kurupasta baklava hazır aldık
oldukça işimizi kolaylaştırdı rahat rahat serviste yaptık topladıkta halay da çektik oyun da oynadık :D
sakin olmak gerekiyor herşey 4 4lük olmaz illa ki olsa da memnun edemezsin herkesi o yüzden en güzeli o günün tadını çıkarmak
stres yapmaya bile değmez ;) bitince bumuydu dersin
cd hazırlamayı bide tepsi olayını unutma yeter gerisi hallolur
Allah tamamına erdirsin

sağol canım benim tepsi değilde yastık düşünüyorum olmaz mı?

Hiç stres yapma şekerim
Bu mutlu günün tadını çıkarmaya bak eğlen derim sıkılıp stres yapma
Evde olacaksada olsun benimkide evde oldu çokta güzel oldu
Yeterki gönüller geniş olsun canım
takma bu kadar

Hiç stres yapma şekerim
Bu mutlu günün tadını çıkarmaya bak eğlen derim sıkılıp stres yapma
Evde olacaksada olsun benimkide evde oldu çokta güzel oldu
Yeterki gönüller geniş olsun canım
takma bu kadar

herkes çok rahat bn kendimi yiyip bitiriyorum neden böle oluo anlamıyorum be canım?

herkes çok rahat bn kendimi yiyip bitiriyorum neden böle oluo anlamıyorum be canım?

Bende kınamıştım evde nişan mı olur diye
bunlar cimrilik mi yapıyor acaba diye
Güzelim her şey gelip geçiyor
mutlu olmanız en önemlisi
Hatta evde dahada güzel oluyor daha samimi bir ortam oluyor

CD hazırlayan kızlar. müzik olmadan olmaz mı nişan.
olsa da hangi tür müzikler olmalı
yani biz 20-30 kişi anca olcaz oynama taraftarı olan pek kimse de olmayacak ortamda ama.
hadi şuna da bir fikir birliği yapın.
KONU: MÜZİK :)))

canım ben bursada oturuyorm 1000 tane magnet 50-60 tl arasında değişio iyice bi araştır istersen..

DOĞÜRU DİYORSUN CANIM
iyice araştırmak lazım.
ama bende en fazla 20 tane yaptırcam zaten.

bu arada resimli pasta düşünüyorum
fiyat konusunda bilgisi olan varmı?

Bende kınamıştım evde nişan mı olur diye
bunlar cimrilik mi yapıyor acaba diye
Güzelim her şey gelip geçiyor
mutlu olmanız en önemlisi
Hatta evde dahada güzel oluyor daha samimi bir ortam oluyor

ben mutlu olamıyorum ama herkeste bi boşlama varisteksizlik var yada bana öle gelio..

arkadaşlar sonunda babam salonda nişan yapmaya ikna oldu çokk mutluyum sizinle paylaşayım dedim ayrıca düğün salonumuzuda tuttuk nikah işlemlerine başlıcaz ama çok pahalı okudum nikah bölümünde :40::40::40::40:

tamam aynı kaderi yaşıycaz sanırım...
ikramlık iki katlı falan bi pasta istiyorum.
zeytinyağlı sarma,börek,kek,kurabiye belki bi çeşit tatlı,meyve suyu(çay olayına pek girme diyorlar)
bunlar yeterli sanırım okadar 60 kişiye ancak yetişir zaten.
hediye olarak ben şey düşünmüştüm tatlım hani minik birşey yaptırrp lavanta keseleri gibi üzerine tarih ve isimlerimiz.
kadınlara dağıtmak en azından.
ama bilmiyorumki
özelden biyerden
birbirimizi ekleyebilsek:)

aynen canım bende kare şeklinde büyük bi pasta bide hazır kurupasta almayı düşünüyom çünkü o kadar kişiye evde ikramlık hazırlamak zor olacak kola fanta almayı düşünüyorum ha bide plastik tabak bardak alıcam bulaşık derdi olmasın hediye olarakta yani hatıra kalsın diye senin dediğin gibi lavanta kesesi yada şu magnetler oluyo ya onlardan düşünüyom .

benim nişanımda evde oldu veeeeee tam tamına 65 kişiyle erkek tarafı ordu gibi ve herkesde gelemedi zaten on rğmen 65 yani
önce sakın tedirgin olmayın o gün çok eğlenceli geçiyo bi kere şimdi herkes sıkılır falan diceksiniz hayııııııııııır herkes telaştan eglenio öncelikle anlatim kızlar kuaför ayarlayın bu gerekli ama zaetn kış oldugu için kuaförler çok dolu diildir benim nişanda 29 ocakta olmuştu tam kışın göbeğinde ama siz yinede tedbirhi elden bırakmadan randevu alın pasta önemli bütçenize göre bişeler ayarlayın biz salondaki koltukları falan çıkarttık hepsini oturma odasında birleştirdik salonu tamamen sandalyelerle doldurduk ve önceden komşularla konuştuk sesten dolayı rahatsız olmayın die:) ve komsulardan sandalye topladık:) erkekler koltuklu odaya geçti gençler çoluk cocukta salona orta bomboştu oynamaya yer kaldı:) ve çocukları en küçük kız kardeşime ement ettim çocuk odasına tıktık başlarında orta bire giden kızkardeşim vardı oyun oynadılar ayak altında dolanmadılar:) gelelim ikrama 6 kişi oturup koca bi kazan kazan diorum çünkü o kadar büyüktiki tencere iki gün önceden yaprak sardık:)
bi gece önceden tuzlu kurabiye tatlı kurabiye veeeeee açma yaptık pasta vardı bide teyzem o marifetli parmaklarıyla susamlı çubuk yaptı bi gece önceden:) yine bi gece önceden havuçlu truf yaptık kürdan sapladık üstünede ve biz yaptıklarımızı 80 kişilik yaptık tabi bide güzel bi cd hazırla yine bi gece önceden şehir dışından gelen ve bizim evde koğuş tipi yatmaya yeticek yorgan yatak yastık ayarladık ve bi gece önceden mercimek çorbası izmir köfte etli nohut yemeği yaptık:)
kız kardeşim kuaför öğrencisi:) bizim ailenin kadınlarını o elden geçirdi bende yanıma bi kişi alarak kuaföre gittim çünkü orda hengame istemiodum 3 kişiden çok gelince kuaför kime yetceni şaşırıo sanada yeterince özenilemio en azından sen herkesten ayrı bi kuaföre git yanına bi kişi alıp yinede tercih senin:)
hiç düşünmeyiin nasıl olcak şöle böle die saatler su gibi akıo :) geldiklerinde çikolata getirdiler ben onları ikram ettim önce sonra herkesin gelmesi yedi dedik ama 8 i buldu sonra yüzükler takıldı eller öpüldü erkekler koltuklu odaya geçip deriiiiiin bi konuşmaya başladılar bohçalar açıldı:) sonra onlar toplandı dans etmedik biz çünkü kadınların içinde gerek yoktu açıkçası bide çoğunluk erkek tarfı oldu için ondan anlıcak insanlar diildiler neyse direk oyun havasına geçildi oynandı saat zaten 10 oldu tabi bu arada ikramlar geldi yenildi içildi servis çok iyi organize edilmişti:) 10.30 gibi herkes kalkamaya başladı 11 de nişanlımın annesi babası kardeşleri vardı biraz sohbet ettik 11.30 dada onlar kalktı ben direk üstümü çıkarıp yardıma koştum:) evi normale çevirmemiz 2 yi buldu saat 3 oldunda ben ayakta ölüodum:) umarım yardımı dokunmuştur:)

benim nişanımda evde oldu veeeeee tam tamına 65 kişiyle erkek tarafı ordu gibi ve herkesde gelemedi zaten on rğmen 65 yani
önce sakın tedirgin olmayın o gün çok eğlenceli geçiyo bi kere şimdi herkes sıkılır falan diceksiniz hayııııııııııır herkes telaştan eglenio öncelikle anlatim kızlar kuaför ayarlayın bu gerekli ama zaetn kış oldugu için kuaförler çok dolu diildir benim nişanda 29 ocakta olmuştu tam kışın göbeğinde ama siz yinede tedbirhi elden bırakmadan randevu alın pasta önemli bütçenize göre bişeler ayarlayın biz salondaki koltukları falan çıkarttık hepsini oturma odasında birleştirdik salonu tamamen sandalyelerle doldurduk ve önceden komşularla konuştuk sesten dolayı rahatsız olmayın die:) ve komsulardan sandalye topladık:) erkekler koltuklu odaya geçti gençler çoluk cocukta salona orta bomboştu oynamaya yer kaldı:) ve çocukları en küçük kız kardeşime ement ettim çocuk odasına tıktık başlarında orta bire giden kızkardeşim vardı oyun oynadılar ayak altında dolanmadılar:) gelelim ikrama 6 kişi oturup koca bi kazan kazan diorum çünkü o kadar büyüktiki tencere iki gün önceden yaprak sardık:)
bi gece önceden tuzlu kurabiye tatlı kurabiye veeeeee açma yaptık pasta vardı bide teyzem o marifetli parmaklarıyla susamlı çubuk yaptı bi gece önceden:) yine bi gece önceden havuçlu truf yaptık kürdan sapladık üstünede ve biz yaptıklarımızı 80 kişilik yaptık tabi bide güzel bi cd hazırla yine bi gece önceden şehir dışından gelen ve bizim evde koğuş tipi yatmaya yeticek yorgan yatak yastık ayarladık ve bi gece önceden mercimek çorbası izmir köfte etli nohut yemeği yaptık:)
kız kardeşim kuaför öğrencisi:) bizim ailenin kadınlarını o elden geçirdi bende yanıma bi kişi alarak kuaföre gittim çünkü orda hengame istemiodum 3 kişiden çok gelince kuaför kime yetceni şaşırıo sanada yeterince özenilemio en azından sen herkesten ayrı bi kuaföre git yanına bi kişi alıp yinede tercih senin:)
hiç düşünmeyiin nasıl olcak şöle böle die saatler su gibi akıo :) geldiklerinde çikolata getirdiler ben onları ikram ettim önce sonra herkesin gelmesi yedi dedik ama 8 i buldu sonra yüzükler takıldı eller öpüldü erkekler koltuklu odaya geçip deriiiiiin bi konuşmaya başladılar bohçalar açıldı:) sonra onlar toplandı dans etmedik biz çünkü kadınların içinde gerek yoktu açıkçası bide çoğunluk erkek tarfı oldu için ondan anlıcak insanlar diildiler neyse direk oyun havasına geçildi oynandı saat zaten 10 oldu tabi bu arada ikramlar geldi yenildi içildi servis çok iyi organize edilmişti:) 10.30 gibi herkes kalkamaya başladı 11 de nişanlımın annesi babası kardeşleri vardı biraz sohbet ettik 11.30 dada onlar kalktı ben direk üstümü çıkarıp yardıma koştum:) evi normale çevirmemiz 2 yi buldu saat 3 oldunda ben ayakta ölüodum:) umarım yardımı dokunmuştur:)

çok sağol canım ya uzun uzun anlatmışsın düşündüğüm kadar kötü geçmicek o zaman peki nasıl bi kıyafet giydin?

ben uzun bi gece elbisesi giydim dur resmim varsa eklim bulupta aslında böle kabarık şeler giymek isterdim ama evde olcağı için hiç gerek yoktu yani salonda yada bahçede olsa giycektim ama evde giymedim yani:)

Back